Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94350 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #345 : 2016. gada 02. februāris, 12:53:49 »
es skatos datorā caur lsm.lv

Atslēdzies hm@

« Atbilde #346 : 2016. gada 02. februāris, 13:05:30 »
skaidrs laikam!

un tex - tev ziņa

Atslēdzies samtene

« Atbilde #347 : 2016. gada 02. februāris, 14:38:43 »
Man jau šķiet, ka lattelecom interneta TV arhīvā visu ko var redzēt nedēļu, es parasti skatos ar nedēļas nobīdi :)

Interesanti tikai, kāpēc Amadejs nav LTV mājas lapā tās 7 dienas, no repertuāra taču noņemts...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #348 : 2016. gada 02. februāris, 14:47:30 »
Ir tikai intervijas. Neredzēju ne Aiju, ne Amadeju. To muļķīgo Liepājas teātra izrādi gan varēja redzēt, es gan to nespēju skatīties.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #349 : 2016. gada 02. februāris, 14:58:04 »
Man jau šķiet, ka lattelecom interneta TV arhīvā visu ko var redzēt nedēļu, es parasti skatos ar nedēļas nobīdi :)

Interesanti tikai, kāpēc Amadejs nav LTV mājas lapā tās 7 dienas, no repertuāra taču noņemts...

visticamāk - jaukais vārdiņš - autortiesības. Tieši uz Pītera Šēfera lugu, nevis uz izrādi....

Atslēdzies Minne

« Atbilde #350 : 2016. gada 02. februāris, 14:58:41 »
Jā, Liepājas izrādi es redzēju, Aiju nē, par to te cepos, Amadeju atkal ok..
Pirms tam kkādā izrāde bija (neatceros nosaukumu), kur Žagars bārā...sākumu redzēju, pēc tam man aprāva.

Zojkina kvarķira rādīja, Hananu arī...bet pa vidu nekā

Atslēdzies hm@

« Atbilde #351 : 2016. gada 02. februāris, 15:12:35 »
Žagaru bārā tu redzēji tādēļ, ka izrādi sāka rādīt dažas minūtes agrāk nekā paredzēts programmā, tāpēc tas sākums pagāja zem "Teātris.zip sarunas", bet , tikko sākās programmā paredzētais izrādes laiks, tā norāva.
Man arī, ja skatījās no arhīva , izrāde dalījās tajā vietā, kur Žagars paņēma savu jaku, ielocīja saplēsto vietu un tad karināja uz āķīša.

Atslēdzies tex

« Atbilde #352 : 2016. gada 02. februāris, 17:57:21 »
Paga, Minne, Tu, būdama ne-LV, iekš lsm.lv Amadeju redzēji?
Kas par valsti? Drīkst privāti. Vismaz zināšu uz kurieni IP adresi aizmainīt...

Bet man LV ar Lattelecoma interneta pieslēgumu (bez interneta tv komplektā) parādījās autortiesību h*iņa?  :wtf:

Hmmm, nez, kam vēl bez LTC tas ir izdevīgi :D It kā ISP nedrīkst cenzēt klienta saturu... bet kā savādāk interneta tv par 12eur uz 30 dienām notirgosi, ja lsm par brīvu rāda....

Atslēdzies Minne

« Atbilde #353 : 2016. gada 02. februāris, 19:00:21 »
tex, AT. Bet jau iepriekš rakstīju - dažu redzu, dažu ne.

Ko vēl uzķēru saistībā ar lsm - ja es sāku skatīties kādu raidījumu, ko man pieļauj tas lsm, piem., Panorāmu, un laižu nonstopā nepārtraucot, tad aizlaižu arī līdz tādiem raidījumiem vai filmām, ko man normāli nav iespēja redzēt. Tāpat arī Amadeju sāku skatīties jau no Panorāmas. Varbūt, ja normāli uzslēgtu no sākuma, nemaz nedabūtu piekļuvi.

Bet varbūt sagadīšanās, jo, redz , Slazdu man vnk pārtrauca un izmeta mani no tiešraides.

Atslēdzies tex

« Atbilde #354 : 2016. gada 03. februāris, 11:37:30 »
Nu mēs nosēdāmies skatīties. Skarastiņa runu dzirdējām. Kad bija jāsākas izrādei, parādījās autortiesību pļeka un viss  :angry:

Un jā, sākumā padomāju, ka FIN vpn nepatīk. Noņēmu, tak LV IP adrese parastā arī nepatika...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #355 : 2016. gada 03. februāris, 11:45:54 »
Vajadzēja paspaidīt refresh vairākas reizes. Arī man, bez visām ārzemijām, tā reizēm nogļuko, kkādā brīdī aiziet.
Vnk sēžu un pārdesmit reizes spaidu, spaidu, spaidu, kamēr rāda.
Kas par gļuku, nezinu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #356 : 2016. gada 09. februāris, 20:17:32 »
Lsm.lv Saules pelnus var skatīties vēl.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #357 : 2016. gada 10. februāris, 00:18:12 »
Ohohoooo, youtubē vairākas zip.lv izrādes, t.sk Fundamentālists, kuram beigas neredzēju.
Slazdā, Oņegins, Raudupiete, var pat savilkt datorā. : D
Tikai nenostučījat, kamēr Fundamentālistu nenoskatīšos. : D

Atslēdzies tex

« Atbilde #358 : 2016. gada 10. februāris, 11:16:45 »
Mango, a Tu kkad palaid uz nakti un ar jebkuru ekrāna un sistēmas skaņas ierakstītāju ieraksti. Vai vnk noseivo no youtube...
un tad jau būs vienalga, kas izravēs un kad ... autortiesību #$^$%^

Atslēdzies hm@

« Atbilde #359 : 2016. gada 10. februāris, 12:09:24 »
Vakar M.Butterfly ierakstīja. Varbūt nākamsezon jau parādīs, jo tagad šī bija priekšpēdējā izrāde, aprīlī pēdējā. Tad jau varēs rādīt tv. Vakar aizdomājāmies, diez kā operatori būs fimējuši un kā samontēs attēlu tv. Jo , kā mēs mājās vienojāmies, izrāde ir vienkārši ģeniāla, bez vispār neviena defekta - ja vien "pareizi" skatās:)  pirmajā reizē, protams, skatījāmies visu, bet pārējās - tikai Grūbi, Žagaru un Jēgeru. Un visu laiku centrālie tēli ir uz skatuves, visu laiku var vērot viņus, kaut fonā. Tā`pec - interesanti, kā samontēs. Ideāli būtu, ja attēlu sapludinātu un fonā vienmēr radītu Song Lilingu.