Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94383 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies samtene

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #315 : 2015. gada 05. novembris, 17:17:17 »
Slazdā. Tas gan ir muļķīgi, ka izvēlēts pāris Dombrovskis/Vārpiņa. Un tas nav tāpēc ka es neciestu viņus. Es Dombrovski nu jau panesu gluži labi. Bet man bija tā veiksme noskatōteis Slazdu divreiz un tieši šajos - krusteniskajos sastāvos, nevis abi liepājnieki vai abi dailēnieši. Un manuprāt - Auziņš/Kučinska bija izcili labi, jo nolasījās tas Kučinskas svešums, ienāciens, ne-savējība. Puiši gluži zemapziņā uzpucēja spalvas, izriesa spārnus, lai pazīmētos "svešās" acīs.  Otrajā vietā noteikti ir abi liepājnieki, bet šis, ierakstītais modelis ir trešais... žēl.

Man būtu gribējies Kučinsku lai Slazdā iefilmē, bet Vārpiņa arī nebija slikta.

Un Sievete, kura... man arī būtu gribējies Kučinsku vairāk kā Lūriņu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #316 : 2015. gada 05. novembris, 17:31:37 »
Kučinska bij aizviet. Sievietē, skaidrs, ka nefilmēs, bet Lūriņu.
Slazdā man arī bij Auziņš, Kučinska, arī izvēlējos, lai K. būtu svešā, kā izrādē.

Bet Kavalieri izrādās ielikti Saules pelnu vietā.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #317 : 2015. gada 05. novembris, 18:18:51 »
Man Slazdā bija Dombrovskis/Kučinska -mūžīgais LT tandēms, bet labs. TV ierakstā labprāt skatītos arī Auziņu/Kučinsku, bet Vārpiņu gan negribu. Par daudz jau viņas visur un nav "mana aktrise" par spīti savai popularitātei un sasniegumiem.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #318 : 2015. gada 19. novembris, 11:37:05 »
atgādinu - 22.novembrī Kavalieru viltība! Jampidljampidlpidlvauvau :) neatceros, par ko izrāde, bet šito dziesmu es atceros:)

kā ierasts - ltv7, saruna pl.21 , izrāde pl.21.30

Atslēdzies hm@

« Atbilde #319 : 2015. gada 26. novembris, 10:50:01 »
Šodvētdien Slazdā pa tv.
Vnk atgādinu. Lai arī šis ir man nemīļākais sastāvs, kas ierakstīts :( būs jau jāskatās .

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #320 : 2015. gada 26. novembris, 17:55:40 »
Tev tā arī līdz šim vēl Dombrovskis nav iepaticies ? :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #321 : 2015. gada 26. novembris, 18:10:51 »
Iespējams, jau agrāk esmu rakstījusi, sorī, ja atkārtošos, bet  - Dombrovskis man ir kļuvis pieņemams un esmu sākusi viņu cienīt par talantu un darba mīlestību, bet man par Slazdu ir konkrēts viedoklis, Es biju uz abiem "šķēŗssastāviem" - un tāpēc skaidri zinu - Vārpiņa man likās sasaistīta, ED bija gana jauks. Bet tas viss nespēj atsvērt to, ka otrā sastāvā skaidri redzams, ka Inese ir tā svešā , atbraucēja, citādākā nekā visi pārējie uz skatuves esošie aktiweri, visi pārējie kaut kādā ziņā līdzīgi, izņēmums ir Auziņa varonis, kurš, lai arī ir vietējais, no miesta, tomēr ģērbies baltā uzvalkā un izsities ļaudīs, un tas viss tik labi iederas stāstā! 

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #322 : 2015. gada 26. novembris, 18:19:05 »
Man Dombrovskis patīk kopš "Valmieras puiku" laikiem. Atceraties tādu seriālu? Daudziņš arī tur bija. Toreiz visi pavisam jauniņi, Daugavpils kurss.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #323 : 2015. gada 26. novembris, 18:40:19 »
Cik atceros, hm@ lielākie iebildumi bija pret ED matu sakārtojumu. :) Tā vai citādi, bet kopš "Hananas"es uzskatu, ka LV labāka aktiera par viņu vienkārši NAV. Vrb daži līdzvērtīgi, bet ne labāki.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #324 : 2015. gada 29. novembris, 23:19:47 »
Kāpēc vairs nerāda internetā izrādes? Slazdu nerāda.

Atslēdzies Mango

Atslēdzies samtene

« Atbilde #326 : 2015. gada 05. decembris, 12:51:02 »

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #327 : 2015. gada 05. decembris, 23:11:03 »
Oi, noskatījos Hananu. Paldies par atgādinājumu, ka bija TV, un tad arī mājas lapā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #328 : 2015. gada 06. decembris, 15:08:49 »
Noskatījos beidzot Slazdu. Baigi labs, man pat aukstas tirpas skrēja pie pāris spoku stāstiem.
Es par ārējo. Nebiju izlasījusi, kas tur būs un kur darbība notiek. Bet skatos - tāds pazīstams interjers un tipāži kaut ko atgādina. Nu kā tad - īru pabs. Aktieri bija riktīgi iedresēti, runas maniere (cik nu tuvu var, ja nav angliski), tipāži, izturēšanās utt, jūtams, ka Boss ir zinātājs un to no savas puses ielicis. Žagars bija vistuvāk, bet visumā, protams, tas pats, kad amerikāņi savās filmās spēlē krievus. Vārpiņa gan leca ārā. Poliete kaut kāda. Bet, kad stāstīja savu stāstu, bija labi. Dombrovskim āriene stipri neatbilstoša tēlam.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #329 : 2016. gada 03. janvāris, 14:08:58 »
Šikās kāzas var vēl 7 dienas noskatīties.