Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94314 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #375 : 2016. gada 20. februāris, 00:56:01 »
Jāņonkuli Youtube vairs neatroduuuuu :(

Atslēdzies Mango

« Atbilde #376 : 2016. gada 20. februāris, 01:29:49 »
Diemžēl izvāca. Biju godīga, neiekačāju, tad, nu, tā arī nenoskatījos savu F., pārējās arī izvāca, tik 4 izrādes palika.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #377 : 2016. gada 20. februāris, 10:53:52 »
Merk..ķi :(  Tu jau iepriekš tādu domu ierakstīji, bet es neticēju, ka ta būs. Slazdu paspēju divos vakaros, pārējiem uz sitiena nebija spēka

Atslēdzies Mango

« Atbilde #378 : 2016. gada 20. februāris, 13:33:35 »
Par zip

Saules bērni ļoti patika, tur Dzelzītim arī izcils 2.-3. plāns, bez nominācijas kā vienmēr, karma kkāda, un tā kā nominēja arī Robežnieku, kurš saņēma balvu. Manā skatījumā tiešām izdevusies izrāde, organiska, pat tie aktieri, kas kaitina parasti, bij tiešām labi.

Biedre Zariņa arī patika, sadzīviska, bet man bija interesanti, aktieri forši.

Voiceks ir Voiceks, man tādas modernās izrādes nu tā, bet pa tv vispār nevaru iztēloties, tur kopskats svarīgs, nezinu, kā viņi vsp nofilmēja..atsevišķu momentu dēļ, kas patika, laiku netērēšu.

Pēdējo neesmu redzējusi. Šoriņš jau foršs.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #379 : 2016. gada 21. februāris, 18:48:08 »
Vakar LMT straumē rādīja Nac.teātra Īstā bērnību, un vēl joprojām ir straumes mājaslapā pieejama!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #380 : 2016. gada 21. februāris, 19:21:45 »
Starp citu , tā Bērnība krietni mainījusies, ja kāds redzēja agrāk, ir vērts skatīties atkal!

Atslēdzies tex

« Atbilde #381 : 2016. gada 24. februāris, 20:27:01 »
Neteatrāls ?, bet iekš TV gan... Vai kāds gadījumā nav ietakstījis Prāta Vētras filmu (kkad nesen, bet senāk kā pirms nedēļas) bija pa TV? Ja ir, lūgtum PZ ;)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #382 : 2016. gada 07. marts, 12:14:27 »
Vakar Mīli manu sievu laikā nevarēju neķiķināt par virtuālajām mājām. Kkāda slēptā foruma reklāma?! : D
Izrāde nu tā. 7dienas vakarā jau var paskatīties. Bet nosacīti pirmā daļa Tik mīla vien labāk patika, enerģiskāka, šī tāda lēna bija, nu citai vecuma grupai. : ))))

Atslēdzies hm@

« Atbilde #383 : 2016. gada 07. marts, 12:56:35 »
Es vakar nenoskatījos, jo iekritu kaut kādā muļķīgā filmā, bet plānoju likt adīšanai fonā to Mīli manu sievu. Jo man ir pārliecība, ka arī man labāk Tik mīla vien patīk, ka jūtos vairāk tai vecuma grupai piederīga. Bet Šoriņa dēļ ir jāgūst priekšstats arī par Sievu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #384 : 2016. gada 10. marts, 09:52:28 »
noskatījos. Tāda viegla komēdija ar lielu šurimuri beigās. tā kā man Tik mīla vien aktieri mīļāki, tad man prātā palicis, ka viņu izrāde bija smieklīgāka un dramatiskāka. Vismaz atceros, ka meitene bija melnās ādās tērpta, Melbārdis stilīgs, Ančevskis vienīgais tāds gaišās drēbēs un lietusmētelītī. Bet šeit visi baltās drēbēs, kā no Riodežaneiro, kur visi staigā baltās biksēs.... (c) Ostaps Benders.

Saturs - tikai beigās attīstījās ļembasts. Interesants izdomājums bija tie krustiskie dialogi četratā, pa telefonu. Vismaz pēc Žannas d'Arkas, kur visi dzied reizē, man šie dialogi likās viegli uztverami :)
Aktieri - Šoriņš ir laikam vienīgais aktieris, kurš spēj nospēlēt miljonāru, neizgāžoties sīkumos, viņam piemīt tā pašpārliecinātība, kas nepieciešama īstam vīram. Kugrēna bija ļoti laba, lai ari grūti bija noticēt viņas seksuālumam, nē, nebija grūti, es vispār nenoticēju. BEt vismaz viņa labi runāja. Ko nevar teikt par Rūdolfu. Viņai bija vienkāršākā no lomām, sieviete bez kādiem slēptiem akmeņiem, vienkārša, vīru apnikusi sieviete. Bet viņa tik tizlā balsī runāja, nav brīnums, ka viņai nekādas lomas nav bijušas. Un nekāda seksīga saspēle neizveidojās nevienam no pāriem - ne ar īstajām sievām, ne ar mīļākajām.

Ko līdz galam visā tai jūklī nesapratu - vai sievas uzzin , ka vīri te bija ar mīļākajām? Jaunākā sieva-muļķīte noteikti nesaprata. Bet likās ka Kugrēnas varone saprata? Veči bija gudrie, viņi saprata.  Un ko Šoriņš lika Hiršam darīt - turpināt attiecības ar Kugrēnas varoni? Bet viņa taču bija pateikusi, ka viss, ka negrib vairāk?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #385 : 2016. gada 14. marts, 10:39:03 »
Re kur Voiceks pieejams kādu laiku, droši vien nedēļu
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/13.03.2016-teatris.zip-nacionala-teatra-izrade-voiceks.id67848/

nē, es neskatījos vakar. Esmu divreiz teātrī skatījusies, bet gudrāka tā arī nepaliku:)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #386 : 2016. gada 14. marts, 11:21:27 »
un te viena iespēja redzēt Valmieras teātra izrādi Apjukums - http://vdt.lv/lv/jaunumi/izrade-apjukums-lmt-straume-tiesraide
17.martā

Atslēdzies hm@

« Atbilde #387 : 2016. gada 17. aprīlis, 19:56:39 »
Teātris zip 1.maijā rādīs tiešraidi no nac teātra Kabarē. Iesaku! Bet vēl labāk izmantot pēdējo iespēju un klātienē noskatīties,  jo laikam šī ir pēdējā Izrāde. Tagad numuri ir noslīpēti, perfekti. Galvenajās lomās Ančevskis un Cīrule, konferansjē Brūveris- viņa labākā lielā loma uz skatuves

Atslēdzies hm@

« Atbilde #388 : 2016. gada 17. aprīlis, 19:57:36 »
Gribēju linku pielikt dziesmai
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 18. aprīlis, 04:55:53 no Spārka »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #389 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:00:16 »
Redzēju izrādi klātienē. Pat necerēju, ka tik laba būs. Labākā no tām izrādēm, ko redzēju. Cīrule laikam būs jaunā zvaigzne. Skaisti dzied, izskats atbilstošs standartiem.