Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94513 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: teātris iekš TV
« Atbilde #90 : 2014. gada 11. decembris, 18:14:22 »
Hm@, Es tev pilniigi piekriitu. Es arii taa padomaaju, ka ljoti nezoliidi izteicaas attieciibaa pret KG. Kas ta shim vainas? Atgaadinaaja to anglju filmu par vechiem, kas bezdarba deelj striptiizaa iesaistiijaas (neatceros nosaukumu), un tur neviens nebija it kaa tam piemeerots - cits pa tievu, cits pa resnu, cits pa vecu utt, bet beigu beigaas visi bija seksiigi, jo ne jau aareejaa izskataa vien tas seksiigums.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #91 : 2014. gada 11. decembris, 19:44:58 »
Taa bija anglju filma "Visu vai neko" - ar Robertu Kaarlailu galvenajaa lomaa. Mazliet skumja, bet optimistiska un humorpilna

Atslēdzies hm@

« Atbilde #92 : 2014. gada 24. decembris, 18:27:22 »
27.dec tātad šosestdien pa dienu Fricis Bārda. Dzeja . Ambients, bet vakarā - Pieci vakari JRT!
 un šovakar pa tv3 ir Instrumentu šīgada koncerts - Mēs tiksimies gaisā.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #93 : 2014. gada 27. decembris, 00:50:24 »
"5 vakarus" ļoti gaidu -ierakstīšu un skatīšos vairākkārt. Un ziemas noskaņa tajā izrādē -tieši tas, kas vajadzīgs. :)

ēvele

• Viesi
« Atbilde #94 : 2014. gada 27. decembris, 09:58:52 »
Uz Instrumentiem biju Domā, jocīgs koncerts, cilvēki gāja ārā, bet biļešu  cena kā uz Igelesiasu! Labi, ka man bija par brīvu, tad nu mēģināju sajūtu noķert. Biju NT uz gadumijas koncertu, kāda bija?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #95 : 2014. gada 27. decembris, 13:11:42 »
Man te tagad fonā Fricis Bārda. Dzeja. Ambients.
Apcerīgam noskaņojumam ir OK, bet diezin vai gribētu klausīties klātienē. Savulaik negāju, jo neviena  no aktrisēm, kas piedalās man nav mīļa. Tā kaut kā.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #96 : 2014. gada 27. decembris, 21:34:15 »
Es pirmdien iešu uz Gadu mijas koncertu NT. Kā patika ?

ēvele

• Viesi
« Atbilde #97 : 2014. gada 28. decembris, 11:40:48 »
Neesmu liela koncertu cienītāja. Patika tā nekas, bet neteikšu, ka sajūsma. man patika 1.cēliens labāk, vīram - 2., tas jautrāks. Lasu daudz sajūsmu par Dailes koncertu tviterī, laikam kas īpašs? Par NT neraksta.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #98 : 2014. gada 28. decembris, 15:57:24 »
Esmu shausmiigi shkrobiiga par 5 vakariem. Pusstunda pagaaja lieliski, bet tad saaka nets nikjoties..un beigta balle  :evil:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #99 : 2014. gada 28. decembris, 16:16:54 »
Esmu shausmiigi shkrobiiga par 5 vakariem. Pusstunda pagaaja lieliski, bet tad saaka nets nikjoties..un beigta balle  :evil:

Jūtu līdzi, jo izrāde arī TV ierakstā bija gana laba. Varbūt tev jāsarunā ar kādu no šejienes, kas būs ierakstījusi, lai Tev nosūta?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #100 : 2015. gada 06. janvāris, 20:12:19 »
Izraade nepatika Gunas zarinjas deelj. Izkjeernaats materiaals.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #101 : 2015. gada 15. janvāris, 13:23:04 »
LMT nupat ierakstījis soc tīklā, ka , izrādās, viņu izrāžu ieraksti ir skatāmi arī arhīvā!!!
Un tātad -
gan Lūgšana Resnajai tantei   http://m.lmt.lv/lv/dazadi/lugsana-resnajai-tantei

gan Rabbit, gan Republika.
Un arī KIT Skuju tev viens cēliens.
http://m.lmt.lv/lv/dazadi

Enjoy!!!!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #102 : 2015. gada 15. janvāris, 22:33:36 »
O, paldies par ziņu! Jāapsēžas, kur labāks interneta pieslēgums, un jāskatās!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #103 : 2015. gada 17. janvāris, 14:49:25 »
Kam interesē -šovakar pa LTV1 rādīs Valmieras teātra izrādi "Tie paši oši". Redzējusi neesmu, bet tā ir Evitas Sniedzes luga, esot tīri laba.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #104 : 2015. gada 18. janvāris, 00:11:03 »
Kam interesē -šovakar pa LTV1 rādīs Valmieras teātra izrādi "Tie paši oši". Redzējusi neesmu, bet tā ir Evitas Sniedzes luga, esot tīri laba.

Noskatījos, kaut kā beigu pietrūka gan... Nekas tāds, ko būtu gribējusi redzēt teātrī.