Autors Tēma: "Saplēsto krūzi" gaidot  (Lasīts 38991 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: "Saplēsto krūzi" gaidot
« Atbilde #300 : 2016. gada 10. aprīlis, 21:18:47 »
Vistas ķeršanas aina tika sadalīta 2ās daļās, jo sākumā vista nemaz nebēga prom.
No šī stāsta ģeniālā frāze /aptuveni/ ... nevari atnest sievietei gaļu??  :rat:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #301 : 2016. gada 10. aprīlis, 21:40:46 »
Kaut kā visas dāmas seriālā tādas vairāk vai mazāk riebekles -Nate skopule,rausēja,
krodzonieka māte vispār slepkava & indētāja, Lāsma atriebīga, čigāniete vispār...
Vienīgi Vizma tup baznīcā un pagaidām negrēko.

Atslēdzies dille

« Atbilde #302 : 2016. gada 10. aprīlis, 21:48:26 »
Nepatika man visas tās riebeklības šai sērijā.
Kā jau teicu, viss UG komandas izdomāts.
Romānā Natei ir divi bērni - pirmais (pēc vairāku gadu kopdzīves) puika, otrā meitene. tajos laikos bērni pārsvarā dzima veselīgi.
Nekādu problēmu Natei ar viņiem nebija, tikai Nate pati bija kļuvusi paskarba un daudz ar viņiem neucinājās.
Nekāda krodzinieka, viņa brāļu, kas galētos un kautos, vispār nebija.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #303 : 2016. gada 10. aprīlis, 21:59:20 »
Kura tur ir Lāsma?

Pārsliņu apbērēs gan ....

Vistiņa bija smuka ;) Jokaina tā pie tualetes sēdēšana.
Nez vai tiešām krogā visi tik jokaini, ka neredz - divas dažādas karafes vīna, vienam visu laiku lej īpašo .... un tas nevienam neraisa nevienu jautājumu.
Kur tad Ērikam atkal tik daudz naudas?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #304 : 2016. gada 10. aprīlis, 22:30:57 »
Pārrakstījos -Liesma.
Sasmējos, kad tā Liesma atvēra skapja spoguļdurvis, atbīdīja  pakaramos un tur
vīrene ar karafi.
Tik vēlāk pieleca, ka vīrene ne skapī, bet savā istabā.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #305 : 2016. gada 10. aprīlis, 22:50:55 »
Baacien, kā zini,ka apbērēs? Ja nebij ne romānā, ne spoilerī par nākamo sēriju?
Tie otrā plāna varoņi ir kaitinoši,tas viss ar vistu vsp fui!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #306 : 2016. gada 10. aprīlis, 23:01:05 »
Anotāciju izlasīju.... :(

Kas Tavuprāt ir spoileris?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #307 : 2016. gada 10. aprīlis, 23:06:01 »
Ā,nu tagad Tu uztaisīji spoileri, baigā!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #308 : 2016. gada 10. aprīlis, 23:09:03 »
Es tikai atbildēju uz Tavu jautājumu :P Pati tāda!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #309 : 2016. gada 11. aprīlis, 08:48:56 »
Sēņu līnija bija jauks atspaids slepkavošanas lietām. Tikai kas tas par smalku krogu, kurp Rudais dzejnieks savu mūzu aizveda?
Par skapi gan bija jokaini- kam tā istaba bija, kurā tas skapis? Kā kardināla Rišeljē laikos- aiz slepenām durvīm grezna buršanās telpa.

Atslēdzies dille

« Atbilde #310 : 2016. gada 11. aprīlis, 09:24:01 »
Vai tiešām ir uzskats, ka sižets var būt spraigs un interesants tikai tad, ja ik pāris sērijās kāda baisa nāve, zīdaiņa žņaugšana, bērna krišana no tilta, slīkšana, brāļu kautiņš līdz nāvei, indēšana un visas citas riebeklības?
Nupat man pielēca, kas kardināli atšķir Dziļuma romānu no šī darinājuma, bet tad nevajag nozagt nosaukumu  - Dziļums parāda cilvēka rakstura šķautnes, izaugsmi, attīstību vai to, kā pats savu dzīvi, pat labi domādams, vari saķēzīt. Ka ne vienmēr mērķis attaisno līdzekļus. Dziļuma romāns ir spraigs un interesants arī bez visām seriālā parādītajām riebeklībām.

Par spoguļskapj-durvīm. Man arī šķita dīvaini, kamēr sapratu :)
Bet senāk arī cilvjiem bija izdoma:) Man  laukos ir skapis, lauku tantes dāvāts, šausmīgi sens un ļoti smags, no egles dēļiem. Tikai vēlāk atklāju, ka tur ir slepenā atvilktnīte, ļoti prasmīgi nomaskēta. Tam vajadzēja izdomu :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #311 : 2016. gada 11. aprīlis, 09:35:18 »
Tev atvilktnīte, a te, paskat, vesela istaba nomaskēta!!:D

(nē, seriālu neskatos, man tepat interesanti palasīties...)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #312 : 2016. gada 11. aprīlis, 09:35:38 »

Par spoguļskapj-durvīm. Man arī šķita dīvaini, kamēr sapratu :)

Pag, bet ko tad tu sākumā nesaprati?  Jo es joprojām nesaprotu - kas tā par tādu istabu, kurā indētājas svētcelle ir aiz skapja durvīm? Jo iepriekšējās sērijās , toreiz, kad krogusmamma ar dzirnavnieku pa gultu ņēmās un akordeonu spēlēja, tērpta negližē, viņas guļamistaba nebija šitāda laucinieciskā dizainā, bija i gulta, i melni palagi i normāli pilsētnieciski maucīga atmosfēriņa. Un visas tās indes un Čivuļi mierīgi varēja būt tajā guļamistabā. Bet tagad pēkšņi izrādās, ka Indesistaba ir aiz durvīm kaut kādā parastā lauku kalpones istabiņā... lūk, tas ir tas, ko nesaprotu. Un kāpēc Liesma bez klauvēšanas tajā istabā iespērās.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #313 : 2016. gada 11. aprīlis, 10:23:14 »
Katrīna Mediči arī esot slēpusi savas indes slepenos skapīšos : D

Atslēdzies dip

« Atbilde #314 : 2016. gada 11. aprīlis, 10:32:00 »
"Kārli! Es gribu, lai tu nošauj Ēriku!!!!" - iznāciens ar bisi.

Skatījos, skatījos un padomāju, ka varbūt tas ir tāds nosacīts ciems, kurā dzīvo dīvaiņi. Tāds garīgais leprozatorijs. Un tad tur iederas atvērtas mutes, prasta kniebšanās uz vella paraušanu. Darbs arī tāds - subotņika tipa. Ja grib, var kaut kādu maisu pacilāt, 3 bulciņas izcept pa svētdienām. Bet tas - ja nu ļoooti grib. Jo nauda (noteikts daudzums atkarībā no statusa) tiek piešķirta tāpat. 
Varbūt tur ir savākti visi sabiedrības slāņi? Kā Noasa šķirstā? Pārītis piselīgo, pārītis naivo, kuri pāris gadu laikā netiek līdz randiņam, indētāja (nu jau vesela brigāde), dzejnieks-dīvainis, zolmaņi-profesionāļi.
Bet varbūt tas ir izmēģinājuma poligons kaut kādām tabletkām?