Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94110 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #585 : 2017. gada 12. oktobris, 09:20:39 »
Labi, pierunājāt - neiespringšu uz skatīšanos ;)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #586 : 2017. gada 12. oktobris, 10:49:03 »
Labi, pierunājāt - neiespringšu uz skatīšanos ;)
NU, ja esi mājās, teļluku ieslēdz foniņā, bet, ja neesi, tad neko neatcel, lai tiktu skatīties. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #587 : 2017. gada 12. oktobris, 17:12:47 »
NU, ja esi mājās, teļluku ieslēdz foniņā, bet, ja neesi, tad neko neatcel, lai tiktu skatīties. :)

Kaut kā tā, jā

Atslēdzies hm@

« Atbilde #588 : 2017. gada 12. oktobris, 23:56:12 »
Nakts vēl nav galā- pirmā puse. Skatos ar prieku. Interesantākais moments- kā Počs spēlē Jāni Vimbu. Cik precīzi, cik labi.. jo es divreiz redzēju Vimbu kā Aleksu. Šis nav Počs, viņs tāds nav. Tā ir Vimbas balss. Tāpēc vien ir interesanti skatīties. Un kur nu vel Grāvelis.
Scenogrāfija- jā, vini tur vienlaicīgi vairāki mijas uz skatuves, droši vuen patiešām grūti ierakstā saprast, kā aina jāuztver

Atslēdzies hm@

« Atbilde #589 : 2017. gada 18. oktobris, 09:47:15 »
šinī vīkendā būs JRT izrāde Lidojošā klusuma darbnīca - Krūmiņš, Gāga, Znotiņš.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #590 : 2017. gada 18. oktobris, 09:56:14 »
Ir vērts? Kaut gan visu Tevis minēto personu sakarā varētu būt vismaz interesanti  :scratch:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #591 : 2017. gada 18. oktobris, 10:16:37 »
Neatceros vairs, ko redzējušie teica par izrādi, prātā palicis vien, ka nekādu dižo ažiotāžu nesacēla. Bet tai pat laikā bija kaut kādi momenti, ko slavēja, kas bija atstājuši iespaidu. Nu un protams - zvaigznāja aktieri.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #592 : 2017. gada 18. oktobris, 22:06:28 »
Esmu redzējusi Lidojošo klusuma darbnīcu klātienē. Neņemos ieteikt skatīties vai neskatīties.
Stāsts ir par 3 dažādiem vecīšiem, kuri mitinās pansionātā, par vientulību.

Izrāde man šķita mazliet izstiepta, skatoties brīžiem aizdomājos par savam lietām, tai pat laikā nevaru apgalvot, ka bija garlaicīgi un neinteresanti. Reizēm smieklīgi un gana smeldzīgi. Patika vizuālais risinājums, diez kā tas izskatīsies TV. Patika detaļas, šļūcošie soļi, pamperi nokarājušās biksēs...
Visi aktieri bija forši, bet Znotiņš man patika vislabāk, iespējams tieši viņa tēla rakstura dēļ :) . Un aktieru dēļ varbūt arī ir vērts paskatīties.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #593 : 2017. gada 22. oktobris, 13:30:37 »
Man ļoti patika

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #594 : 2017. gada 22. oktobris, 15:26:23 »
Paldies, Samtene, par aprakstu. Noteikti neskatīšos. Man šī tēma dzīvē pašreiz pārāk aktuāla, lai vēl lieki sevi tracinātu...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #595 : 2017. gada 22. oktobris, 16:50:39 »
Panki mirst jauni! ..ja vairs nevari apmierināt sievieti, tad ir jāprotas pateikt čau šai pasaulei...nevis ražot pamperu kalnus, kuru polietilēna daļas sadalīsies pēc tūkstoš gadiem...un to veco paliek arvien vairāk...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #596 : 2017. gada 22. oktobris, 20:07:46 »
Noskatījos Lidojošā klusuma darbnīcu - patika, eh, šie aktieri ir tik forši, žēl, ka nav tagad tiešām spožu izrāžu JRT... Vai ir reti.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #597 : 2017. gada 23. oktobris, 10:01:57 »
Noskatījos sarunu pirms izrādes, tā bija ļoti mīlīga. Patika teksts par to, ka šī luga tiek pasaulē bieži iestudēta, ka vecvīri var izspēlēties, ka Rubenis teica, ka liks aiz auss, ka varētu tiešām iestudēt vecmeistariem.
 Pašu izrādi redzēju tikai tik, cik sarunas laikā - man ļoti atgādināja Naksitrallīšus. Znotiņa tēls :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #598 : 2018. gada 27. februāris, 09:25:24 »
https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/03.03.2018-teatris.zip-turpina-sezonu-ar-10-izcilam-izradem-precizets.id122230/

Jaunais marta saraksts Teātrim zip.

Noteikti jāpaskatās Mēdeja.  (brīnos, ka jau rādīs pa tv, vēl taču tiek spēlēta, vai tiešām ņems nost?)
Granātu aproce ir skaista izrāde, ar uzsvaru uz vārdu skaista!
Mīlu zem gobām teātrī neredzēju, būs jāpaskatās.
Grenholma metode ir interesanta, ja nav redzēts, jāskatās. Boeing ir Džilis un Liepāja, ar to ir pateikts viss, lai izlemtu, skatīties vai nē. Tā Dpils Nogrimusī pils ar kaut ko man asociējas, vismaz jāieskatās būs.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #599 : 2018. gada 01. marts, 09:27:04 »
Ieskatījos izrāžu sarakstā.
Papildus hm@ minētajām izrādēm, teiktu, ka 10.martā jāskatās izrāde "Iespējamā tikšanās" ar šodienas jubilāri Olgu Dreģi un lielisko Lidiju Pupuri.

Daudz laimes aktrisei dzimšanas dienā! Varu tikai apbrīnot 80-gadīgās aktrises spēku, enerģiju, darba spējas un atmiņu. Šajā izrādē gan pirmo reizi redzēju suflieri darbībā :). Sākumā nesapratu, kas tā par sievieti pirmajā rindā, rokās mapīte un cītīgi laiku pa laikam tajā ieskatās, tad sākt kaut ko skaļi čukstēt, piemēram, citronu, citronu...
Man būs interesanti, kā tas ir ierakstā, vajadzēja sufliera palīdzību vai nē :).