Nu taa - atbildu pa kaartai.
Recepti dabuut nevar. Es jau arii luncinaajos apkaart, bet nekaa... Ninetta saka - atvediet citronus, cukuru, spirtu (te var taadu 96% oficiaali veikalaa pirkt), sataisiishu. Recepti - neaaaa - firmas nosleepums.
Tas ko Ninetta taisa ir gana stiprs. Graadi 38 buus noteikti. Nav salds. Un vispaar tikai nosaciiti par likjieri var tikt deeveets. Pudele jaaglabaa saldeetavaa. Un tad mazajaa spicglaaziitee, peec labaam pusdienaam.... mmmmm. Visa maaja peec citroniem smarzho un veeders priecaajas.
Naarai - par likjieriem kaa taadiem. Itaalji vispaar ar ko stipraaku par viinu iipashi neaizraujas. Peec maltiites grami 50 gremoshanai - jaa, bet taa, lai noseestos pie pudeles un vakara gaitaa iztukshotu - to gan nee....
Kas man veel no shiis teemas pie sirds iet. "Amaro Lucano" - Lukano ruugtais. Senais Basilicatas nosaukums bijis Lucania. No taa arii nosaukums. Garsha nedaudz atsit Riigas Balzaamu, bet nu ljoooti attaalinaati. Pamatgarsha zaaliites.... Nav salds. Ir stiprs. Veel viena modifikaacija "Amaro Lucano Vechio". Shis stipraaks (garshas zinjaa). NOTEIKTI jaabauda tikko no saldeetavas izkjekseets un veelams no aukstuma iznjemtaas, aprasojushaas spicglaaziitees
Veel - ir taada lieta kaa "Sambuca". Te nu gan jaasaka - na ljubitjelja. Ja cilveekam nesimpatizee lakrica - shiim pudeleem ejam garaam Dzeeriens ar ljoti izteiktu lakrticas garshu un smarzhu. Man patiik. Peec 50 gramiem taada sajuuta, ka ar elpu vareetu visu Jonijas juuru aizsaldeet. Veesums.....
Nu taa. Nedaudz par IT alkoholu