Autors Tēma: Flīzēšanas zinātājiem: flīzes uzsūc ūdeni  (Lasīts 8461 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Flīzēšanas zinātājiem: flīzes uzsūc ūdeni
« Atbilde #15 : 2015. gada 04. novembris, 14:36:45 »
Tuvplāni rāda, ka nekvalitatīvi aizšuvots, nevienmērīgi, graudaini. Bet tas ir mans neprofesionālais viedoklis.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2015. gada 04. novembris, 14:45:23 »
atvaino, es tur NEKO TĀDU neredzu :)

nekur viņš neaizsuuksies... iespeejams ar laikutaa fliize var saakt uzpuusties, ja tur mikroorganismi iedziivojas.

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 04. novembris, 14:46:33 »
šajās bildēs jamās ir SAUSAS un nosmērētas ar Delfin...
kad tas nožūš dušošos vēlreiz  :evil:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #18 : 2015. gada 04. novembris, 14:56:38 »
Apskatot bildes, es līdz galam nesapratu, kur ir tie ūdens iesūkumi un toņa maiņas. Pēc skata pašas flīzes normālas. Ieklātas arī vēl tā neko. Diezgan sūdīgi izšuvotas. Bet tam nevajadzētu būt iemeslam, lai tur būtu redzami iesūkumi.
Jebkurā gadījumā - tā uzsūkšanās nevar būt tāda, kas kādu applūdinātu. Par sēnēm - nu, pelējums var iemesties jebkurā vannasistabā, pat labi ventilētās, ja vien ir kāda izeja uz drusku vēsāku virsmu. Neatkarīgi no flīžu kvalitātes. Man pie paša atsūcējventilatora ik pa pāris gadi pleķi parādās.
Lēmumu par nost plēšanu neviens Tavā vietā nepieņems. Ja besī un tā dēļ nevar dzīvot - jārau nost. Ja nē - samaksāt mazāku naudu par nekvalitatīvu šuvojumu, nopūst ar kaut ko mitrumu atgrūdošu un aizmirst. Vēlams dušā iet bez brillēm :)
Šuvojuma kasīšana ārā, ja meistariem līkas rokas, var beigties ar vēl lielāku skādi.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #19 : 2015. gada 04. novembris, 15:02:32 »
tomēr vislabāk ir taisīt remontu pusaklām večiņām nekā ļoti prasīgām sievietēm (šutka) :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2015. gada 04. novembris, 15:05:35 »
eto nje prioģot...
pasūtīju 1,2m plafonu pie griestiem ar 2 T5 un elektriķis arī uzlika :D Tur nu neko nenoslēpsi... :evil:

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 04. novembris, 15:18:06 »
tomēr vislabāk ir taisīt remontu pusaklām večiņām nekā ļoti prasīgām sievietēm (šutka) :D
Tām toč nav vērts vispār maksāt par remontu, jo esošais stāvoklis netraucē

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2015. gada 04. novembris, 15:33:16 »
Baigi grūti nofočēt to izmirkumu.

https://picasaweb.google.com/lh/photo/TguWaWCmbuNcmjKAGkTdSKyakeMjV8Jus9MUaWP8r44?feat=directlink

Šo es vnk pamērcēju, bet uzliktajām tā no visām 4 malām bija tieši tas pats.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #23 : 2015. gada 04. novembris, 18:15:34 »
Baigi grūti nofočēt to izmirkumu.
https://picasaweb.google.com/lh/photo/TguWaWCmbuNcmjKAGkTdSKyakeMjV8Jus9MUaWP8r44?feat=directlink
Šo es vnk pamērcēju, bet uzliktajām tā no visām 4 malām bija tieši tas pats.
Šeit izskatās ka flīzes apakšējā daļa ir vnk nomazgāta :)
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 19. novembris, 10:22:27 no pitons »

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2015. gada 04. novembris, 18:38:59 »
Piesūkusies, tā krāsas maiņa ir AIZ emaljas.
Nu tad būs kkad vēlreiz jāsamērcē uz sienas, citādi nav gana uzskatāmi
Bet pa perimetru baltas kļūst tumšākas ar tādu viļņotu līniju. Visas flīzes uz kā liets ūdens
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 19. novembris, 10:22:41 no pitons »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #25 : 2015. gada 04. novembris, 19:25:23 »
Flīzes adekvātas - glazūra ir pietiekami pāri malai. Tur nebūs problēmas sakne. Varbūt var diskutēt par keramikas sastāvu, tik tālu manas zināšanas nesniedzas.

