Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94210 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Atslēdzies samtene

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #241 : 2015. gada 25. augusts, 17:14:07 »
O, gandrīz vai jaunas izrādes, es teiktu :)

Interesanti, oktobrī tukšums... un kāpēc novembrī zips  pārceļās uz otru LTV kanālu?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #242 : 2015. gada 25. augusts, 17:17:05 »
Saules pelni ir pilnīgi jauna!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #243 : 2015. gada 25. augusts, 17:29:29 »
Tas nav saistīts ar to tetatet projektu?

Atslēdzies samtene

« Atbilde #244 : 2015. gada 25. augusts, 18:04:58 »
Tas nav saistīts ar to tetatet projektu?

Domā, ka pārtraukums un pārcelšanās ir saistīta ar to projektu? Varbūt arī... bet varbūt tas sasitīts ar kādām iekšējām LTV pārmaiņām...  Diez vai visus tos pasākumus rādīs pa LTV1, bet ko var zināt :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #245 : 2015. gada 30. augusts, 18:12:01 »
Brīnos, ka neviens par Raudupieti neraksta. Vai tad neviens neskatījās? Es iesāku, esmu tikusi līdz vietai, kur Raudupiete taisās doties Kārli bildināt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #246 : 2015. gada 30. augusts, 18:31:12 »
man izgadījās no tās vietas sākt skatīties, kur viņu pārliecina, ka tā būs labi darīts. Patika, žēl, ka aizmirsu skatīties no sākuma.

Nē, man nav telekoms un neko neierakstu.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #247 : 2015. gada 30. augusts, 19:48:21 »
Nevajag jau ierakstīt - te nedēļu skatāma: http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/29.08.2015-r.blaumanis.-raudupiete.-valmieras-teatra-izrade.id55114/
Es arī vakar neredzēju - tad vai nu šovakar vai rīt būs jānoskatās.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #248 : 2015. gada 31. augusts, 00:27:07 »
vakar Prāta vētras koncerts bija jāskatās - kas klātienē, kas lmt straumē. Bet šodien noskatījos Raudupieti, secināju, ka īsti neesmu zinājusi sižetu, vai arī - jāpārlasa un jāatsvaidzina zināšanas par oriģinālu, par Blaumani.  Jo šī varētu būt tāda Blaumaņa versija radošāš komandas izpildījumā.
Prātā palicis , diemžēl neesmu Dailes izrādi redzējusi, to, kur Briķe un Skrastiņš, tikai fotogrāfija pa ceļam uz kamerzāli. Jācer, ka ir ierakstīts un kādreiz varēsim redzēt. Fotogrāfijā Skrastiņš tāds laimīgs ar Raudupieti kopā, izskatās, ka viņam tā Raudupiete patīk un šurimuri ar viņu viņs dara labprāt. Te - Kārlis galīgi nav ieintersēts par Raudupieti. Tāds parasts lauku puisis, kas iemīlējies trūcīgā kalponē (kurai tēvs nez kāpēc ir turīgs un Kārlis "ies iegātņos", resp, arī apprecot to Mariju, nonāks saimnieka godā, šī līnija mistiska - tad tā Marija ir kalpone vai arī saimniekmeita, kas strādā par kalponi?). Un nabaga Kārlis kā spēdams izvairās no Raudupietes, kura "uzmīļojusi viņu" nu galīgi ne par ko...

No visām līnijām tikai Raudupietes līnija pilnīgi precīza, izprotama, labi nospēlēta, ticama un skarba.Priecājos, ka redzēju! Prieks par Vāni.
Bet tās citas nu tāds , samuģītas tās līnijas, nezinu pagaidām, cik tas Blaumaņa "nopelns", cik radošās komandas..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #249 : 2015. gada 31. augusts, 08:57:44 »
Pēc Blaumaņa Kārlim Raudupiete neinteresē, bet viņš tāds laipns un izpalīdzīgs, arī ar Matīsiņu labi saprotas, tāpēc Viņai maldīgi rodas priekšstats, ka Kārlis pret viņu arī nav vienaldzīgs. Bet Marijas saimniekmeitas līnija tiešām dīvaina.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #250 : 2015. gada 31. augusts, 14:10:38 »

No visām līnijām tikai Raudupietes līnija pilnīgi precīza, izprotama, labi nospēlēta, ticama un skarba.Priecājos, ka redzēju! Prieks par Vāni.
Bet tās citas nu tāds , samuģītas tās līnijas, nezinu pagaidām, cik tas Blaumaņa "nopelns", cik radošās komandas..

