Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94564 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies samtene

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #420 : 2016. gada 07. septembris, 17:02:58 »
Pīteru Penu noskatījos visu, man ļoti, ļoti patika. Brīžiem likās par šizīgu un puiku ampelēšanās kļuva pārspīlēta, bet tā jau bērnu izrāde, varbūt tā vajag.

Ar vienu aci paskatījos arī Pīteru Penu.
Dzīvajā man izrāde šķita iespaidīgāka, tā ampelēšanās atkal nešķita pārspīlēta, tā jau pasaka, var būt viss, ko vien var iedomāties :)
Videoprojekcijas, dekorācijas, cirka numuri, gaismas, viss... pat man, pieaugušajam, šķita brīnumains :). Un bērni jau pārsvarā skatījās mutes pavēruši :). Tādai, man škiet, jābūt bērnu izrādei. Vienīgi, man tuvumā parasti trāpās tādi jūtīgāki bērneļi :). Skatā ar krokodiliem viens taisīja acis ciet, un teica mammai, negribu, negribu...

Kāpēc PP neiedeva SN nomināciju, tā arī nesapratu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #421 : 2016. gada 07. septembris, 17:23:37 »
Kāda no Jums nezin, kur pieejams ZIP kalendārs septembrim vai pat tālāk ?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #422 : 2016. gada 07. septembris, 20:01:47 »
Nākošā būs "M.Butterfly", tad "Ilgu tramvajs", tad "Oņegins. Komentāri"

Atslēdzies Minne

« Atbilde #423 : 2016. gada 11. septembris, 14:37:43 »
"Nepaņēma" mani Butterfly

Atslēdzies tuk

« Atbilde #424 : 2016. gada 11. septembris, 15:34:59 »
Mani “paņēma“ trešo reizi. :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #425 : 2016. gada 12. septembris, 08:00:22 »
Tuk, kā bija nofilmēts? Vēl neesmu tikusi pie tv. Ceru, ka visi lattelecom interaktīvās lietotāji saprogrammēja ierakstīšanu, jo šoreiz nav internetā.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #426 : 2016. gada 12. septembris, 08:09:09 »
Jā, dikti žēl, ka nav internetā LTV lapā skatāma, pat ne nedēļu. Būtu gan gribējusi redzēt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #427 : 2016. gada 12. septembris, 08:57:16 »
Tuk, kā bija nofilmēts? Vēl neesmu tikusi pie tv. Ceru, ka visi lattelecom interaktīvās lietotāji saprogrammēja ierakstīšanu, jo šoreiz nav internetā.

Man pret filmējumu nekādu īpašu pretenziju nebija.
Bija arī labā lieta - Žagara tuvplāni, zālē acu skatienu no tālākās rindas nesaskatīsi.
Žagars izcils.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #428 : 2016. gada 12. septembris, 09:12:52 »
Jā, Žagaru varētu atzīmēt, viņam es noticēju. Bet Grūbem ne. Ļoti traucēja Žagara drauga Marka (?) leoniskās (UG) intonācijas

Atslēdzies Mango

« Atbilde #429 : 2016. gada 12. septembris, 09:13:46 »
To, ka nebūs, brīdināja, un man jau tā likās, piem., domāju, ka Ilgu tramvajs arī nebūs, nu, tas kkā paredzams jau.

Par MdmButterfly - ne ta sajūsmā laužu krēslus, ne arī tā, ka "nepaņēma". Bet man pietrūka Intrigas! Tāds rēns atstāsts.
Sorī, un dziedāšana krīt uz nerviem joprojām. Vai arī Jēgers.
Lai gan uz operām eju, un uz to pašu MdmButterfly savulaik katru reizi gāju.

Kas patika visvairāk? Dialogi starp Renē un Songu, rietumi pret austrumiem.
Balvas vajadzēja abiem, jo viens bez otra šis tandēms, nav nekas. Tikai saspēlē veidojas īssavienojums.

