Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94607 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #435 : 2016. gada 12. septembris, 17:18:25 »

Par to, ka tas nav Grūbe - runas klīst, ka ļaudis starpbrīdī runā - kas diez ir tā aktrise, kas spēlē Songu..

Diletanti. : D

Es saku madam, jo tā nu tas ir iegājies, to, ka zem m. varētu slēpties misters, arī esmu iedomājusies, bet sarunājoties es lietoju madam. Neatkarīgi opera, izrāde, filma. Un es šeit tikai sarunājos. : ) Nosaukums nebija citēts un bez pēdiņām.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #436 : 2016. gada 12. septembris, 17:59:33 »
Teātrī izrāde pārāk nepaņēma savā varā, nesk.uz to, ka izrādei ir savi plusi, ieskaitot aktierdarbus. Bet temps likās par gausu un saturs arī so/so. Tāpēc 2.reiz negāju. Tuvākajā laikā noskatīšos tv ierakstu -laikam naivi cerēts, bet vrb aizraus vairāk.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #437 : 2016. gada 13. septembris, 12:15:24 »
Diez vai pamats cerēt, ka ierakstā patiks, ja nav paticis dzīvajā. Es tv ierakstu uztveru tāpat kā fotogrāfijas - tas vienkārši ir skaistā brīža nospiedums. Tu skaties fotogrāfiju un atceries to Mirkli. Tāpat tv :) Skatījos pirmo cēlienu vakar , bija tiiik laaaaaaabi atcerēties!

Atslēdzies samtene

« Atbilde #438 : 2016. gada 13. septembris, 13:18:45 »
:) Man ir līdzīgi. ZIPs man ir kā "bijušo sajūtu restaurācijas darbnīca". Pārsvarā jau izrādes, ko tagad rāda, ir redzētas :).

Skatoties izrādi pa TV, manu uzmanību novērš daudzas citas paralēlās lietas, un varbūt tāpēc man nekad nav bijis tādu izjūtu, kā skatoties izrādi teātrī.
Tāpēc, jāiet teātri skatīties uz teātri :).

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #439 : 2016. gada 13. septembris, 17:22:53 »
Nu jā, brīnumi nenotika. Un jāteic, ka Žagaru es šajā lomā necildināšu, jo pārspĒlē daudzviet,  nenoticēju. Un vīrieša tipāžs kā tāds un vēl ar to aizdomīgo pričeni...  :no:    :no:  Domāju, ka šī nav Grozas Ķizeberes labākā izrāde. Vienīgā izrādes vērtība man likās Dainis Grūbe un Lauras uzdrošināšanās uzvest šo darbu.
(Bet Ķesteris  vispār UG Fēliksa intonācijās daudzviet runāja... No comments).

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #440 : 2016. gada 16. septembris, 22:47:18 »
Šo sestdien par LTV1 JRT izrāde Ilgu tramvajs. A.Keišs Stenlija lomā man šķita labākais no jebkad redzētajiem Stenlijiem, - vairāk cilvēcīgs un daudzšķautņains. Iesaku.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #441 : 2016. gada 17. septembris, 00:05:54 »
Ehhh, netā nebūs, kā jau man likās. Noskatieties par mani arī, rīt neredzēšu, ballēšos.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #442 : 2016. gada 17. septembris, 08:59:09 »
Es arī neredzēšu. Mango, iesim vēlāk piketet, lai atkārto!
Tiem, kan interaktīvā- ieprogrammējuet ierakstīšanu!

