Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94641 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #330 : 2016. gada 03. janvāris, 16:54:45 »
Samtene, paldies par linku uz manu mīļāko izrādi !
Bet par Š.KĀZĀM runājot, -lēta, bezgaumīga izrāde, kurā maz humora -apkaunojums Liepājas teātrim.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #331 : 2016. gada 03. janvāris, 19:29:22 »
Man patika i pirmoreiz, i tagad. Spridzīgi.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #332 : 2016. gada 05. janvāris, 09:37:28 »
drīzumā-
Šie būs neprātīgi sapņi par cilvēka cienīgu dzīvi. 9. janvāra vakarā LTV1 piedāvājam Mihaila Bulgakova lugu "Zojkina kvartira" jeb "Zojas dzīvoklis"

Atslēdzies hm@

« Atbilde #333 : 2016. gada 07. janvāris, 16:09:08 »
Ziemas grafiks Teātrim ZIP - atgādinu, jo laikam jau te bija

9. janvārī plkst. 21.20 - režisores Indras Rogas iestudējums «Zojkina kvartira» Valmieras teātrī,
16.janvārī – Dailes teātra izrāde “Aija pēc Jaunsudrabiņa (režisors Regnārs Vaivars), bet
30.janvārī – Dailes teātra «Amadejs» (režisors Jans Villems van den Boss).
6.februārī «Teātris.zip» nokārtos parādu, proti, rādīs Valmieras teātra izrādi «Saules pelni» (režisors Felikss Deičs), kura bija paredzēta novembra programmā, taču tās vietā bija «Spēlmaņu nakts» mūža ieguldījuma balvas laureātiem veltīts raidījums.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #334 : 2016. gada 08. janvāris, 16:53:38 »
ZK un Aiju gaidu visvairāk, forši, ka ZK  tv ierakstā būs Tālivaldis Lasmanis, nevis dublants Puga, spriežot pēc izrādes reklāmas rullīša.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #335 : 2016. gada 31. janvāris, 01:04:34 »
Amadeju izdevās redzēt. Nezinu, kā būtu, ja atrastos zālē, pa gabalu, vai tik labi sajustu enerģētiku, bet pa TV ierakstā skatoties, sasniedzu katarsi.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #336 : 2016. gada 31. janvāris, 09:28:15 »
Ar pusausi dzirdēju sarunu pirms izrādes, un skaidrs viens - jānoklausās visa saruna un jānoskatās , nevis tikai jāklausās! Skrastiņš tikjauns izskatījās un vispār tieši tāds kā man viņš mīļš un kādu es uz skatuves viņu gribētu redzēt- cilvēcīgs, gudrs.

Atslēdzies reno

« Atbilde #337 : 2016. gada 31. janvāris, 09:47:20 »
Saruna pirms izrādes bija ļoti vērtīga -īpaši man, teātra nezinātājai

Atslēdzies Minne

« Atbilde #338 : 2016. gada 31. janvāris, 12:14:50 »
Pirms izrādes Skrastiņš ar Rubeni runāja par aktieru īpašajām tehnikām, kā sasniegt vienu vai otru mērķi uz skatuves... ka tas ir tikai darbs...un kādēļ Skrastiņš nedabūja balvu...
...man kā skatītājai ir pilnīgi vienalga par tehnikām, mehānismiem utt., man galvenais bija emocijas, un Skrastiņš man tā pārliecinoši sniedza. Viena no retajām izrādēm, kuras tēli mani cilvēciski un personiski uzrunāja. Un man netīkamajam Dīcim pat neprasījās piesieties :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #339 : 2016. gada 01. februāris, 19:25:58 »
Iedomājieties, autortiesību maitas tak aizliedza interneta skatītājiem to redzēt :@  :wtf:
Tā palikām bez amadeja, jo maksāt lattelecomam 12EUR par interneta tv nu tiešām būtu  :veee:  perebors

Atslēdzies tex

« Atbilde #340 : 2016. gada 01. februāris, 19:28:15 »
Kāds no jums neierakstīja?
Vai kāds, lūdzu,  nevar novilkt atkārtojumu uz HDD no interaktīvās, un uztaisīt torrentu, ko iedot tikai man? - lai tie #^%$^ netiek klāt uzvilkt...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #341 : 2016. gada 02. februāris, 12:07:41 »
man jums jautājumi!!!

Minne - tu redzēji , būdama ārzemijā vai Rīgā? Zinu, ka daudzi no ārzemijas taisījās skatīties, bet parasti jau neļauj viņiem. kā bija šoreiz?

tex - šoreiz, atšķirībā no dažām citām reizēm, viņi ir atstājuši izrādi interneta tv. Vai tad tu neredzi? Es gan esmu lattelekom lietotājs, tāpēc tas nav viennozīmīgs secinājums. Bet ir bijis tā, ka pat ar savu klienta vārdu logojoties, neredzu kādu raidījumu, piemēram, Šerloku nevarēja redzēt arhīvā. Bet amadeju redzu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #342 : 2016. gada 02. februāris, 12:18:30 »
hm@, redzēju ārzemēs.

Esmu secinājusi, ka ir izrādes, ko man rāda, un ir tādas, kur virsū "lec" paziņojums par autortiesībām ar aizliegumu to noskatīties manā zemē.
Ir bijušas izrādes, ko atļauj skatīties, bet pēc brītiņa translācija pārtrūkst, noraujas.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #343 : 2016. gada 02. februāris, 12:28:35 »
sestdien, Amadeja laiķa, radās sajūta, ka kaut kas ar to translāciju nav īsti kā vajag, jo datorā interneta tv trūka nost ik pa brīdim. BEt tur var būt divi izskaidrojumi - vai nu mūsu rajonā kādi ļaudis nenormāli noslogoja inernetu, skatījās filmas un kačāja arhīvus,  vai arī - puspasaule bija metusies virsū tieši Amadejam untā[ēc tas trūka.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #344 : 2016. gada 02. februāris, 12:50:27 »
Minne, tad man tev vēl viens jautājums- tu logojies iekšā ar fb vai ar savu abonenta vārdu?

Nupat mēs veicēm eksperimentu un tiešām - logojoties kā parasts cilvēks ar feisbuka kontu, Amadeju nerāda. Bet , logojoties kā lattelekom klients, var redzēt izrādi arhīvā. Super!! Beidzot triumfē taisnība:)  Nē, man jau nav it kā nekas pretī, ka visi var redzēt pārraides, bet tomēr kaut kādam taisnīgumam jābūt - ja es abonēju un maksāju, man ir patīkami, ka ir lietas, kas man ir bonusā:)