Jā, nu, atkal kkādi pliki dibeni...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #430 : 2016. gada 12. septembris, 09:26:59 »
Ar "nepaņēma" domāju to, ka man nebija aizraujoši, interesanti, kā Mango saka - nebija intrigas, vien rēns atstāsts. Vēl domāju pie sevis - varbūt tādēļ, ka stāsts zināms? Tādēļ, ka filma redzēta? Nezinu.
Jā, un Jēgera dziedājums nebija līmenī

Atslēdzies hm@

« Atbilde #431 : 2016. gada 12. septembris, 10:23:41 »
Mango - tu taču "dzīvajā" redzēji, vai ne?  tāpēc tev tas, ka raksti "Mdm Butterfly" ir vienkārši pārrakstīšanās, vai ne?  Jo īstenībā izrādes nosaukums ir M.Butterfly, kas atšķiras no operas nosaukuma. Un par ko man reiz bija strīds ar cilvēku, kas teica, ka neies uz izrādi, jo operā jau ntās reizes redzējis. Un nezinu, vai man izdevās viņu pārliecināt, ka te ir cits stāsts, nevis operas librets.

Tā kā neesmu vēl redzējusi, tad nezinu, kā SongLilinga te bija nofilmēta, bet dzīvajai izrādei ir tas skaistums, ka nav sejas tuvplāna, skatītājam ir iespēja sākumā pat noticēt, ka spēlē sieviete.

Par "Leonu"....   tas ir tieši viens no punktiem, uz ko attiecas mans jautājums - kā ir samontēts nofilmētais materiāls. Tās reizes, kad es sēdēju skatītāju zālē, es varēju izvēlēties, uz ko skatīties. Un es skatījos tikai uz abiem centrālajiem varoņiem, retu reizi pametot acis uz pārējiem. Un, ja es būtu ieraksta režisore, es tā arī nofilmētu :)  un man iešķiebtu rājienu par neprofesionālu darbu :)  bet manā izrādes ierakstā būtu tikai divi aktieri :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #432 : 2016. gada 12. septembris, 11:06:21 »
Ierakstā vēl neesmu skatījusies.
Bet dzīvajā... tā bija viena no pēdējo gadu manām mīļākajām izrādēm, vajadzēs paskaitīt, cik reizes esmu redzējusi :). Un kas par to, ka biju redzējusi filmu, zināju sižetu. Gāju baudīt aktierspēli.

Jā, jā, tieši šo divu aktieru dēļ man patika. Nebija jau tā, ka nezināju D.Grūbi pirms tam, bet šeit viņš pacēlās tomēr citā aktieriskā līmenī, un Žagars bija savādāks, ne pierastajā "mačo" ampluā. Nē, nu fons arī bija vajadzīgs, lai labāk saprastu stāstu, un to pārējie aktieri lieliski nodrošināja.

Piederu pie tiem, kam absolūti netraucē izrādi baudīt fakts, ka zinu sižetu, zinu, kurš "ir slepkava":).
Ja tā padomā, izrāžu ar mums zināmiem sižetiem, ir ļoti, ļoti daudz. Kaut vai daudzreiz iestudētā klasika, un arī tagad modē nākušie filmu "rimeiki", DT vien jau cik tādu tagad ir :) :).

Atslēdzies Mango

« Atbilde #433 : 2016. gada 12. septembris, 11:50:16 »
Nē, es negāju, jau uzskaitīto iemeslu dēļ, dziedāšana, zināms sižets utt. Tam jau nav nozīmes, M. vai Mdm (rakstīju, kā es dzīvē būtu teikusi). Kā arī nav iespējams iztēloties, ka es nezinu, ka tas ir Grūbe. : ))

Papildu tēli man netraucēja un nofilmēts bij o.k.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #434 : 2016. gada 12. septembris, 15:56:46 »
Tam jau nav nozīmes, M. vai Mdm (rakstīju, kā es dzīvē būtu teikusi). Kā arī nav iespējams iztēloties, ka es nezinu, ka tas ir Grūbe. : ))

es jau arī dažreiz saku/rakstu M, dažreiz madam, bet reāli jau tā ir atšķirība un ar to arī izrāde atšķiras no operas. Nav Madam, ir vienkārši M - varbūt Misters, varbūt Madam...  pirms izrādes mēs to nezinām...
Saturs jau ir cits, nekā operai ( žēl, ak es to filmu neesmu redzējusi, to visi nemitīgi piemin, būs jāsadabū reiz noskatīties.

Par to, ka tas nav Grūbe - runas klīst, ka ļaudis starpbrīdī runā - kas diez ir tā aktrise, kas spēlē Songu..