Autors Tēma: Par šķiršanos  (Lasīts 13551 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Par šķiršanos
« Atbilde #30 : 2015. gada 28. oktobris, 22:11:00 »
Nomade-
aa neliekas,ka tas laiks,kas paskatoties atpakaļ tevi apmierināja ir pagājis???
ja jūti,ka nav kkas oky (ja nebūtu tik bailīga ,būtu jau nodefinējusi,kas nav oky)varbūt tā ir zīme,ka beidzot esi paaugusies un gatavs kāpt nākamajā līmenī?
ja jau domā,ka vari rēķināties tikai ar sevi un dzīvot sev, tad nafik, :o  kāda suņa pēc tev vajadzīga piekabe ar buksējošiem riteņiem??tava enerģija ir iesaldēta uz kkādu sastingušu procesu un tu pati esi sev kavēklis nākotnes attīstībai.un jā, piekrītu..cik nu esmu uzķērusi,no taviem skopajiem tekstiem,tad jums jau sen nav nekādas ģimenes... :blushing:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2015. gada 28. oktobris, 22:19:31 »
Nez, es laikam tādā situācija pajokotu, ka arī ar to un to biju lasīt ķiršus :P un paskatītos reakciju

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2015. gada 29. oktobris, 07:27:52 »

Hallo, Pif, šitā jau ir katram pārim pēc 20 gadu kopdzīves :D :D

Ei, nu ei, tiešām katram?
Daži atkal apcer, cik labi būs pensijā, kad varēs pa māju vien...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #33 : 2015. gada 29. oktobris, 07:54:01 »
Nolemt par šķiršanos nenozīmē pārsvītrot pagātni. Bija, kas bija- ne jau nejauši cilvēki saiet kopā, domādami, ka uz mūžu. Bet es esmu vēl vienu lietu novērojusi: katram ir savs attīstības grafiks un temps. Labās savienībās ( ne tikai ģimenē, biznesā tas pats) cilvēki, ja arī neattīstās sinhroni, tad atbalsta viens otru un ļauj attīstīties. Tad, kad sāk viens otru bremzēt- jāškiras. Un šķirties jau nenozīmē kļūt par ienaidniekiem :)

Man visi mani bijušie ir cilvēki, kuriem es vēlu labu un kurus esmu gatava atbalstīt, ja būs vajadzība. Bet nevienu neņemtu tagad atpakaļ. Kaut kāds ceļš ir noiets kopā, tam ir vērtība, bet tagad ir citi ceļi.

Atslēdzies dille

« Atbilde #34 : 2015. gada 29. oktobris, 13:16:58 »
Iemaldos te tik reti, ka man vispār būtu jākaunas kaut ko teikt.
Kaut kā atceros sensenu tēmu (arī tur lasīju pavirši), kad sākāt dzīvot vai jau dzīvojāt šķirti. Viens nevarēja nopelnīt Latvijā, otrs - negribēja uz ārzemēm.
Domāju jau toreiz un tagad domāju tāpat - vai jebkura pasaules nauda ir tā vērta, lai sačakarētu tuvas attiecības un dzīvotu šķirti ar savu mīļoto cilvēku?
Vai tā cena bija tā vērta?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2015. gada 29. oktobris, 14:36:13 »
Diez vai naudas daudzums un attālums ir tas kas šķir. Pārbauda gan.

Tēva rados ģimene, kur vīrs pa pusgadam tāljūrā gāja.Sieva ar bērniem pa māju .
Pelnīja labi. Tagad abi jau pensionāri ,vēl arvien kopā.

Atslēdzies dille

« Atbilde #36 : 2015. gada 29. oktobris, 15:06:14 »
Šķir ne šķir, bet attālums ļoti atsvešina.Skaips jau nedod realitātes sajūtu. Aukstam ekrānam jau nepieglaudīsies un brīvdienas vai vakarus kopā nepavadīsi.

Par tāljūrniekiem cits stāsts. Zinu divas ģimenes, kur vīri kapteiņi (bijušie). Sievas iemācās visu darīt vienas, vienas uz sapulcēm bērniem, uz svētkiem, visu lemt un darīt vienas. Un nekāds dvēseļu tuvības arī tur nav. 2.gadījumā sievietes mainījās, jo neviena nespēja to ilgstoši izturēt. Pieraduši atbildēt par tik daudziem cilvēkiem uz kuģa un nesajukt prātā, kad citi nojūdzas (pusgadu nelielā, ierobežotā teritorijā ar tiem pašiem cilvēkiem) , viņu raksturi izveidojas ļoti cieti, noteicoši, dominējoši, arī egoistiski.
Tā kā tās sievas diezgan daudz dabū iznest.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #37 : 2015. gada 29. oktobris, 15:19:02 »
Diez vai naudas daudzums un attālums ir tas kas šķir. Pārbauda gan.

Tēva rados ģimene, kur vīrs pa pusgadam tāljūrā gāja.Sieva ar bērniem pa māju .
Pelnīja labi. Tagad abi jau pensionāri ,vēl arvien kopā.

gan jau vecais ar kādu laiveli tāpat laiž prom uz copi. Kā daddy, piem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2015. gada 29. oktobris, 15:33:26 »
Nē, rakājas pa dārzu. Vienmēr gribējis būt dārznieks. Jūrā gāja , lai māju uzceltu.

Atslēdzies dille

« Atbilde #39 : 2015. gada 29. oktobris, 15:43:12 »
Baigā laime - mūžu nodzīvot  bez jēdzīga seksa, vispār kā vientuļniekam (-cei), lai vecumdienās rakātos pa dārzu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #40 : 2015. gada 29. oktobris, 15:46:29 »
Oi, varētu padomāt seksa dēļ kāds dzīvo.
A Nomades gadījumā, man liekas, attālums palīdzēja tik ilgi palikt it kā kopā. Ja būtu diendienā kopā, Nomade sen jau to mīkspēdiņu nevarētu izturēt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2015. gada 29. oktobris, 15:56:52 »
Tas ko, Dille, gribēju pateikt - nejau ārējie faktori ir tie, kas cilvēkus izšķir.

Atslēdzies dille

« Atbilde #42 : 2015. gada 29. oktobris, 16:00:42 »
Neesmu informēta- mīkstpēdiņš vai vēl kas.  Tikai atceros to senseno tēmu - ka mīla un sapratne utt.

Nu seksa dēļ varbūt nedzīvo 70+ gados, kad pietiek ar teātri un kotletēm.
Kāpēc vispār dzīvo ar otru cilvēku? Tā ir viena no komponentēm. Svarīga.

Atslēdzies dille

« Atbilde #43 : 2015. gada 29. oktobris, 16:05:57 »
Un kā gan attālums varētu neizšķirt? Ja nav tā otra cilvēka blakus ne priecīgos, ne skumjos brīžos. Kad visu laiku jāgaida.
Viens ir paciesties gadu, bet pavisam kas cits nenoteiktu laiku.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #44 : 2015. gada 29. oktobris, 16:09:32 »
Nezinu, es sarēķināju, ka bez seksa esmu dzīvojusi vismaz 4/8 no sava mūža. Par mīkstpēdiņu teicu tāpēc, ka kārtīgs vecis nepieļautu, ka sieva gan materiālā ziņā ģimeni uztur, gan pilnībā bērnu audzināšanu pārņēmusi, šis tik mierīgi bauda gūtos labumus.