Autors Tēma: jaunais Rīgas logo  (Lasīts 5053 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: jaunais Rīgas logo
« Atbilde #15 : 2015. gada 03. novembris, 14:49:26 »
Tai pigai (ja tā tā pati) tur ī burta ēna kā R kājiņa laikam domāta

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #16 : 2015. gada 03. novembris, 14:49:34 »
Man gan acumirklī piga sanāca  :laugh: Bet, iespējams tas būtu labojams, mainot burtu krāsu, lai sakrīt ar ēnu, + pārveidot uzrakstu tā, lai ēna veidojas biezāka.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2015. gada 03. novembris, 15:26:41 »
man lasījās Rīga :) un tikai nolasot lejas komentāru sapratu,kur piesiešanās ...
protams būtu labojams..tur vairaks idejas tadas,kur pielabojot buutu labs rezultāts..
bet nominetās visas kkādas primitīvas šķiet...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

« Atbilde #18 : 2015. gada 03. novembris, 15:30:10 »
hehe, TVnetā viens lauvā peli ar pistoli saskatījis - un, ja pēc šādas atklāsmes uz to lauvu paskatās, to peli var arī ieraudzīt :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2015. gada 03. novembris, 15:34:40 »
Ja tā pasaka, tad toč pele ar pistoli!  :yes:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2015. gada 03. novembris, 16:14:28 »
OMG, kā saskatīju to peli ar pistoli, tā lauvu vairs nepakam neredzu! :rat:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #21 : 2015. gada 03. novembris, 17:37:10 »
neizvirzītie ir super , viena pati smējos! un lauvai izskatās , ka kāsis mutē. :smoker:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #22 : 2015. gada 04. novembris, 07:45:41 »
Jā, no atlasītajiem neviens tā īsti neiedvesmo. Tās atslēgas- un kam tad mēs esam padevušies? Kam mēs tās atslēgas iznesam?
Senā un modernā- no tā pat varētu vēl kaut ko uztaisīt, bet vēl jāpiestrādā. Neko modernu tur nesaskatu. Šeit cilvēki satiekas- tā, cik atceros, reklamēja Origo, kad tas atvērās. Rīga notiek- laba devīze, bet tad vajag citu, ne jau tik statisku simbolu. Kas tas vispār bija- sniegpārslas? Sasalusi un apsnigusi? Tur vajadzēja būt kādai Mēbiusa lentei, vai- tad būtu dinamika. īstā pisēta- burts nenolasās, un kas tur pa vidu? Atkal kāda sērdienīte? Pele ar pistoli- rēcīga :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #23 : 2015. gada 04. novembris, 09:07:12 »
Njā. Viens otrs būtu lietojams kā firmas logo, bet Rīga tur nav saožama nevienā variantā.
Saukļi arī atliec - es tur varu salasīt tikai "atdodamies visiem iebraucējiem" un saredzēt ilgas pēc melno pilnām ielām*.

"Pele ar pistoli" - super apzīmējums! :D labs firmas logo, bet ne pilsētai. Teksts nepiesiets, jo dzīvniekam apakša slēgta.
"Īstā pilsēta" - kas ir cilvēciņš, kas sien lakatiņu? Matroška? Vai musulmaniete...?
"Pilsēta, kas vieno" - pilnīgs nekas. Kas tai pilsētai jāvieno? Krievi un musulmaņi ar latviešiem?
"Rīga - sena un moderna" - man pēc stilizēta gaiļa izskatās. Varbūt būtu OK, bet jāgriež uz otru pusi - ar knābi pa labi, citādi skatās atpakaļ, nevis uz priekšu.
"Rīga manā sirdī" - tvittera lokalizētā versija?
"Rīga notiek" - absolūts absurds konstrukcijā: pilsēta nevar notikt. Trīs plikās drebelīgās sniegpārslas arī neraksturo neko. Mož Oimjakonai derētu.
"Rīga atvērta" - atslēgas OK, sauklis - kaitniecisks. Kam atvērta? Nāciet, visi vazaņķi, mums savu mēslu vēl nav gana? Atdosim Rīgas atslēgas uz samta spilventiņa?
"Šeit cilvēki satiekas" - google iesūdzēs par viņu spicbumbuļa lietošanu. [Baigā nu pasaules naba, kur visiem satikties...]

Pārējos tagad nemeklēšu, par tiem citreiz, ja sanāks. :)

_____
* Jā, jā, man visur rādās ielūgtie nabaga musulmaņu bēgļi. Tikai baidos, ka konsekvences un sekas šim it kā nevainīgajam solim daudziem nav skaidras.
Tāpat kā es uzskatīju [un uzskatu joprojām], ka ES nav jāstājas tad un tādā attīstības posmā - Latvijai tas nedos neko. Tā arī ir - ko nojautu toreiz, to redzu tagad. Ko dod "robežas vaļā", ja no Latvijas knapi nosaukums atlicis. Ja laba valdība uzkačātu Latviju līdz stabilam pašpietiekamam labklājības statusam [iespējas bija: rūpniecība, lauksaimniecība, infrastruktūra, smadzenes arī vēl bija; resursu maz, bet ir jūra,, lieti, upes, bija neizmantotas atkritumu reciklēšanas iespējas], tad ar ES būtu cita runa, cita līmeņa vienošanās - par sadarbību, nevis par atdošanos izdrāšanai.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #24 : 2015. gada 04. novembris, 09:59:52 »
Paldies Trix! Piekrītu 100%. Logo - dizainiski kusli un nevarīgi. Saukļi - debili. Kāpēc pilsētai jābūt "atvērtai" vai kaut kas "jāvieno?"

Un par iebraucējiem piekrītu.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #25 : 2015. gada 04. novembris, 10:44:31 »
Rīga notiek kāds bija nodēvējis par trim pakaļas caurumiem...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #26 : 2015. gada 04. novembris, 21:10:20 »
Neatradu nevienu logo, ko jūs tur apspriežat. Tikai izbrāķētos var redzēt.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #27 : 2015. gada 04. novembris, 21:22:53 »
Broņa, reno liktajā linkā uz delfiem vajag ziņu parullēt uz priekšu - zemāk visi ir.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2015. gada 04. novembris, 21:29:05 »
Nekā tur nav.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #29 : 2015. gada 04. novembris, 21:55:28 »
Nekā tur nav.

Vizīte pie optiķa noderētu... :D
Rullē zemāk. Zemāk! VĒL ZEMĀK!

[attachment deleted by admin]