Autors Tēma: Par vīriešiem, mammām un sievām  (Lasīts 7297 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Par vīriešiem, mammām un sievām
« : 2015. gada 23. oktobris, 11:07:06 »
Atvainojos, bet izņēmu čata citātu. Saruna bija par to, ka zināmā vecumā vienam no pāra šķiet , ka kaut kas vairs neapmierina. Kā par to pārliecināt otru, vai tas vispār ir vajadzīgs un, ko darīt ar nelūgtiem padomdevējiem, vai otras puses izsauktiem izpalīgiem !
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 23. oktobris, 11:44:37 no lumbergs »

Atslēdzies lumbergs

Re: Par vīriešiem, mammām un sievām
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. oktobris, 11:20:20 »
Domāju , ka runa var būt par to, ka krīze attiecībās iestājas ik pa laikam, svarīgākais ir tas, ko no tās gūst. labākajā gadījumā atrod kompromisu un abi kko maina. ittai smags darbs priekšā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. oktobris, 11:24:25 »
Viegli nav jebkurā gadījumā. :) Labi, ka tas viss tā nav katru dienu. Vismaz man. Nezinu, kā Ittai.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #3 : 2015. gada 23. oktobris, 11:53:40 »
Esmu skeptiska par vīrieša mainīšanos, ja viņš augstu vērtē savu māti. Nē, nepareizi- ja viņam ir cieša emocionāla saite ar māti. Tad neviļus mammas gatavotās kotletes ir vispareizākās , tas, ka zālājā lapas sagrābtas 17 mazās čupiņās nevis 7 vidējās ir pareizāk. Nu un ja šajā komplektā ietilpst appuišošana un kaciņu nolasīšana no dibena, tad arī tas ir "pareizāk". Nu kā lai tas būtu nepareizi? tie taču ir plus mīnus 20 gadi!   Cilvēks neko citu nav pieredzējis! Dzirdējis, redzējis, varbūt, bet ne caur paša pieredzi izdzīvojis.

Jābūt ļoti spēcīgam iemeslam, lai saprastu, ka var savādāk. Un vēl spēcīgākam , lai reāli pamēģinātu savādāk.

Atslēdzies dip

« Atbilde #4 : 2015. gada 23. oktobris, 12:06:51 »
Un kā tad bija kopdzīves sākumā? Visu - pati, pati, pati. Un tas laikam pat sagādāja prieku (sievietei). Tā sacīt - mīlestības izpausme. Pagāja gadi. Un kāda mārrutka pēc lai vīrietis mainītu labi iestrādāto sistēmu? Un vecis taču NEKAD nevarēs nopirkt pareizo maizi un labāko bieti. Ne velti ir teikts, ka sieviete vīrietī meklē: 1- tēvu, 2-draugu, 3 -bērnu. Un te nu ir tas 3.variants.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2015. gada 23. oktobris, 12:13:37 »
Tāpēc es vnm oponēju omei, ka nafig ēst jāmāk taisīt un māju tīrīt, vajag tādu vīru, kurš to prot darīt pats!

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2015. gada 23. oktobris, 13:26:34 »
Esmu skeptiska par vīrieša mainīšanos, ja viņš augstu vērtē savu māti. Nē, nepareizi- ja viņam ir cieša emocionāla saite ar māti.

Principā jau laikam tā emocionālā saite var dot arī pozitīvas lietas- spēju saprast sievietes domu gājienu, skaistuma izjūtu, nezinu, nu visu to, ko parasti pieaugušam vīrietim vairs nevar iepotēt. Bet atkarīgs, kāda ir tā mamma. Ja sakarīga, tad viņa nekad nemēģinās iespraukties starp dēlu un vedeklu. Nu, bet, ja ne....tad arī pats vīrietis neizbēgami būs ar putniem galvā.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2015. gada 23. oktobris, 14:19:24 »
Esmu skeptiska par vīrieša mainīšanos, ja viņš augstu vērtē savu māti. Nē, nepareizi- ja viņam ir cieša emocionāla saite ar māti. Tad neviļus mammas gatavotās kotletes ir vispareizākās , tas, ka zālājā lapas sagrābtas 17 mazās čupiņās nevis 7 vidējās ir pareizāk. Nu un ja šajā komplektā ietilpst appuišošana un kaciņu nolasīšana no dibena, tad arī tas ir "pareizāk". Nu kā lai tas būtu nepareizi? tie taču ir plus mīnus 20 gadi!   Cilvēks neko citu nav pieredzējis! Dzirdējis, redzējis, varbūt, bet ne caur paša pieredzi izdzīvojis.

