Autors Tēma: Par ilgviļņiem  (Lasīts 9346 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Par ilgviļņiem
« : 2015. gada 20. oktobris, 23:14:13 »
Jā vai nē?

Saprotu, ka idiotisks jautājums, bet pēkšņi šķiet, ka vajag, lai gan man riebjas bojāt matus ...

Tomēr pašas mati ir dzīvelīgi un taisni, kas nozīmē, ka veidošanai nepadodas ne pa kam ....

Atzīstu, ka biju iedegusies par domu, bet tad man pateica cenu maniem matiem - 60 EUR un man mazliet piebremzējās ...
Vājprāta cena kaprīzei, bet no otras puses .... ja eju kaut ko veidot, tad par prastām lokām 25 Eur par reizi ...

Laimīgie vīrieši :D

Atslēdzies Afrora

Re: Par ilgviļņiem
« Atbilde #1 : 2015. gada 20. oktobris, 23:18:22 »
Nē.
Kaut kad mamma pierunāja mani ... kā es raudāju ... nekad no labas gribas vairs pūdeli uz galvas nenēsāšu
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #2 : 2015. gada 20. oktobris, 23:35:12 »
Nē, protams.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2015. gada 21. oktobris, 00:43:33 »
Ko tad tā var ieteikt, pat neredzot. Katram savs. Ja mati tāpat pietiekami biezi un kupli, un labi izskatās, tad simtu gadu nevajag. Bet ja ir tās mīkstās pūkas, kas nokarājas kā pie galvas pielipušas, tad ilgviļņi var būt vienīgā izeja, kā dabūt kaut jel kādu kuplumu.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #4 : 2015. gada 21. oktobris, 01:14:14 »
Man bija reizi dzīvē- pirms simts gadiem- uz kāzām. Es pat nesapratu, ka tie tagad būs ilgviļņi, pateicu tikai, lai sataisa kaut kā smuki :) Viena laba lieta bija- nostaigāju pēc tam skarbo Ļeņingradas ziemu bez cepures, tās sprogas sildīja ne sliktāk. Bet nu, kamēr tu esi ar sprogām- nav īpaši daudz stila variāciju. Tagad laikam drīzāk veidotu uz vienu reizi.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2015. gada 21. oktobris, 01:53:49 »
omg!!!! :rat:
tak netais tagad sprogas neviens(ja vien īpaši neprasa)...

man pavasari kkad bija tēma par šito :)
un biju parlaimīga,kad saņēmos un ieliku.... visu vasaru nostaigaju kā udavs laimīga.. lidz vajadzēja Rīgā aiziet un kko padariit uz galvas( štob bilo ), tur proams man metaas virsuu ar kkadām infra sarkanam pannām atveseļot, kko taisnot, kko uzlabot... un es kā dura ļāvos,jo biju sev iegalvojusi,ka eju izbaudīt processu... :sad_smiley:
tagad man ne vairs laga loku,ne smukuma... mati pēc tām LV procedūrām palika tizli... japarlaiž ziema un tad jau manīs varbuut dabūs svaigus ilgviļņus.
bācien- a citiem jautāt nav jēgas...katram savs...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2015. gada 21. oktobris, 08:42:31 »
Bācien, kas Tev liedz nogriezt īsus matus?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #7 : 2015. gada 21. oktobris, 08:48:08 »
Man liekas, ka ilgviļņi šobrīd nenozīmē pūdeļgalvu, bet, nonākot laba friziera rokās, var dabūt arī smukas lokas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2015. gada 21. oktobris, 09:19:51 »
Viss atkarīgs no matu struktūras, ar cik lieliem ruļļiem taisa viļņus un arī ilgviļņu ķīmijas sastāva. T.s. saudzīgos ilgviļņus varot likt ik pēc 3 mēnešiem.

60 eiro?  :faint:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 21. oktobris, 09:24:09 »
baacien, apdomā, vai tiešām Tev to vajag. Jo uz Tavu matu garumu (ja vien neesi apcirpusi), tie ilgviļņi skaisti nostiepsies. Tikai mati droši vien vairs nebūs ne tik veselīgi, ne smuki. + pameklē netā lapas, kur var daāžadas frizūras piemērīt. Varbūt tās čirkas Tev nemaz nepiestāv (ja nu noturās nenostiepjoties).

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2015. gada 21. oktobris, 09:33:45 »
Atkal čirkas... Bet ilgviļņi taču nenozīmē obligāti čirkas! Un nesmuku pārdedzinātu pakulu čupu arī ne.
 Var panākt vienkārši kuplāku un viegli viļņainu matu efektu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #11 : 2015. gada 21. oktobris, 09:40:34 »
Es to pašu saku. Ja ilgviļņus liks ar lielajiem ruļļiem, tad sīko čirku nebūs.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 21. oktobris, 09:45:22 »
Ja ir gari smagi mati, tad iespējams, ka tikai čirkas būs tās, kas nenostiepsies :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #13 : 2015. gada 21. oktobris, 19:57:23 »
Paldies ;)

Pirms dažiem gadiem izmēģināju. Nevaru teikt, ka biju baigā čirka, bet vislabāk mati izskatījās, kad tie ilgviļņi gāja ārā :D

Tagad friziere dikti mēģina pierunāt un kaut kādas ērtības tiem viļņiem bija gan, bet .... 60 eiro ....

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #14 : 2015. gada 21. oktobris, 20:41:13 »
Ilgviļņi takš vienmēr dārgi bijuši. Jau padomjlaikos.
Atklāti runājot, es savulaik priecājos arī par ilgviļņu čirkām, jo pašas pilnīgi taisnie mati nekad īsti nav patikuši. Savukārt, krustmeita, kurai veidojas vieglas lokas, reiz sajūsmā teica - Kādi tev forši taisni, gludi mati! :D

Tagad sen nav likti un kaut kā iztieku ar īsi apcirptiem taisniem, bet, cik atceros, kādreiz, kad bija ielikti ilgviļņi, tāpat neatstāja sīkās sprogas, bet veidoja frizūru - ar ilgviļņiem labāk turējās nekā bez.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck