Autors Tēma: Antidepresanti  (Lasīts 10217 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Antidepresanti
« Atbilde #15 : 2015. gada 03. novembris, 20:35:15 »
Ka'ds viedoklis par tēmu... kamēr mani antiflīzisti nav nolinčojuši?
Gadu garumā neesmu lietojusi, tātad pieredzes nav. Tauta runā, ka pierodot un efekts laika gaitā zūdot vai sāk vajadzēt ar vien vairāk.
Īstermiņā dabūju blakusgļukus un atcēla. Turklāt jā, problēmas sakne nekur nepazuda.
Līdz ar to man labāk derētu īslaicīga, pārejoša un juridiski fiksēta nepieskaitāmība, par kuras laikā paveikto nevarētu saukt pie kr. un admin. atbildības un pēcāk nebūtu ierobežojumu ;) Pa to laiku visticamāk problēmas atrisinātos man gana tīkamā veidā, lai ad vairs nebūtu vajadzīgi.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #16 : 2015. gada 03. novembris, 20:36:38 »
Sorry, bik paarakstijos.
Man jau no domas vien par tabletem slikti kluva. Eksistenciala terapija 2 gadu garuma palidzeja.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #17 : 2015. gada 03. novembris, 20:38:46 »
Tabletes ir dazhaadas...

Ja kljuust slikti jau no domas, vaina nav tabletees...

Lai veicas arii turpmaak un arii trauksmi terapija sakaarto...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2015. gada 03. novembris, 20:40:06 »
Tex, tas, ko Tu raksti par zaaleem, attiecas uz trankvilizatoriem, ne ad

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #19 : 2015. gada 03. novembris, 20:50:08 »
Viss ir puslidz sakartots. :) Dzivoju pilnvertigu dzivi. Dazreiz uznak melnie, bet ir ok. Zinu, kaa tikt galaa. Tas viss pateicoties terapijai. Man vispar baigaa pretestiba pret ripam..
Bet, kaa jau mineju - citiem loti palidz. Taa, ka varbut Justinei ir verts apsvert domu..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2015. gada 03. novembris, 20:59:20 »
1) nejaukt trankvilizatorus ar antidepresantiem
2) katram peec vinja ticiibas- var pienaakt briidis, kad citaadi dziivei vairs nav kvalitaates. Klausiit arii sevi, ne tikai aarstu
3) antidepresanta izveeli atstaar psihiatra, ne neirologa vai gjimenes aarsta zinjaa
4) jaa, ceelonim tas neko nenodariis, paarstaajot lietot, pastaav risks, ka sliktaas sajuutas atgrieziisies, ja situaacija nebuus mainiijusies...

Piekrītu Inešukam. Manuprāt pilnīgā ķīselī tiek jauktas neirozes un depresija,
 kuru ari var rosināt neirozes. Ieteiktu tomēr autorei konsultēties ar sakarīgu specu,
nevis experimentēt ar psixotropajiem medikamentiem.

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 03. novembris, 21:09:00 »
tuk, tu tiešām domā ka tās neirozes un depresija nevar uzstāties pamīšus vai pat paralēli?

Tos tak bez receptes nekur legāli nedos, tāka jākonsultējas būs un gan jau tas ir darīts

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2015. gada 03. novembris, 21:09:49 »
Tex, tas, ko Tu raksti par zaaleem, attiecas uz trankvilizatoriem, ne ad
gribi teikt, ka pie ad nevar pierast?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #23 : 2015. gada 03. novembris, 21:13:50 »
tex, nepieskaitāmie nonāk slēgta tipa medicīnas iestādēs. Es negalvotu, ka tur ir labāk kā Iekšlietu ministrijas pakļautības iestādēs ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2015. gada 03. novembris, 21:13:57 »
Ir tikai viens ad, kuru es cilveekam neieteiktu... citaadi- nee, pie ad nepierod...

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2015. gada 03. novembris, 21:17:08 »
tex, nepieskaitāmie nonāk slēgta tipa medicīnas iestādēs. Es negalvotu, ka tur ir labāk kā Iekšlietu ministrijas pakļautības iestādēs ;)
īslaicīgi un pārejoši ;)
Kamēr nevienu neapdraud, tak neliek. Kad konstatēs, ka apdraud... tad jau viss būtu padarīts. pārejoša nepieskaitāmība, kas jau pārgājusi :) Ko tur vairs ārstēt? un tiesāt arī īsti nav ko... :D

Mierīgs kā ziilonC un apmierināts līdz riebumam :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2015. gada 03. novembris, 21:25:00 »
OK, noprecizējām. Aplamātais subjekts trankvilizators.
Modernā gala ad principā nav ne vainas. Efekta esamība arī stipri apšaubāma.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2015. gada 03. novembris, 21:29:04 »
Nu, atore raksta, ka ik pa laikam iemet pa nomierinošai tabletei. Pie izteiktas depresijas diez vai
tas būtu tas labākais.Bet netaisos strīdēties, visi gana pieauguši.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #28 : 2015. gada 05. novembris, 09:23:24 »
Dabīgais antidepresants esmot kaķis. tas joks,bet nu ir trakas dienas, kad nespēju atbildēt uz telef zvaniem , nerunājot par ārā iešanu. Un ir gadījumi, kad tie ir jālieto!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #29 : 2015. gada 05. novembris, 14:46:35 »
Lūdzu ,vai var kāds paskaidrot atšķirību starp trankvilizatoriem un antidepresantiem?