Jau sen gribēju, nu beidzot augustā noskatījos klātienē, viesizrādēs. Bet gribu noskatīties arī pa TV.

Šeit Seņkovs arī ir izcēlis tikai vienu līniju, pārējais ir pakārtots, manuprāt.... sievietes kaislība pret vīrieti, postoša kaislība, kad sabrūk viss... Tas Raudupietes sapnis bija tik... nu tik vienreizīgi iederīgs, un tā brūkošā siena...

Prātā palicis , diemžēl neesmu Dailes izrādi redzējusi, to, kur Briķe un Skrastiņš, tikai fotogrāfija pa ceļam uz kamerzāli. Jācer, ka ir ierakstīts un kādreiz varēsim redzēt.

Esmu redzējusi arī DT izrādi, nebija tur nekāds šuri muri :)

Izrāde ir ierakstīta. Kādu laiku atpakaļ, skatītāji varēja balsojot izvēlēties starp Vējiem līdzi, Hamilkāra kungu un Raudupieti. Es balsoju toreiz par Raudupieti savtīgos nolūkos, bet kurš tad te, hm@, noorganizēja Vējiem līdzi, ko  :smile:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #251 : 2015. gada 31. augusts, 14:39:19 »
Esmu redzējusi arī DT izrādi, nebija tur nekāds šuri muri :)

bet tā fotogrāfija - tāds saulains kadrs ar Skrastiņu? :) labi, meklēšu internetā, bet vēlreiz saku - zemapziņā palicis, ka tur gan Briķe, gan ASkr redams tajā saulainajā un mīlas pilnajā attēlā...  (vot, sameklēšu un izrādīsies, ka pilnīgi kas cits redzams:) )

par Vējiem līdzi - toreiz man nu ļoooti gribējās redzēt Vējiem līdzi pirms Bosa iestudējuma!  Bet jā - tagad gribās Raudupieti. Varbūt vajag teātrim zip padiedelēt?

Atslēdzies samtene

« Atbilde #252 : 2015. gada 31. augusts, 15:43:46 »
Sen tā izrāde bija, neatceros detaļas, tikai sajūtas... Briķi un Skrastiņu... Smaga, laba izrāde...
Man atmiņu dzīlēs tā kā stāv, ka Gruzdova izrādē Raudupiete neaiziet bojā, sabrūk, saprotot, ko izdarījusi, Skr viņu tā kā attur, un viņai jādzīvo ar izdarīto... bet neatceros...

Tāpēc man būtu gribējies vairāk redzēt tieši DT izrādi, tad varētu atsaukt atmiņā un salīdzināt ar VDT.

Bet, pieņemu, ka tauta vairāk grib un skatās tieši jaunās izrādes :) Kā tad tā padiedelēsi, viņiem tak ar jau savi plāni :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #253 : 2015. gada 31. augusts, 16:20:40 »
Bet, pieņemu, ka tauta vairāk grib un skatās tieši jaunās izrādes :) Kā tad tā padiedelēsi, viņiem tak ar jau savi plāni :)

plāni šim rudenim satsādīti, bet var taču rakstīt viņiem vēstules tvītus un feisbukus - viņi jau reaģē spēju robežās!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #254 : 2015. gada 01. septembris, 09:02:45 »
Manuprāt, labākā Seņkova izrāde un arī Vānes, bezšaubām. Noskatījos 1 elpas vilcienā, un tas pasaka visu...