Atslēdzies samtene

« Atbilde #443 : 2016. gada 17. septembris, 09:12:56 »
Šorīt noskatījos M.Butterfly pirmo daļu. Otro laikam tā arī nepaspēšu, jāiet dzīvē :).
Protams, tā nav labākā Grozas izrāde, bet tā ir laba, pat ļoti, manuprāt. Žēl tikai, ka gandrīz nerādīja tos momentiņus, kuri man tā patika dzīvajā, kaut vai tā kleitu pārvilšana, tās līganās kustības, ak vai... pieņemu, ka tur tāds darbs apakšā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #444 : 2016. gada 17. septembris, 11:01:35 »
Es noskatījos trijos piegājienos.  Tuvplābi tomēr ur fantastiska lieta! Tur nebija nekādu haltūru!!! Kamera rādīja vienā brīdī pat to, kur Žagars ar muguru pret publiku, bet kustina lūpas līdzi Songas dziedāšanai. Un acis un skūpsti, ai, izcili nospēlēts

Atslēdzies Minne

« Atbilde #445 : 2016. gada 21. septembris, 17:16:44 »
Neviens neko nesaka par Ilgu tramvaju.

Šis nu ir stāsts, ko varu skatīties jebkurā versijā - gan kā filmas ar Vivjenu Lī un Marlonu Brando vai jaunāko versiju - Alena Vudija Jasmīnas stāsts ar Keitu Blanšetu, gan kā teātra uzvedumu. Esmu redzējusi Antras Liedskalniņas Blānšu Nacionālā teātra iestudējumā (gan tikai Youtubē) un tagad arī JRT veikumu, lai gan mani prieki tika pārrauti 2.cēliena ainā, kur Stenlijs jau veicis Blānšas pagātnes pamatīgu izmeklēšanu un nu liek kārtis galdā. Žēl, ka nav sanācis noskatīties arī teātra Observatorija versiju.

Pirmizrādes recenzijās, cik atceros, Elita Kļaviņa netika ļoti slavēta (kaut gan iespējams, ka kko jaucu). Man patika ļoti. Protams, Stenlijs. Stella arī bija ok. Pārējie likās bālāki, sevišķi Midžs. Varbūt būtu paticis vairāk tuvplānu, redzēt emocijas sejās. Varbūt bija beigās, kulminācijā, kuru neredzēju? Bet šī ir izrāde, stāsts, kur man nekam negribas piesieties. Laikam tuvs

« Atbilde #446 : 2016. gada 24. septembris, 13:55:00 »
Beidzot noskatījos Ilgu Tramvaja ierakstu, bet mans komentārs nebūs par iestudējumu. Mani pārsteidza tas, ka ļoti daudzās vietās publikā bija dzirdami smiekli. Piedodiet, Ilgu Tramvajs gan nav tā luga, kur jārēc aiz smiekliem. Te nu bija JRT kā teātris megaintelektuālai publikai.  :rat:
P.S. Stipri apšaubu, ka 50.gados vīrieši valkāja piegulošas un krāsainas apenes.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #447 : 2016. gada 24. septembris, 14:57:57 »
Hm... bet vai kāds apgalvo, ka JRT ir megaintelektuāla publika? Daudzi jau iet uz teātri tikai tādēļ, ka tas ir stilīgi un, otrkārt, jaunāko gadu skatītājiem ir cita pieredze, cits skatījums. Ne vienmēr sliktāks.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #448 : 2016. gada 25. septembris, 14:27:57 »
Oņegins. Komentāri.
Diemžēl kārtējā man norautā izrāde, bet tiku vismaz līdz divkaujai un Ļenska nāvei.

Daudz nav, ko teikt - ļoti, ļoti, ļoti patika. Patika iestarpinātais ieskats tā laika sabiedrības dzīvē, paradumos, tradīcijās. Patika aktieru darbs. Lieliskie tuvplāni. Laikam jāatzīst, ka no visām teātra.zip demonstrētajām izrādēm, šī bija viena no tām dažām, kas patiešām uzrunāja un atstāja pēdas.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #449 : 2016. gada 25. septembris, 15:36:19 »
Man arī ļoti, ļoti patika. Brīnos. : D
Sagatavojos uz kko garlaicīgu, bet jāsaka, ka šādā stāsta formā labākais Oņegins, ko varu iedomāties.
Prieks bija redzēt K.Krūzi, laba aktrise, žēl, ka reti var redzēt..
Pārējie arī, Znotiņš, Kļaviņa.