Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94644 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #135 : 2015. gada 24. februāris, 09:48:38 »
Atgādinu - šosestdien būs klāt mirklis, ko gaidu jau sen - Lūgšana Resnajai tantei, pirmais ieraksts - ar KZv!!!!! Ieprogrammējiet interaktīvās tv un arī savus prātus uz skatīšanos! Šī izrāde, tāpat kā Galvas maiņa ir diezgan piemērota sktīšanai ierakstā, jo nenotiek dejas un plaša kustība.

Smiekļigais moments - ieraugu Rīgas Viļņus ( vai kā nu saucas tas biezais žurnāls ar visu tv programmām) - virsraksts - "Noskaties Kļavinski gada labākajā izrādē! Viņš nebūs Viesturs!"... ak mans kungs, šķiru skatīties, jā, kā tad - īss rakstiņš ar Krilova bildi, ar tekstu par RLT un pieminēti aktieri - nu tur tādi nieki kā Saldovere, Zvīgulis, Vimba un - jā, Kļavinskis, pazīstams no seriāla Ugunsgrēks!
kā mani tas kārtējo reizi nokaitināja - šī šaurpierīgā padarīšana par seriālu popularitāti...  Ivars reāli ir viens no labajiem aktieriem teātrī, viņam ir fantastiskas lomas citās izrādēs, lielas un labas, bet šajā RLT loma ir neliela un vairāk kā rezonators... Nu bet ko padarīsi - vismaz ar viņa reklamēšanas palīdzību varbnūt piesaistīs vairāk cilvēkus skatīties ierakstu...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #136 : 2015. gada 24. februāris, 12:26:47 »
Šausmas. LRT neredzēšu. Braucu prom, ierakstīt arī nav kur. Murrrgs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #137 : 2015. gada 24. februāris, 13:11:28 »
Paldies, hm@!

To vienmeer raada peec plkst 21 peec LV laika?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #138 : 2015. gada 24. februāris, 14:38:38 »
Zip ir vienā laikā pēc panorāmas, sporta ziņām un laika ziņām. ~ 21.25

Atslēdzies rutta

« Atbilde #139 : 2015. gada 24. februāris, 15:43:11 »
Paldies par atgādinājumu :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #140 : 2015. gada 24. februāris, 17:55:35 »
Paldies, Mango, buus jaameegjina tikt laiciigi maajaas, man te 1h agraak viss

Atslēdzies hm@

« Atbilde #141 : 2015. gada 24. februāris, 21:35:12 »
Minne, ja vari - arī tās sarunas pirms noteikti būs interesantas - neatceros, ar k osolīja sarunu, bet gan jau būs gana labas - Rubenis vienmēr prot vadīt sarunas!
Mango - dont worrrrrrry, lai nu kuru izrādi, bet šo - pilnīgi noteikti es darīšu VISU iespējamo:)   Ka teica Hjū Grānts premjerministra loma Love Actually - - Ar kuru te man būtu jāpārguļ, lai dabūtu tasi tējas?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #142 : 2015. gada 24. februāris, 22:00:50 »
Jaa, hm@, man arii patiik taas sarunas pirms izraades.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #143 : 2015. gada 25. februāris, 13:39:34 »
Reizēm tās sarunas pirms izrādes ir labākas par pašu izrādi.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #144 : 2015. gada 25. februāris, 15:56:49 »
ne šoreiz... :)  es te pirms pāris dienām skatījos izrādes "treilerīti" = un jau satirpu un saļimu... :) kas vēl būs sestdien:)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #145 : 2015. gada 01. marts, 12:19:38 »
Godīgi? Man ir žēl, ka neredzēju "Lūgšanu resnajai tantei" teātrī... Vakar pēc stundas mēģinājuma skatīties izrādi izslēdzu televizoru. Nepatika, neuzrunāja, daļu runāto tekstu saklausīt varēju tikai ar piepūli. Nemaz nesajūsmināja, ka tiek rādīti arī apskaņotāju (vai kādu citu tehnisko darbinieku) datorekrāni.

Varbūt man vienkārši nebija pareizais noskaņojums. Jācer, ka tā.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #146 : 2015. gada 01. marts, 15:54:51 »
Godīgi? Sajūtas tuvu fiasko viedoklim.  Bet drīzāk divejādas -nenoliedzot, ka režija laba, arī aktieri "izspieda" no sevis maksimāli labāko sniegumu, man tie lugas garie dialogi neuzrunāja, likās samērā garlaicīgi. Rezultātā pēc nedaudz vairāk kā stundas skatīšanās atvadījos no šīs izrādes. Bez skumjām. Arī vrb noskaņojums nebija īstais, pat nezinu. Vai arī Selindžers vnk nav mans rakstnieks un nespēju iebraukt viņa dvēseles dzīlēs.

Atslēdzies reno

« Atbilde #147 : 2015. gada 01. marts, 18:26:31 »
Man tāpat. Godīgi mēģināju sākt skatīties. Nespēju noturēt uzmanību. Tā kā aktieros neorientējos, brīžiem juka kurš ir brālis, kurš draugs.

Bet arī pa fragmentiem pieslēdzoties jutu, cik izrāde laba, un meitene (Saldovere) it īpaši.
Selindžers nekad nav paticis

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #148 : 2015. gada 01. marts, 20:22:55 »
Tas labi, ka viedokļi sakrīt, jo vakar man pat neliels apjukums bija iestājies..domāju - vrb nespēju novērtēt labu dramaturģiju ?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #149 : 2015. gada 01. marts, 20:48:49 »
Fū.... Neesmu es vienīgā, mani arī mazliet tā kā sirdsapziņa māca, nu kā tā varu - nenovērtēju labu izrādi. Laikam tā gadās.