Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94392 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #465 : 2016. gada 28. oktobris, 23:27:50 »
Nu man neticās, ka jrt varētu kkā ietekmēt tv. Ja nu vienīgi, nevajag tā cenas uzskrūvēt..kad atceros, pa cik mammai dāvināju.. 7 eur ir pa brīvu :D bet viņa baigā sajūsmā nebija un es forumā par to atrāvos, jo atļāvos ierakstīt. :D
Tāpēc es ļoti, ļoti gaidīšu Tavu atsauksmi, hm@. ;)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #466 : 2016. gada 30. novembris, 10:07:51 »
decembrī Teātris zip būs LTV7,

Krievu teātra Mīlas svētība ( par to labas atsauksmes dzirdētas, ja nejaucu - Rainis un Aspazija!)
Latgaliešu rulete (kurš teātris? laikam Daugavpils?)
Jūtu tektonika - Nacionālais teātris. (ja godīgi, man tur bija besījošas lietas, bet laikam vairāk besīja saturs, tas moments, kur māte iejaucās meitas dzīvē un sapostīja visas avenes:) scenogrāfija bija skaista un , izņemot galveno aktrisi, aktieri bija baudāmi)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #467 : 2016. gada 30. novembris, 12:06:55 »
Citēju: "Šokējoša komēdija – tā nodēvēja savu jauniestudējumu “Latgaliešu rulete” Daugavpils teātra režisors Oļegs Šapošnikovs. Izrādes pamatā, kas tika iestudēta latgaliešu valodā,ir krievu dramaturga Vasilija Sigareva luga “Krievu loto”, kurā autors caur smieklīgo un asprātīgo ir parādījis vistumšākos cilvēka dvēseles stūrus".
Būs jāskatās.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #468 : 2016. gada 30. novembris, 13:16:01 »
Jūtu tektonika bija itin laba līdz brīdim, kad Roga sāka dziedāt franciski... aktieriem tak būtu jāspēj iemācīties atdarināt citas valodas. Skanēja diezgan briesmīgi :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #469 : 2016. gada 30. novembris, 15:29:35 »
Citēju: "Šokējoša komēdija – tā nodēvēja savu jauniestudējumu “Latgaliešu rulete” Daugavpils teātra režisors Oļegs Šapošnikovs. Izrādes pamatā, kas tika iestudēta latgaliešu valodā,ir krievu dramaturga Vasilija Sigareva luga “Krievu loto”, kurā autors caur smieklīgo un asprātīgo ir parādījis vistumšākos cilvēka dvēseles stūrus".
Būs jāskatās.

Latgaliski varētu būt izaicinājums :) bet noteikti vismaz caurskatīšu, lai gūtu iespaidu! Galu galā - Dpilij tik grūti klājas, jāatbalsta vismaz ar "klikšķu" skaita palielināšanu!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #470 : 2016. gada 14. decembris, 09:42:05 »
Teātris zip sestdienu rītos trīs izrādes bērniem, no kurām divas es arīgribu skatīties:)

17.dec (laikam) - Lellīte Lollīte ( nezinu , kurš teātris)

24.dec - Maija un Paija, Valmiera

31.dec - Sudraba slidas !!!!!  NT izrāde!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #471 : 2016. gada 15. decembris, 12:00:00 »
Latgaliešu rulete ŠOSVĒTDIEN vakarā pa LTV1.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #472 : 2016. gada 16. decembris, 12:11:08 »
Nezinu, kas ir 360 tv, kaut kas no lattelekoma, un tur rīt ir fonda Viegli koncerta teišraide pl.21 , rīt, 17.decembrī

Atslēdzies Mango

« Atbilde #473 : 2016. gada 16. decembris, 18:20:18 »
Tas ir kultūras kanāls Lattelecom klientiem, man nav tāda kanāla. Es, savukārt, pareklamēšu savu uzvedumu No zobena saule lēca rīt plkst. 22, RE:TV kanālā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #474 : 2016. gada 17. decembris, 02:10:20 »
Ā, šo es gribēju redzēt, vismaz kādu gabalu noskatīšos!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #475 : 2017. gada 02. janvāris, 10:47:53 »
7.janvārī būs viena no labākajām nenovērtētajām izrādēm - Nac teātra Satisfakcija. Puga un Kļavinskis Griškoveca lugā.
Noteikti iesaku!
Tai vajadzētu būt labi nofilmētai izrādei, jo pārsvarā ir dialogi, nav nekāda skraidīšana, ko būtu grūti tv parādīt.. Vienīgā problēma varētu būt Aktieru zālē apgaismojums, bet gan jau profesionāļi ar to būs tikuši galā. (atceros, reiz intervijā stāstīja kā tv nedaudz maina izrādes gaismu partitūru, jo , ja teātrī uz pārbūvēm ir melnā tumsa, tad tv filmēšanas laikā tā nedrīkst būt ( ja rāda tiešraides), tāpēc izrādē, ko filmē, gaismas tiek nedaudz atstātas)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #476 : 2017. gada 03. janvāris, 19:03:21 »
7.janv dpils teatra Leo mazais lauva, vakarā plkst. 21.25, LTV1 ēterā tiks demonstrēta Latvijas Nacionālā teātra izrāde Satisfakcija. Tas ir režisora Dāvja Auškāpa maģistra darbs Latvijas Kultūras akadēmijā, ko novērtējuši gan skatītāji, gan teātra kritiķi.

Satisfakcija ir psiholoģisks trilleris, izcils divu vīriešu cīņas dialogs aktieru Ivara Pugas un Ivara Kļavinska sniegumā.

Pirms izrādes raidījuma Teātris.zip vadītājs Ojārs Rubenis sarunāsies ar aktieriem un režisoru.

Savukārt nākamajās nedēļās būs skatāma Valmieras teātra izrāde Bērns vārdā Rainis un Latvijas Leļļu teātra izrāde Sniega karaliene, kā arī Latvijas Nacionālā teātra izrāde Meitenes un Liepājas teātra izrāde Atsaldētais.

Atslēdzies dip

« Atbilde #477 : 2017. gada 03. janvāris, 20:30:48 »
Esmu sajūsmā par Kļavinska spēli. Vienu brīdi man palika fiziski slikti, jo, skatoties uz Kļavinski, sapratu, ka viņš ir minūtes attālumā no mirkļa, kad "pazūd filma".

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #478 : 2017. gada 03. janvāris, 21:30:51 »
Skatišos "Satisfakciju", "Meitenes" un "Atsaldēto".  "Atsaldētais" ir pēd.gadu smieklīgākā komēdijā Latvijas teātros, vismaz tā man raksturoja šo izrādi. Un protams, Dombrovskis.

Atslēdzies dip

« Atbilde #479 : 2017. gada 11. janvāris, 12:35:16 »
O.Rubeņa saruna ar aktieriem un režisoru pirms izrādes Satisfakcija. Uzzināju, ka ir arī filma. Vakar sāku skatīties. Es pat nezinu, kas ir labāka - filma vai izrāde. Abas labas. Tiesa gan, aiz noguruma filmu līdz galam nenoskatījos. Šodien turpināšu.