Autors Tēma: Kas pieder mums? Pusnakts pārdomas.  (Lasīts 6209 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Kas pieder mums? Pusnakts pārdomas.
« Atbilde #30 : 2015. gada 16. oktobris, 10:46:31 »
 :rofl: interesant,i no kuras planētas viedie, no sabiedrības neatkarigie ieradušies?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #31 : 2015. gada 16. oktobris, 10:55:05 »
Vispār jau viedums (nevajag gan pārspīlēt) un sabiedrība, manuprāt, nav tieši saistīti. Sabiedrība kaut kādā mērā ir orientēta uz vidējo aritmētisko. Pati esmu no cilvēkiem, kam svarīgi ko padomās citi, vai no malas neizskatīsies muļķīgi, nepareizi, bet apzinos, ka tie ir mani tarakāni un cīnos ar tiem, kā spēju.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2015. gada 16. oktobris, 11:02:51 »
Teksts par to,ka vecaki arī nāk no sabiedrības ne no mēness. Un viņu vecāki, vecvecāki utt utt

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #33 : 2015. gada 16. oktobris, 11:04:51 »
ui, es ar saviem tarakāniem necīnos - es tos, pat varētu teikt - Kultivēju. Man ar tiem jautrāk dzīvot ;o)))
Tā sakot, neierobežoju, peldu par straumi un vēroju, kas no tādas dzīves sanāk. Bieži visai amizanti notikumi. Bet , ja kāds pēkšņi, sāktu mani noteikt, ko un kā darīt, tad es kopā ar visiem saviem tarakāniem, parādītu pasaulei, ko mēs par to visu domājam. un arī TO izbaudītu, kā kārtējo dzīves notikumu

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #34 : 2015. gada 16. oktobris, 11:11:52 »
Nu, piemēram, Trix (kā tēmas autore) arī nāk no sabiedrības, bet viņai ir cits uzskats par to, ko un cik sabiedrība tiesīga ietekmēt.
Un, kā redzams, ne tikai viņai.
Vai arī - indivīds var kļūdīties, sabiedrība, nē?
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #35 : 2015. gada 16. oktobris, 11:27:05 »
Nu tad Trixim jāiet atpakaļ pie senčiem vergot.. :smile:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies dip

« Atbilde #36 : 2015. gada 16. oktobris, 11:58:17 »
Ja atmiņa neviļ, nesen pavīdēja doma par abortu aizliegumu. Kāds ir jūsu viedoklis? Atļaut? Aizliegt?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #37 : 2015. gada 16. oktobris, 12:08:40 »
Kāds ir jūsu viedoklis? Atļaut? Aizliegt?

Mani tas tā kā neskar, bet viedoklis ir. :) Katrs gadījums ir individuāls un sievietei ir jābūt brīvai izvēlei, bez spiediena no ārpuses (sabiedrības).

Tomēr līdz tam vēl ir ĻOTI tālu. Pie mums tiek kultivēta NĀVE un NEAUGLĪBA! Pašam nav gadījies :), bet man ir stāstīts, ka aizejot pie ginekologa un konstatējot grūtniecību, sieviete no MEDIĶA saņem nevis apsveikumu, bet piedāvājumu taisīt abortu!
Tāpat pēc dzemdībām saņem piedāvājumu nosiet olvadus, lai vairāk bērnu nebūtu... ĀAAA!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #38 : 2015. gada 16. oktobris, 12:25:12 »
Ja atmiņa neviļ, nesen pavīdēja doma par abortu aizliegumu. Kāds ir jūsu viedoklis? Atļaut? Aizliegt?

IMHO abortu aizliegums ir cīņa ar sekām.

Sakārtojiet problēmas saknes - lai sievietes nav bezdibeņa malā gan garīgi, gan fiziski.
Lai ģimene ir vērtība. Lai cilvēks ir vērtība un pašvērtība, kas uzskata, ka viņiem ir ko dot bērniem un ko nodot nākamajām paaudzēm.
Tagad vairojas pārsvarā bezatbildīgi deģenerāti un melnie. Pārējiem [ar retiem izņēmumiem] ir patērētājsabiedrības izskalotas smadzenes par "cilvēka cienīgas dzīves" nodrošināšanu, vēlams, vienīgajam bērnam. Tie, kuru gēnus [smadzeņu potenciāls] būtu vērts turpināt kultivēt, pašrocīgi morāli sterilizējas, glorificējot brīvo seksu, pederastiju un ērtu bezpienākumu eksistenci.

Abortu aizliegums problēmu neatrisinās.
Tiesa, problēmu vispār var atrisināt labākajā gadījumā telepātiski marsiešu bērni, kam skolā uzdots "primitīvu cilšu adaptācija civilizācijā", un kas var ietelepātēt saprātīgākajai cilvēku daļai atbildīgu un neagresīvu domāšanu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies dip

« Atbilde #39 : 2015. gada 16. oktobris, 13:09:54 »
Ir sabiedrības/valstis, kurās aborti ir aizliegti. Ir valstis, kurās aborts - kā divus pirkstus apčurāt. Visu nosaka likums. Padomijā laikam arī līdz kādiem 50-tajiem gadiem aborts bija aizliegts (vai arī kļūdos?)
Visu nosaka konkrētajā brīdī esošs likums, sabiedriskā doma.
Aborts ir vai nav slepkavība?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #40 : 2015. gada 16. oktobris, 13:22:44 »
Aborta tēma jau plaši tika izrunāta,cik var....

Atslēdzies dip

« Atbilde #41 : 2015. gada 16. oktobris, 13:27:41 »
Piedod. Es vairāk tā nedarīšu :facepalm:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #42 : 2015. gada 16. oktobris, 13:35:24 »
Slēdzam forumu ciet.
Principā VISS jau ir kaut kad kaut kur izrunāts. :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2015. gada 16. oktobris, 13:47:22 »
Citāts: Trix link=topic=2877.msg54176#msg54176 date=1444987512
Tagad vairojas pārsvarā bezatbildīgi deģenerāti un melnie. Pārējiem [ar retiem izņēmumiem
ir patērētājsabiedrības izskalotas smadzenes par "cilvēka cienīgas dzīves" nodrošināšanu, vēlams, vienīgajam bērnam. Tie, kuru gēnus [smadzeņu potenciāls] būtu vērts turpināt kultivēt, pašrocīgi morāli sterilizējas, glorificējot brīvo seksu, pederastiju un...

Ak, kungs.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #44 : 2015. gada 16. oktobris, 14:36:17 »

Ak, kungs.

Nu un tu tiešām domā, ka vairoties vajag alkoholiķiem pēdējā stadijā? Narkomāniem? Garīgi atpalikušiem agresoriem? Tiešām?
Ka viena dzimuma īpatņu kopdzīve ir ar kaut ko pareizāka un labāka par hetero pāriem? Tiešām?