Autors Tēma: hormonālā kontracepcija  (Lasīts 10790 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: hormonālā kontracepcija
« Atbilde #30 : 2015. gada 27. oktobris, 15:09:03 »
Oi, daddy. Šo jau gaidīju. Jebkura hormonālā kontracepcija ir blieziens sievietes veselībai. Salīdzinot ar dabas smalkajiem mehānismiem , mega brutāla iejaukšanās un koriģēšana. Ir sievietes, kas to pārcieš tīri viegli, ir citas, kas smagāk.

Bet kāpēc tu vispār gribi , lai tava sieviete ciestu?

Es nevienu mirkli neteicu, ka hormonālie jālieto. Esmu pret. Ir arī citi līdzekļi un metodes.
Personīgi uzskatu, ka sievietei 1x mēnesī atbrīvoties no zināma asins daudzuma ir noderīgi... Savukārt uz vazektomiju neparakstījos, jo tas būtu tas pats, kas turēt kaķi ar izoperētiem nagiem :D 

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2015. gada 27. oktobris, 15:12:36 »
Un pupi veel pasham savi augtu..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #32 : 2015. gada 27. oktobris, 15:14:07 »

Nu Ti sravnjil

Es nevienu mirkli neteicu, ka hormonālie jālieto. Esmu pret. Ir arī citi līdzekļi un metodes.
Personīgi uzskatu, ka sievietei 1x mēnesī atbrīvoties no zināma asins daudzuma ir noderīgi... Savukārt uz vazektomiju neparakstījos, jo tas būtu tas pats, kas turēt kaķi ar izoperētiem nagiem :D 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #33 : 2015. gada 27. oktobris, 15:14:55 »
OJ...tad man ar 2 rokām būtu par maz... :D

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #34 : 2015. gada 27. oktobris, 15:17:39 »
Nu re Daddy, tas jau skan daudz labāk, manuprāt.

Lai vai kādu kontracepciju izvēlētos, vai tieši otrādi neizvēlētos, tas ir jautājums, kas jāapspriež ABIEM.  Lai nevienam nebūtu diskomforts.

Bet bieži sievietes tiek atstātas VIENAS risināt šo problēmu, arī ļoti normālās, nopietnās attiecībās.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #35 : 2015. gada 27. oktobris, 15:19:31 »

Taas principaa NAV normaalas attieciibas

Nu re Daddy, tas jau skan daudz labāk, manuprāt.

Lai vai kādu kontracepciju izvēlētos, vai tieši otrādi neizvēlētos, tas ir jautājums, kas jāapspriež ABIEM.  Lai nevienam nebūtu diskomforts.

Bet bieži sievietes tiek atstātas VIENAS risināt šo problēmu, arī ļoti normālās, nopietnās attiecībās.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #36 : 2015. gada 27. oktobris, 15:47:48 »
Tālajos deviņdesmitajos, kad tikko šitie brīnumi parādījās, daktere no privātklīnikas man arī izrakstīja hormonālās tabletes. Šķiet, ka to pirmo un vienīgo paciņu man par velti pat iedeva. Nosaukumu vairs neatceros, bet paciņa bija ievietota melnos samta vāciņos. Puspaciņu paspēju izdzert, pirms man apnika blaknes.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #37 : 2015. gada 27. oktobris, 17:30:02 »
Tablešu dzeršanas periodu es arī atceros kā baisu murgu... bet tas bija sen.

Atslēdzies reno

« Atbilde #38 : 2015. gada 27. oktobris, 18:23:17 »
Nu bet tad apskaidrojiet man, pieaugušas meitas mātei -ko viņai lietot?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #39 : 2015. gada 27. oktobris, 19:06:16 »
A pieaugushai meitai sava viedoklja tjip nav? Figeju...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #40 : 2015. gada 27. oktobris, 19:52:45 »
Reno, es nav dakters, bet kas vainas prezervatīvam? Nu ir zināmi mīnusi, bet jaunai , veselai sievietei bliezt uzreiz ar hormoniem... Vislabāk būtu atrast sakarīgu ginekologu, kas ieteiktu ko un kā viņas konkrētajā gadījumā.

Kādreiz dzirdēju labas atsauksmes par Ievu Daizi, taisni kā jaunu meiteņu ginekoloģi. Privātprakse uz Pulkveža Brieža ielas , SIA D.N.S. , pārbaudīts nav, tikai atsauksmes. Viņa mammām nestāsta, ko runā ar pieaugušajām meitām, bet mammas nomierinās, ja redz un zina , ka bērns regulāri iet pie daktera, ir pieskatīts un tiek izglītots šajā jomā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #41 : 2015. gada 27. oktobris, 20:20:04 »
nefigē, pati iet pie savas dakteres, pašas izvēlējās, nav jau arī nekāda tīne

Atslēdzies Camma

« Atbilde #42 : 2015. gada 27. oktobris, 20:52:23 »
Uz sitiena varu sameklēt 60 (!) dažādus preparātus. Katram ir savas priekšrocības, blaknes, devas. Sūdi ir tādi, ka ginekologi neko vairāk kā caurumu neredz. Bet būtu perfekti jāpārzina endokrinoloģiju....Nezina. Un tur arī visas problēmas. Visiem perorālajiem kontraceptīviem anotācijā rakstīts, ka var būt problēmas ar koaguloģiju. Kurai no jums visām pirms šo preparātu nozīmēšanas ir uztaisītas kaut vai elementārās asins analīzes, par koaguloģiju un antifosfolipīdu antivielām nemaz nerunājot? KURAI?
Visus sakost!

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #43 : 2015. gada 27. oktobris, 21:38:44 »
Tāda veida jautājumos viedokim ir nozīme tikai komplektā ar pamatīgām zināšanām. Un, ja ārsti paši nezina un nestāsta, ko tur var zināt pacients? Tagad vēl nogriezīs naudas izmeklējumiem- nudien, drošāk no seksa atturēties.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #44 : 2015. gada 27. oktobris, 22:01:10 »
nefigē, pati iet pie savas dakteres, pašas izvēlējās, nav jau arī nekāda tīne

Nevis "pašas izvēlējās", bet "daktere ieteica, meita klausa"... :D
Kurai jaunai meitenei ir zināšanas un aknas "izvēlēties"? Ja dakters teica: uz morgu, tad uz morgu.

Nebrīnos par slimo bērnu īpatsvaru populācijā.
Es visu atceros, Ričard...