Autors Tēma: "Saplēsto krūzi" gaidot  (Lasīts 38968 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: "Saplēsto krūzi" gaidot
« Atbilde #285 : 2016. gada 10. aprīlis, 09:52:42 »
Es to sapratu savādāk, nezināja, kad iepatikās, viņi taču tikās baznīcā, pēc tam tik atklājās, ka tā ir arī brāļa iekārotā.
Neko nesameloja.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #286 : 2016. gada 10. aprīlis, 09:54:07 »
Riktīgs bojeviks, labi,ka jaunākais brālis dzivs, nez,kas ar bērnu, to spoilerī neparādīja.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #287 : 2016. gada 10. aprīlis, 10:12:32 »
Es to sapratu savādāk, nezināja, kad iepatikās, viņi taču tikās baznīcā, pēc tam tik atklājās, ka tā ir arī brāļa iekārotā.
Neko nesameloja.
Sameloja gan. Miķelis iepriekš kladzināja ka viņam Vizma patīk. Tad lūdza rakstīt vēstuli un vēl AIZNEST ... tad arī jaunākais uzzināja, ka abiem viena un tā pati sērdienīte patīk. Un vēl Vizma ar riteni brauca uz dzirnavām pēc Nates lūguma, lai runātu ar jaunāko ... a Miķelis šamo iemeta ratos kopā ar miltiem. MELIS!!!!
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #288 : 2016. gada 10. aprīlis, 10:57:41 »
Vispār tā bija, ka saskatījās abi baznīcā.
Kad vēstuli rakstīja nezināja, ka tā Vizmai.
To saprata tikai, kad aiznesa.
Toreiz abi bija nepatīkami pārsteigti.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #289 : 2016. gada 10. aprīlis, 11:06:27 »
Vispār tā bija, ka saskatījās abi baznīcā.
Kad vēstuli rakstīja nezināja, ka tā Vizmai.
To saprata tikai, kad aiznesa.
Toreiz abi bija nepatīkami pārsteigti.
jaa jaa, nu tas bija saakums ... taapeec vakardienas "es nezinaaju, ka taa ir vinja" ir kaarteejaa lazja. Un vispaar taa sadurshana ar pudeli ... uztaisiits bija taa, ka nu usjo puisim viens celsh -> uz kapinjiem. A reklaamaa, nee skatosh shams dziivs buus.
Paarslinja nosliika, ja??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #290 : 2016. gada 10. aprīlis, 11:08:18 »
p.s. Sākumā abi brāļi nezināja, kas tā par meitu, no kurām mājām, kā sauc.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #291 : 2016. gada 10. aprīlis, 11:42:43 »
Cik sērijas vēl būs?, 2, 3?, pavisam bija 13?

Vakar padomāju, ka to pag. gs. sākumu varēja vispār nepievilkt.
Mierīgi varēja to visu pārcelt uz mūsdienām, mazais bizness, azartspēles, mīla...
Nebūtu ar detaļām un valodu jāmokās...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #292 : 2016. gada 10. aprīlis, 12:38:10 »
Afrora neputrojies. Kad sāka uz baznīcu skraidīt, neko viņš nezināja, uzzināja, kad aiznesa vēstuli.
Vienīgie normālie tēli seriālā.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 10. aprīlis, 12:45:09 no Mango »

Atslēdzies Mango

« Atbilde #293 : 2016. gada 10. aprīlis, 12:41:54 »
Nesaprotu, kāpēc atkal vēl viens bērns jāslīcina...
Ja nu vienīgi tā ir kāda sociāla kampaņa pret bezatbildīgiem vecākiem, kas nepieskata bērnus.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #294 : 2016. gada 10. aprīlis, 13:41:15 »
Afrora neputrojies. Kad sāka uz baznīcu skraidīt, neko viņš nezināja, uzzināja, kad aiznesa vēstuli.
Vienīgie normālie tēli seriālā.
Nu ja!!! Un tas bija jau kaut kādā 3 sērijā tā kā vakardienas "es nezināju ka viņa ir tā /vai kas tamlīdzīgs/" ir meli, jo jaunākais ZINĀJA  par kuru meiteni brālis jūsmo

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #295 : 2016. gada 10. aprīlis, 17:13:08 »
Afrorai taisnība, te pat nav ko strīdēties.
Gan jau Pārsla nenoslīks. Kur Dille,ka neapgaismo mūs par tālāko?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #296 : 2016. gada 10. aprīlis, 18:06:35 »
Kā viņš varēja zināt, ja nezināja?! :D
Tad, kad viņam iepatikās Vizma, viņš nezināja, ka tā ir meitene, par ko arī brālis jūsmo.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #297 : 2016. gada 10. aprīlis, 19:53:02 »
Es būšu šķīrējtiesnesis, drīkst? Arvīds teica/kliedza, ka tajā brīdī, kad viņam iepatikās Vizma, viņš nezināja, ka tā ir tā pati , kas patīk brālim.
Un tā arī ir taisnība, nekādu lažu. Tad Miķelis ieķērās Vizmā, Arvīds uzrakstīja vēstuli, nesa, saprata, ka nu ir nepatikšanas, tad da'žādās lietās pagāja GADS VAI DIVI , kad beidzot Arvīds nolēma aiziet uz baznīcu un mēģināt sakoļīt Vizmu.... kura pusdienlaikā mēdz aizkāpt līdz baznīcai.. sapucēties un aiziet pāris km...

Mazulim, jācer, nebūs ne vainas, jo Ēriks un NAte daraudzīgi sēdēja pie galda un rīkoja darba pārrunas. Droši vien abi atkal ir izlīguši un i rkopā.

Man patika kadri ar vistu - prasījās pēc uzraksta titros - uzņemšanas laikā neviena vista nav cietusi. :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #298 : 2016. gada 10. aprīlis, 20:24:45 »
Un visu šo garo gadu laikā (Pa to laiku Nate palika stāvoklī, piedzemdēja, bērns paaugās) Vizma un Miķelis kā tādi bezdievji ne reizi neaizgāja uz baznīcu. Vai arī gāja, bet viens uz otru pa gabalu raudzījās?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #299 : 2016. gada 10. aprīlis, 20:26:55 »
Es aizgāju pēc našķiem, kad Marija lika galēt vistu, noprotu, ka pareizi darīju, fujjjjj.