Prieks dzirdēt jūsu viedokļus! Teikšu uzreiz - nepārmetīšu jums jūsu iespaidus. Ja jūs pēc klātienes noskatīšanās tā teiktu, tad gan es, godīgi atzīstos, uzmestu lūpu:)
Un arī mūsmājā bija vairāki iebildumi par šo, vienu no mīļākajām izrādēm, ierakstu...
1) skaņotāja ekrānu rādīja, jo skaitās viņš arī ir daļa no izrādes, ir programmiņā kā gandrīz viens no aktieriem un tika arī nominēts. Bet man tas nepatika.
2) Skaņas kvalitāte bija diezgan slikta, resp, kaut kā netika galā ierakstītāji ar faktu, ka daļa skaņas iet caur mikrofonu, daļa - nē. Sevišķi kritiskas bija tās "telefona sarunas" un - dramatiskas bija beigas, kad sāka fonēt.. resp, parādījās vibrācija... pašas beigas, viss uz asarām un - fonēšana....
3) un pats, pats sliktākais bija tas, ka tika ierakstīta nevis izrāde ar skatītājiem, bet gan spēle tukšai zālei... nekad, nekad nevajag ierakstīt "tukšās" izrādes... tas ir jūtams aktieros, ka viņi atspēlē tikai kamerām, ka vienmēr ir iespēja pateikt stop, pārfilmējam..

un ne tikai aktieru zemapziņā esošā attieksme , lai arī profesionāļi to neizrāda, plus vēl arī tukšā skaņa zālē...
bet vienalga - paldies, milzīgs paldies Teterevu fondam un Nacionālajam teātrim, ka viņi VISPĀR noorganizēja šīs izrādes ierakstīšanu, lai arī "tukšajā" režīmā.
Par Selindžeru, tekstiem, dialogiem - tas ir vienreizējs rezultāts Krilova režijai un aktierdarbam, iestudēt tādus teksta milzumus, tik atbilstīgi grāmatai, nē, es joprojām fanoju "uz atpakaļu", ar atpakaļejošu datumu par šo izrādi!!!