Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94074 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: teātris iekš TV
« Atbilde #75 : 2014. gada 06. decembris, 22:36:03 »
Skataaties viirieshus? Man gan internets raustaas, bet skatos. Patiik laaak, kaa biju gaidiijusi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #76 : 2014. gada 07. decembris, 00:28:24 »
Man laikam ar laikiem kkas nojuka, redzeeju labi ja peedeejo pusstundu. Tas, ko redzeeju, patika.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #77 : 2014. gada 07. decembris, 16:25:14 »
Tā kā pārāk daudz nebiju sacerējusies, tad bija o.k., bet pie Liepājas teātra labākajām izrādēm šo nepieskaitu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #78 : 2014. gada 07. decembris, 19:00:41 »
Patika tiiri labi, varu iedomaaties, ka "dziivajaa" tas bija pat aizraujoshi. Domaaju, ka sasniegums jau ir tas, ka aktieri ar savu teelojumu notureeja izraadi taadu gaumiigu, bez paarspiileejumiem, kaut vai tos pashus gejus vinji nospeeleeja bez kaut kaada paarspiileeta izsmeejiiguma vai karikjeejuma. Taads fiziski robusts viirietis kaa Gods tik viegli un organiski paartapa par maigu geju, man vinjsh kaa gejs vislabaak patika.
No striptiiza jau vareeja uztaisiit kaut ko vairaak, bet, jaa, izraade jau nebija par to, taapeec tie priekshnesumi taadi dikti vienkaarshi.
Patika nosleegums pansionaataa, nebija paaraak skumji, mazliet ar humoru, taa viegli un rezigneeti.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #79 : 2014. gada 08. decembris, 09:04:18 »
Es noskatījos vakar.
Man patīk šāda tipa struktūra - vairākas epizodes, kas savijas savā starpā - fanoju par tām pāris latviešu filmām, kurām arī ir šāda uzbūve- Medības, Tas notika jāņu naktī - sižet iet paralēli un beigās visi nonāk vienā vietā . Bet tur aktieri ir dažādi:) Tāpēc šeit bija fascinējoši, kā viņi trijatā izspēlē dažādus un ātri iejūtas no viena otrā.. 
Geji - nu, es gan drusku nodomāju, ka nevar teikt par "gaumīgu un nekariķētu" attēlojumu. Bet man kā neiesaistītai būtnei - bija ok:)
Striptīzs - gaumīgi bija atrisināts īpašnieka striptīza nobeigums. Un, lai arī abi pirmie bija tādi naskāki , atzīšos - no visiem nepbeigtajiem  man tieši pēdējais likās visseksīgākais:) baltais pletkrekls, elegantas kustības, mmmm....
Tēvs - operatora/ieraksta režijas darbs bija lielisks! Sejas pareizos brīžos rādīja, spēcīgi...
Piektais - pensionāru stāsts man kaut kā nepatika, bet kopumā - acīmredzot tāpēc, ka arī es neko dižu negaidīju - man patika un noskatījos vienā piegājienā!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #80 : 2014. gada 08. decembris, 10:40:29 »
Arī vakar noskatījos. Pieļauju, ka 2007.g. man būtu paticis, tagad šķita par vienkāršu, vulgāru, aj, labi, neteikšu vairs neko. Un vēl tās baltās apakšbikses...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #81 : 2014. gada 08. decembris, 11:04:53 »
tas bija 2007.gada iestudējums???  To izrādi taču vēl šad tad rāda, vismaz nesen rādīja, ja es nejaucu? Baigā ilgdzīvotāja.

Nu, baltās apenes ir atsevišķs šausmu stāsts:) Pie tam visi tajās jutās neērti....

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #82 : 2014. gada 10. decembris, 12:58:54 »
Pieķlauju, ka tas bija pasens iestudējums. Tagad tak tie aktieri izskatās diezgan krietni vecāki -īpaši Dombrovskis un Leščinskis. Bet rāda jopr. tāpēc, ka "kases gabals", kaut īsti neizprotu, kāpēc. (Vai tiešām pārsvarā dēļ striptīza??)  :fubar:

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #83 : 2014. gada 10. decembris, 12:59:17 »
Labojums: PIEĻAUJU.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #84 : 2014. gada 10. decembris, 13:30:36 »
kāpēc rāda? Elementāri. Aktieri tikai trīs un visi tautai mīļi, skatuves noformējums, lai arī smags (trīs trenažieri), bet - viegli pārvadājams (vienīgā problēma to stieni iestiprināt stabili. Ērti vest viesizrādēs. Pieļauju, ka aktieriem pašiem patīk izrāde, līdz ar to nav ne mazākā iemesla ņemt nost:)

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #85 : 2014. gada 10. decembris, 13:33:19 »
Baltās apakšbikses Liepājas teātris izmanto joprojām - svētdien biju uz Boeing (garā nedēļas nogale dēļ Piafas, uz Orvelu nedabūju biļetes, tad nu tā). Un - manuprāt, bija tieši tāda pati veļa :)

Man tie vīrieši patika. Īpaši, ka ir komentāri pirms izrādes, tad tam striptīza skatam pat pievērsu lielāku uzmanību kā tas būtu citādi no manis izpelnījies..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #86 : 2014. gada 10. decembris, 13:58:45 »
Saki, vajag noskatīties to sarunu pirms izrādes? Es šoreiz , tā kā skatījos arhīvā, uzreiz ķēros pie pašas izrādes, nepatinu atpakaļ uz sarunu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #87 : 2014. gada 10. decembris, 16:53:48 »
Saruna ar Edīti bija forša. Es tikai no tās uzzināju, ka izrādē ir arī kaut kāds striptīzs. Bet nedomāju, ka tas būs vesels stāsts vairākas reizes. :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #88 : 2014. gada 11. decembris, 14:39:06 »
Es arī vakar sarunu noskatījos, Edīte burvīgi runāja. BEt par striptīzu - klausoties radās sajūta, ka nu tik gandrīz vai īsts str gaidāms. Vai arī vnk OR nebija redzējis un noticēja, ka būs un tāpēc tik pārliecinoši runāja:)

Vo, bet bija viena frāze, kas man (jo biju iepriekšējā vakarā redzējusi pašu izrādi) likās aplama - ka str taisa viens , kurš to var atļauties, un divi, kas īsti neiederas str-zā. Sāku domāt - kurš tad ir tas, kurš ir tas seksīgais. Izrādās, tika domāts ED :)  Man abi , gan ED, gan KG likās tādi, kas VAR atļauties:)   bet seksīgākais, kā jau teicu, bija LL.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #89 : 2014. gada 11. decembris, 16:17:46 »
Es vispār neko nesapratu par to strp.
2 nevar to atļauties, tātad nedarīs, tas, kurš var, to arī nedarīs (tad kas to darīs???). Tāpēc, kad iznāca K., abstulbu, kad iznāca E., abstulbu vēl vairāk.
Kaut kā neveikli tā saruna sanāca.