Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94243 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #300 : 2015. gada 22. septembris, 12:54:10 »
Lattelecom interaktīvajā tv kopš sestd.izrādi noskatījos jau 3 reizes - spilgti, interesanti, pat fascinējoši. Tropa pēc UG Ieviņas ar šo lomu pamatīgi manās acīs reabilitējusies kā aktrise. :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #301 : 2015. gada 28. septembris, 12:54:13 »

Un vienu šausmu stāstu dzirdēju, kad tur Apine savas izrādes ietvaros esot kūpinājusi kko un skatītāji pamatīgi smakuši. :D

jā, es biju uz to Apines izrādi, bet tā bija lielā zāle - ap izrādes vidu jau bija izvēdinājies, bet sākumā daži pat gāja laukā - dēļ tiem dūmiem... ne dēļ izrādes.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #302 : 2015. gada 05. novembris, 11:41:46 »
Abiem Spēlmaņiem par godu!
Teatris.zip: "Pārsteigums repertuārā - 22.nov. par godu @SpelmanuNakts mūža balvas laureātiem @teatris izrāde "Kavalieru viltība"."

Atslēdzies samtene

« Atbilde #303 : 2015. gada 05. novembris, 11:56:39 »
Abiem Spēlmaņiem par godu!
Teatris.zip: "Pārsteigums repertuārā - 22.nov. par godu @SpelmanuNakts mūža balvas laureātiem @teatris izrāde "Kavalieru viltība"."

Ai, tā gan ir forša :) Kaut kad bērnībā pa TV skatīta :).

A jūs ievērojāt, ka ik pa laikam teātris zip pielipina pa kādai izrādei.
Ar būdu uz baznīcu, Heda Gablere, Sfinksa ,un vēl kaut kas bija...

« Atbilde #304 : 2015. gada 05. novembris, 12:04:23 »
Es jau domāju, vai tiešām neparādīs Kavalieru viltību - šobrīd tik piemērots brīdis :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #305 : 2015. gada 05. novembris, 12:14:29 »
A jūs ievērojāt, ka ik pa laikam teātris zip pielipina pa kādai izrādei.
Ar būdu uz baznīcu, Heda Gablere, Sfinksa ,un vēl kaut kas bija...

Par šo, lūdzu, sīkāk. Kur? Gribu Hedu Gableri!

Atslēdzies samtene

« Atbilde #306 : 2015. gada 05. novembris, 12:53:36 »

Atslēdzies hm@

« Atbilde #307 : 2015. gada 05. novembris, 13:50:38 »
un to īpašo izlasi vēl papildinās!
Mūsu mājas lapā jauna sadaļa - Īpašā .zip izlase. Tajā vienmēr varēsi noskatīties mūsu izrāžu izlasi un daudzus ar tām saistītos stāstus.
Šobrīd izlasē izrādes "Sfinksa", "Ar būdu uz baznīcu", "Heda Gablere" un "Tie paši oši". Bet vēl pievienosies "Zilākalna Marta", "Hanana", "Marlēna", "Marija Stjuarte", "Vārnu ielas republika" un "Skroderdienas Silmačos".

Atslēdzies hm@

« Atbilde #308 : 2015. gada 05. novembris, 14:17:46 »
UN RE KUR NOVEMBRA zip REPERTUĀRS
Novembra svētdienās plkst. 21 LTV7 ēterā būs skatāmas četras raidījumu cikla Teātris.zip izrādes – Nacionālā teātra Sieviete, kura nav uzmanības vērta, Jaunā Rīgas teātra Jāņonkulis, KAVALIERU VILTĪBA un Dailes teātra Slazdā
http://www.diena.lv/kd/teatris/novembri-teatris-zip-radis-cetras-izrades-14118045

Atslēdzies hm@

« Atbilde #309 : 2015. gada 05. novembris, 14:23:32 »
Jāņonkulis ir super labi! Es neesmu skatījusies teātrī, ar prieku gaidu!

kopš kura laika ZIP ir svētdienās? Ā, laikam bija tā , ka agrāk sestdienās, atd oktobrī nemaz un tagad svētdienās?

Slazdā. Tas gan ir muļķīgi, ka izvēlēts pāris Dombrovskis/Vārpiņa. Un tas nav tāpēc ka es neciestu viņus. Es Dombrovski nu jau panesu gluži labi. Bet man bija tā veiksme noskatōteis Slazdu divreiz un tieši šajos - krusteniskajos sastāvos, nevis abi liepājnieki vai abi dailēnieši. Un manuprāt - Auziņš/Kučinska bija izcili labi, jo nolasījās tas Kučinskas svešums, ienāciens, ne-savējība. Puiši gluži zemapziņā uzpucēja spalvas, izriesa spārnus, lai pazīmētos "svešās" acīs.  Otrajā vietā noteikti ir abi liepājnieki, bet šis, ierakstītais modelis ir trešais... žēl.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #310 : 2015. gada 05. novembris, 14:31:29 »
Mūsu mājas lapā jauna sadaļa - Īpašā .zip izlase. Tajā vienmēr varēsi noskatīties mūsu izrāžu izlasi un daudzus ar tām saistītos stāstus.
Šobrīd izlasē izrādes "Sfinksa", "Ar būdu uz baznīcu", "Heda Gablere" un "Tie paši oši". Bet vēl pievienosies "Zilākalna Marta", "Hanana", "Marlēna", "Marija Stjuarte", "Vārnu ielas republika" un "Skroderdienas Silmačos".
hm@ -Tu vari pateikt, kas tā par "mūsu mājas lapu", kurā varu sekot, kad pievienos Hananu? Par šo izrādi esmu gatava dvēseli pārdot ! ;d

Atslēdzies hm@

« Atbilde #311 : 2015. gada 05. novembris, 14:46:58 »

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #312 : 2015. gada 05. novembris, 15:41:23 »
Varbūt esmu akla, bet es tajā lappusē redzu tikai izrāžu aprakstus un dažus pirmsizrāžu zip raidījumus, bet nevienu izrādi.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #313 : 2015. gada 05. novembris, 16:17:43 »
Lapu atvēru, ir visas 4 izrādes.
Paldies, samtene, hm@.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #314 : 2015. gada 05. novembris, 16:25:52 »
Varbūt esmu akla, bet es tajā lappusē redzu tikai izrāžu aprakstus un dažus pirmsizrāžu zip raidījumus, bet nevienu izrādi.

piemēram, pirmas pēc kārtas -  tumšs kadrs, kaut kāds krēsls un Stonins fonā- "teātris.zip" īpašā izlase: nacionāla`teātra "Sfinksa".

tā ir izrāde.  Un uzklikšķo\inot uz tās, atveras apraksts un kaut kāda reklāma, izrāde sāksies pēc 30 sekundēm.

p.s. smieklīgākais, ka aprakstā ir mazās Ģībietes teksts, un viņa pieteikta kā "izrādi raksturo teātra kritiķe Linda Ģībiete". Kas nu viņa par kritiķi, ja neko neraksta...