Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94308 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies samtene

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #405 : 2016. gada 19. augusts, 16:10:23 »
Ak, jau sākas teātra sezona, arī televizorā :)
Es laikam visvairāk gribētu redzēt  "Pirmā grēka līci", dzīvajā īpaši negribējās un nav sanācis redzēt.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #406 : 2016. gada 19. augusts, 17:46:06 »
Man visvairāk gribētos redzēt Ilgu tramvaju, bet laikam jaucu - vai tas bija Poļiščukas teātris?, kur šajā lugā spēlēja Bulis, Ķuzule, Rēzija, Tatarinova?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #407 : 2016. gada 19. augusts, 18:23:37 »
A es visvairāk gribu redzēt.. Pifu.  :blushing:
Tā ir manas bērnības izrāde.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #408 : 2016. gada 19. augusts, 19:29:30 »
Bērnu izrādēm esmu par lielu :) , bet kopumā priecājos par ZIPu, īpaši PGL un Ilgu tramvaju, kā reiz taisījos 2.reiz aiziet uz JRT to noskatīties, bet skatīšos tv. Cerams, ka visu gadu Teterevi iepriecinās, kaut gan priekšroku dodu teātrim teātrī. :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #409 : 2016. gada 19. augusts, 21:13:01 »
Nāra, nēb tas ir Jrt iestudejums, ar Keišu kā Stenliju un E.Kļaviņu kā Blānšu. Ļoti gribu redzēt

Atslēdzies Minne

« Atbilde #410 : 2016. gada 19. augusts, 21:35:37 »
Poļiščuka arī ir Ilgu tramvaju iestudējusi ar Zeltiņu, Tatārinovu, Buli, Leperu..

Sorry, nu man pašai arī jāpielabo -  tikai nupat izlasīju iepriekšējo lapu ar infu par septembra izrādēm. Tātad būs JRT Ilgu tramvajs

Atslēdzies hm@

« Atbilde #411 : 2016. gada 29. augusts, 15:21:33 »
Tātad - sestdien Pīters Pens pa TV!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #412 : 2016. gada 02. septembris, 22:06:49 »
Pīrets Pens ir pa dienu, bet sestdienas vakarā LTV1 rādīs DT izrādi Pirmā grēka līcis.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #413 : 2016. gada 02. septembris, 22:17:35 »
būs jāpieraksta, lai neaizmirstas

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #414 : 2016. gada 02. septembris, 22:21:10 »
Pīteru Penu mēs noskatījāmies dzīvajā. Labprāt skatīšos grēku līci.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #415 : 2016. gada 05. septembris, 09:23:12 »
Uzliku foniņā Pīteru Penu un diezgan daudz arī skatījos:)  Manuprāt - brīnišķīga grāmatiņas interpretācija. Šoreiz skatījos nevis kā Reālu notikumu, bet kā trīs bērnu Fantāzijas lidojumu. Man pat pirāti patika (jo tie bija tādi, kā bērni varētu viņus iztēloties), viss bija tāds, kā bērni varētu izdomāt.
Vārdsakot, pa visu izrādi bija tikai viens, kas man uzdzina šermuļus. Dīcis ir nāve rugājos. Citi spēlē normāli tos puikas, viņš tiiiiik pretīgā balsī. (Sojera fragmentiņos arī viņš ir šausmīgs).  No pārējām lietām, vienīgā, kas nedaudz krita uz nerviem ( nedaudz, tas nebija nekas, salīdzinot ar Dīci), bija puiku ļembastošana un muzicēšana, bet - tam tā bija jābūt, puikas ir puikas.

p.s. PAr Dīci taisnības labad pateikšu, ka viena loma viņam ir laba - Lielā melu burtnīca. Tur režisors ir no viņa izdaudzījis to pīkstuli un loma sanākusi laba.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #416 : 2016. gada 05. septembris, 11:25:50 »
Noskatījos Pirmā grēka līci.
Vecmeistari jau ir forši, protams, bet man pati izrāde, nu tā, ne visai. Vismaz pa TV, dzīvajā varbūt būtu savādāk.
Sākumā tā kā gribējās aiziet un apskatīties, bet biļetes nevarēja novaktēt, pēc tam kaut kā interese apsīka. Laikam tomēr neesmu gluži mērķauditorija.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #417 : 2016. gada 05. septembris, 11:56:20 »
šonedēļ, ja nejaucu, būs Pifs un M.Butterfly.

Pirmā grēka līci, es gan neredzēju, bet man šķiet, ka TV bija viegli rādīt. Pīteru Penu, man tā teica, grūti parādīt, jo aktieri spēlē "uz zāles vidu", resp, tuvplānos nav diži labs paskats. Bet ar milzu nepacietību gaidu M.Butterfly - ka tur būs izdomājuši samontēt izrādi, kas būs izakcentēts, kā tas viss notiks?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #418 : 2016. gada 05. septembris, 17:05:06 »
Man gluži tas pats, kas Samtenei attiecībā uz Pirmā gr.līci. Uz teātri nesanāca aiziet, jo biļetes bija izpārdotas, tāpēc šo izrādi TV gaidīju ar cerībām, bet uz saturu nepavilkos, jo neesmu mērķauditorija ne pēc vecuma, ne citādi. Tomēr noskatījos līdz galam vecmeistaru aktieru meistarības dēļ.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #419 : 2016. gada 07. septembris, 15:32:18 »
Nu es nepavisam neesmu auditorija, tāpēc pēc kādām 20 min. Līci izslēdzu. Man patīk vecie aktieri, bet nu kko tādu es nevaru skatīties.

Pīteru Penu noskatījos visu, man ļoti, ļoti patika. Brīžiem likās par šizīgu un puiku ampelēšanās kļuva pārspīlēta, bet tā jau bērnu izrāde, varbūt tā vajag.