Jābūt ļoti spēcīgam iemeslam, lai saprastu, ka var savādāk. Un vēl spēcīgākam , lai reāli pamēģinātu savādāk.

bēdīga pieredze, Pūka. Es pat īsti nesapratu, par ko Tu runā. Bet tas laikam tāpēc, ka man viss ir citādāk.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2015. gada 23. oktobris, 14:29:00 »
Esmu skeptiska par vīrieša mainīšanos, ja viņš augstu vērtē savu māti. Nē, nepareizi- ja viņam ir cieša emocionāla saite ar māti.

nav ne vainas emocionālajai saitei ar māti :)  bet vīrietim ir jāmāk izveidot arī emocionālo saiti ar sievu un "jauno ģimeni". Protams, ka mammas zupiņas ir garšīgas un pierastas, bet ja tas ir TIK svarīgi, tad nafig precēties? :)

tipa grib kļūt "viena miesa" ar "to sievieti", tad ir tēvs un māte un brāļi un māsas jāatstāj :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #9 : 2015. gada 23. oktobris, 14:32:00 »
Vajag vnk agri notīties no ģimenes, tad viss vienkārši.
Ja muterīte aptekā līdz 30 - gameover vecim.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2015. gada 23. oktobris, 14:37:55 »
pareizi! vienīgi, ja VISS patīk - muterīte aptekā, apmazgā, gludina, fāča naudu iedod, autiņš, dāča, šmiga bāriņā...KĀ TU AIZTĪSIES??!  tik vien kā smadzeņu skalošana jāpacieš 1x nedēļā :)

mani jau 19 gados bija TĀ izbesījuši, ka bija jātinās prom...bet brālis līdz 30+ vecāku uzmanības saulītē gozējās :) 

Atslēdzies itta

« Atbilde #11 : 2015. gada 23. oktobris, 14:53:36 »
pareizi! vienīgi, ja VISS patīk - muterīte aptekā, apmazgā, gludina, fāča naudu iedod, autiņš, dāča, šmiga bāriņā...KĀ TU AIZTĪSIES??!  tik vien kā smadzeņu skalošana jāpacieš 1x nedēļā :)

Šitas ir desmitniekā attiecībā uz manējo...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #12 : 2015. gada 23. oktobris, 14:59:37 »
Itta skalo smadzenes šam daudz biežāk. Tā kā izvēle skaidra.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #13 : 2015. gada 23. oktobris, 15:23:43 »
Protams, māte dod vīrietim saprašanu arī daudzās pozitīvās lielās lietas, kā flyingcat teica. Bet šoreiz tēma ne par to. 

Jā, man ne tā labākā pieredze vīramātes dāčā - reņģes NE TĀ un PAR ILGU tīriju, salātiem krējums par daudz pielikts utt. Un es svešā teritorijā pierāvos, neko neteicu.  Bet galvenais, ka mani vīrs neaizstāvēja pret savas dārgās mātes uzbrukumiem.

Nu un tālāk jau vēl trakāk - manuprāt dāčas ķēķis bija pēc manām domām "aizd....", trauki veci un apdauzīti. Es labu gribēdama, iztīriju, sakārtoju un nopirku jaunus traukus. Lieki teikt, ka vīramāte sāka mani nīst ar vēl briesmīgāku naidu. Bet te arī pozitīvais moments - vīrs viņai nepievienojās.

Vārdu sakot , viņš bija neitrāls, vai arī var teikt, ka gribēja sēdēt uz 2 krēsliem. Var jau dzīves laikā sēdēt un n-krēsliem, bet ne vienlaicīgi. Bērnībā tu esi bērns, pieaugušos gados, jā mātei tu esi visu mūžu bērns, bet tagad tava galvenā loma ir vīrietis, pats esi tēvs... [/size]Galvenās[/size] lomas seko secīgi, cita citai...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 23. oktobris, 15:36:10 no Pūka »

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #14 : 2015. gada 23. oktobris, 15:24:17 »
Mammas vispār nav jāiesaista citas ģimenes problēmu risināšanā. Tas nekas, ka pašas dēls vai meita, bet tā ir CITA ģimene.