Šuvots ar kreiso kāju, tas gan - līkrocis Tev tas "meistars".

6928 un 6910 ir mērcēta flīze? Ja ne, tad šaize, kā rādās, ir netīrās šuvēs. Pelēkie graudiņi izskatās pēc tā, ka flīžu līme aizpilda šuvi - nav iztīrīta - un šuvotājs ir tikai pa virsu dekoratīvā slānītī. Padziļas šuves ir, derētu pilnākas, bet tas nebūtu kritiski. Taču ja tūlīt zem šuvotāja ir līme, tad slikti. Pārāk plāns šuvotāja slānītis nestrādā. To iztīrīt arī vairs nevar, labākajā gadījumā ar fleksi un dimanta ripu, bet tas apdraud flīžu malas.

Konkrēto šuvotāja marku es nepazīstu, komentāru nav.

satrauc tas, kurp tas ūdens var aizsūkties un kādas sēnes tur samesties...

Un nē, tās nav ārsienas. Bez zem manis ir daudzi stāvi...

Sēnes sametīsies no draņķīga mikroklimata (vēss, nevēdināts), ne tik daudz no slapjuma flīzē. Tādi spaiņi, lai līdz kaimiņiem kaut kas aizsūktos, tur ietilpt nespēj, tik, cik iesūksies, neko nevienam nenodarīs. Maksimums - tās flīzes kaut kad ap piekto pasaules karu atleks no sienas. Līdz tam - iekrāsosies, ja ūdens dzelžains.

Nu skaties, kas pēc tā delfīna ir.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #26 : 2015. gada 04. novembris, 20:29:35 »
Trix pasacīja burtiski to pašu, ko profesionāls būvnieks :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #27 : 2015. gada 04. novembris, 22:28:36 »
Šuvots ar kreiso kāju, tas gan - līkrocis Tev tas "meistars".

6928 un 6910 ir mērcēta flīze? Ja ne, tad šaize, kā rādās, ir netīrās šuvēs. Pelēkie graudiņi izskatās pēc tā, ka flīžu līme aizpilda šuvi - nav iztīrīta - un šuvotājs ir tikai pa virsu dekoratīvā slānītī. Padziļas šuves ir, derētu pilnākas, bet tas nebūtu kritiski. Taču ja tūlīt zem šuvotāja ir līme, tad slikti. Pārāk plāns šuvotāja slānītis nestrādā. To iztīrīt arī vairs nevar, labākajā gadījumā ar fleksi un dimanta ripu, bet tas apdraud flīžu malas.
Nē, tas ir sauss :)  pārklāts ar to delfīnu vakar...

Pārbaudīt nevarēju, jo dušā mētājas radiatori, kurus pirms uzlikšanas atpakaļ piedabūju nomazgāt, bet šodien kungam acīmredzami ir svarīgāki darbi. Lūk, arī galvenais procesa ievilkšanās cēlonis ;)

Iztīrīšana aiz sevis ir šī subjekta permanenta problēma... Tā, ka ja kkur pa starpu kas bija jāiztīra, tad i nešaubos, ka tas NAV izdarīts. Tātad šim likt kko pārtaisīt neizklausās cerīgi. Ja jau bez kasīšanas ārā netika galā ar šuvēm.
Faaaaak, izklausās, ka beidzot dzīvē tikšu pie iespējas atlaist darbinieku... un meklēt tā vietā citu. Lūk, tāpēc es par vadītāju nestrādāju un ne par kādu $ neesmu pierunājama...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 19. novembris, 10:23:13 no pitons »

Atslēdzies tex

« Atbilde #28 : 2015. gada 04. novembris, 22:30:22 »
Paldies visiem, kas piedalījās!

Atslēdzies tex

« Atbilde #29 : 2015. gada 18. novembris, 16:06:08 »
https://picasaweb.google.com/104245928103783831887/2015Gada18Novembris?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJiyr9b5xJSxRw&feat=directlink

Kā piekaltušu šuvotāju dabūt nost no flīzēm (glancētās daļas)? Nepiekaltušu pēc online instrukcijas mazgāt ar sūkli.... A piekaltušu? Imbecils esot "sasirdzis" ... un es ne tikai palīgstrādnieks, bet Sniegbaltīte un 7 rūķiši, acīmredzot
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 19. novembris, 10:23:40 no pitons »