Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94311 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #600 : 2018. gada 05. marts, 14:40:10 »
Noskatījos "Leo, pēdējā bohēma"..
Vēlreiz pārliecinājos, ka mūzikli nav tv formāts...ne màkslas filmas, ne teātris....grùti noturēt uzmanību un izsekot visam, jo kameras , manuprāt, šoreiz nebija uzdevumu augstumos...
Saturs, sižets ar tāds ...nu, maestro gribēja atstāt piemiņu par draugu...ok, prasījās intīmākas sarunas starp Leo un maestro...no izrādes neradās sajūtas, ka bija draugi...ok, viena kompānija...ok, maestro portrets...bet draugi?...nezinu, nezinu...
..un melnās aizdomas nerakstīšu :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #601 : 2018. gada 18. marts, 09:43:42 »
Grenholmas metodi skatījāties?
Šoreiz ļoti veiksmīga tv versija!
...un, velns, Ivetu Poli atlaida no JRT?
Alvis ir cūka! :evil:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #602 : 2018. gada 18. marts, 11:30:54 »
Skatījos gan teātrī, gan TV. Nenoliedzami, ka teātrī bija labāk, taču arī vakardienas TV izpildījums bija tīkams. Izrādei formāts diezgan pateicīgs, lai varētu rādīt arī televīzijā.
Par Poli gan nekad neesmu bijusi sajūsmā  :( :blushing:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #603 : 2018. gada 18. marts, 16:01:58 »
TV noskatīšos kādu vakaru nākmnedēļ. Teātri man patika, pat ļoti.
Un gan jau Hermanim bija kāds iemesls, kādēļ tieši šie aktieri tika atlaisti. Žēl, protams. Bet nu jāsaka arī, neviens no viņiem nebija vadošo aktieru līmenī, arī ne tuvu tam.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #604 : 2018. gada 18. marts, 16:33:29 »
Alvis esot Ivetai pateicis, ka jaunu meiteņu lomai vairs nederot, bet nākošajā vecuma grupā viņam esot Guna, Sandra un Baiba....un Ivetai lomu nebūšot...:(

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #605 : 2018. gada 18. marts, 16:34:23 »
TV noskatīšos kādu vakaru nākmnedēļ. Teātri man patika, pat ļoti.
Un gan jau Hermanim bija kāds iemesls, kādēļ tieši šie aktieri tika atlaisti. Žēl, protams. Bet nu jāsaka arī, neviens no viņiem nebija vadošo aktieru līmenī, arī ne tuvu tam.

Alsiņa man patika tīri labi. Sākumā domāju, ka esmu ietekmējusies no Likteņa līdumniekiem, bet nē - paskaitīju, ka gan Poli, gan Alsiņu esmu redzējusi 8 - 9 izrādēs. Viennozīmīgi esmu par Alsiņu! Bet ko tur vairs ...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #606 : 2018. gada 08. septembris, 16:29:43 »
Šovakar (08.09.) teātris.zip LTV1
Raiņa "Uguns un nakts" no Nacionàlà! :)

Rīta pusē bija "Toma Sojera piedzīvojumi" no Dailes...cik paspēju redzèt - patika, būs jānoskatās ierakstā pilnībā! :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #607 : 2018. gada 08. septembris, 19:41:17 »
"Toma Sojera piedzīvojumi" bija forša bērnu izrāde. Režisoram sanāk iestudēt bērnu izrādes.

Arī tagad jaunā D.Petrenko iestudētā izrāde "Planēta Nr.85" ir forša. Ir interesanti skatīties gan bērniem, gan arī tiem pieaugušajiem, kuri vēl atceras padomju laikus, Brežņevu, pionierus, Čeburašku un kaķi Indriķi :) .

Atslēdzies samtene

« Atbilde #608 : 2018. gada 08. septembris, 19:45:32 »
Ak jā, "Uguns un nakts" nav vērtējama viennozīmīgi, bet man patika V.Kairiša versija.
Te forumā arī savulaik izrāde tika apspriesta.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #609 : 2018. gada 09. septembris, 10:56:54 »
Ak jā, "Uguns un nakts" nav vērtējama viennozīmīgi, bet man patika V.Kairiša versija.
Te forumā arī savulaik izrāde tika apspriesta.
teicama izràde! Kairišs malacis!
Liels pluss šai tv filmējumā, ka bija lieli (pa visu ekrānu) aktieru seju tuvplāni...zālē sēžot nekad to neredzēsi..
Piekrītu Viesturam, ka Rainis ir vienīgais mūsu dramaturgs, kura lugām varētu būt pasaules skanējums....Blaumanis u.c. ir priekš tikai latviešiem!
Nezinu, tàpēc jautāju - Astrīda un Viesturs Kairiši ir radinieki? :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #610 : 2018. gada 09. septembris, 12:19:14 »
Vakar no "Uguns un nakts" tikai beigu asti noķēru. Skatos, ka arhīvā nav. Esmu traki, traki vīlusies, jo tas, ko vakar redzēju, likās lieliski un ārkārtīgi interesanti. Cerēju šodien noskatīties visu izrādi atkārtojumā, bet nekā :(

Atslēdzies Minne

« Atbilde #611 : 2018. gada 13. septembris, 01:22:39 »
Nākamajā dienā izrāde tomēr bija arhīvā, un šovakar noskatījos.

Negribas neko analizēt, vien pateikšu, ka likās lieliska, mūsdienīga un aktuāla izrāde. Un Rainim piestāv Vāgners. Kairišam bravo.
Par tuvplāniem nakats jau pateica

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #612 : 2018. gada 29. septembris, 21:19:07 »
JRT "Tēvs" tūlīt LTV1.
Redzējusi neesmu, esot laba.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #613 : 2019. gada 12. janvāris, 11:45:56 »
Šovakar teātris.zip valmieriešu Pazudušais dēls

Dezdemona

• Viesi
« Atbilde #614 : 2019. gada 12. janvāris, 13:08:13 »
Es skatos šo Notre Dame. Fantastiska izrāde. Skatos pa gabaliņam, jo gara izrāde. Sena jau, tagad visi smukie aktieri jau sirmi.
Latviešu garlaicīgie gabali pašlaik kaut kā nevelk.