Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94569 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #525 : 2017. gada 03. septembris, 16:18:27 »
Finita klātienē bija brīnisķīga, visi tie kreizīgumi:) otrā cēliena sākums gan bija briesmīgs. Un tad pašās beigās tvists- un tu saproti, kāpēc viss notika tā, kā notika.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #526 : 2017. gada 03. septembris, 16:35:47 »
Jā, Finita la comedia bija brīnišķīga, visa tā ņemšanās komunalkā, kas sākās jau pirms izrādes... Man jau patīk tādas jēgpilnas komēdijas. Šķiet 3 reizes klātienē redzēju, un vienmēr bija interesanti.

Jērādiņa ir tāda mazliet "vecmodīga" izrāde, bet, arī bez visādām videoprojekcijām un citiem tehniskiem brīnumiem, Liepiņš spēj noturēt bērnu uzmanību un rosināt fantāziju. Tāda sirsnīga izrāde.

Atslēdzies reno

« Atbilde #527 : 2017. gada 03. septembris, 18:04:11 »
Varbūt man tādēļ  sāka tā jezga apnikt, ka es aktierus nezinu(tikai Skrastiņu), nevaru sekot un novērtēt. Un no paša sākuma arī neredzēju. Skatuves iekārtojums pārāk atgādināja Garo dzīvi

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #528 : 2017. gada 03. septembris, 18:18:49 »

un tu saproti, kāpēc viss notika tā, kā notika.
atļauj apšaubīt Tavu saprašanu! ;)...nu, paskaidro, kāpēc nošāvās kurlmēmais puika?
Tas krievu Erdmans lasījis Raiņa zelta zirgu, ka zārks nevar tukšā stàvēt? ;)

Atslēdzies magda

« Atbilde #529 : 2017. gada 03. septembris, 21:57:34 »
Man ir ļoti grūti skatīties teātra izrādes iekš TV! :( Kaut ka zūd izrādes garša...manuprāt. Vakar ar vienu aci drusku paskatījos- Subatnieks,Skrastiņš un Žagars-super,super!!!
Frankenšteinu iesaku noskatīties visiem,kas to nav redzējuši! Pēc tās izrādes domāju,ka aiziešu ar sirdi... :cry:
Vaidelote- nav sliktākā Valmieras teātra izrāde.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #530 : 2017. gada 03. septembris, 22:29:49 »
Vakar nesanāca neko ierakstīt, bet tagad mēģināšu vairāk sakoncentrēties.

Ļoti  patika, ka patiesībā izrāde sākās jau pirms izrādes :). Interesanti tuvplāni, interesanti skatīties, ka aktieri jau savos tēlos. Jā, troksnis milzīgs, bet sakumā tas netraucē. Vēlāk gan kliegšana sāk kaitināt, bet tikai nedaudz.

Ja nebūtu redzējusi "Viņas melo labāk", lielāko daļu jauno (man jāsaka "jauno", jo diemžēl nevienu no viņiem dzīvajā neesmu redzējusi - pēdējos gados ir sanācis tikai JRT ātrumā...tātad man viņi ir jaunie) aktieru nezinātu. Lielākā daļa patīkami pārsteidza. Sevišķi patika Subatnieks :) Nu, jā...Skrastiņš, protams, un Žagars arī interesanti raksturoja savu tēlu.

Patika tēma, patika humors, bija momenti, kad skaļi smējos :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #531 : 2017. gada 03. septembris, 22:36:57 »
Mana mīļākā vieta, šķiet, bija tā, kur viņš runā par kontrabasu un pēksņi tas uzrodas un sākas tas lembasts:)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #532 : 2017. gada 03. septembris, 23:02:47 »
Mana mīļākā vieta, šķiet, bija tā, kur viņš runā par kontrabasu un pēksņi tas uzrodas un sākas tas lembasts:)

Tubu?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #533 : 2017. gada 03. septembris, 23:42:52 »
nesapratu...tad viss, ko saprati pēc tvista dejas ir tā tuba?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #534 : 2017. gada 04. septembris, 10:48:02 »
Minne, Nakata kngs - es NESKATĪJOS SESTDIEN!!!

Iespējams, ka tā nebija tuba :) kaut kāds pūšaminstruments tas bija, vai tad ne?

Tvista deja? nē, piedod, neesmu no tiem cilvēkiem, kas divus trīs gadus pēc izrādes skatīšanās (lai arī divreizējas) , spēj analizēt visus sīkumus un dziļākās nozīmes. Tieš tāpēc es mīlu labas grāmatas pārlasīt, izrādes un filmas skatīties vēlreiz.

Un Finita ir tieši no tādām izrādēm. Pie tam - atceros, kā pirmajā reizē skaties to jūkli, šis tas besī, šis tas superīgi, Un tad nāk otrā cēliena sākums un es vispār nonāku tuvu šoka stāvoklim par to , kāpēc , kāpēc, kas tas vispār ir par murgu! un tad (pieņemot, ka visi , kas te lasa ir jau noskatījušies, varu runāt pilnos teikumos) beigās tu uzzini, ka tas ir sapnis... Un otrajā reizē, kad biju, ar patiesu sajūsmu vēroju nianses, jau zinot, ka tas ir sapnis. Un tā aina, kur Skrastiņš dabū to tauri!!! :)  Tas bija tik fantasmagoriski, tieši kā sapnī, kad nekas nekas un pēkšņi tev rokās ir taure:)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #535 : 2017. gada 04. septembris, 11:47:19 »
Tu teici, ka saprati, bet tā ar nepateici, kāpēc puika nošāvās?
Visa izràdes jēga ir epizodē ar Skrastiņa tubu?  tu ar galvu draudzējies?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #536 : 2017. gada 04. septembris, 16:01:26 »
Tu teici, ka saprati, bet tā ar nepateici, kāpēc puika nošāvās?
Visa izràdes jēga ir epizodē ar Skrastiņa tubu?  tu ar galvu draudzējies?

ak tu jel, aizej un atslābinies kaktiņā:)  Vai arī pārlasi, ko es teicu  pl.10:48 , pirmā un trešā rinda.

Un vispār - kas tev ar to kurlmēmo puiku?:) tu esi nolēmis, ka visa izrādes sāls ir tajā epizodē?  (Es ne mirkli neapgalvoju, ka jēga ir tajā tubā, tā vnk ir viena no man mīļajām vietā iestudējumā.)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #537 : 2017. gada 04. septembris, 17:52:32 »
Runa izrādē, protams, bija par tubu - metāla pūšamo instrumentu :)

Lai gan, tad, kad tas parādījās, es samulsu, jo tuba tomēr izskatās mazmazliet citāda. Instrumentam bija mežraga forma, bet izmērs lielāks. Varbūt šis bija kkāds tubas un mežraga krustojums?  ;)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #538 : 2017. gada 05. septembris, 16:45:47 »
Minne, iespējams, tā bija sapņu tuba:) Vai arī kaut kas jaunveidots, lai būtu pietiekami liels, ka galvu var izbāzt cauri, bet pietiekami ērti pārnēsājams:)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #539 : 2017. gada 05. septembris, 16:46:59 »
Minne, iespējams, tā bija sapņu tuba:) Vai arī kaut kas jaunveidots, lai būtu pietiekami liels, ka galvu var izbāzt cauri, bet pietiekami ērti pārnēsājams:)

Zini, es aŗī tā izpīpēju - ka ērtībai pārveidots :)