Autors Tēma: Blusu kodumi  (Lasīts 8299 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Blusu kodumi
« : 2015. gada 07. novembris, 20:41:29 »
Kstaķi, ja par blusām - es šogad pirmo reizi redzēju blusas, kas kož kā blaktis - viena liela pumpa, nevis sīku līdzenu sakodumu grupiņa. Atšifrēju tikai tad, kad noķēru blusu pie rokas.
Tā ka...
[Nē, principā es neaizstāvu ciniķu mizantropu varzu...]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

Re: Blusu kodumi
« Atbilde #1 : 2015. gada 07. novembris, 21:09:37 »
Kstaķi, ja par blusām - es šogad pirmo reizi redzēju blusas, kas kož kā blaktis - viena liela pumpa, nevis sīku līdzenu sakodumu grupiņa. Atšifrēju tikai tad, kad noķēru blusu pie rokas.
Tā ka...
[Nē, principā es neaizstāvu ciniķu mizantropu varzu...]

blusa pie rokas. :D :thumbsup:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2015. gada 07. novembris, 22:11:35 »
es arī neaizstāvu...bet godīgi pasaku,ka arī esmu bijusi pie dr...ar blusu kodumiem... :blushing:
mees visi paarsvaraa lauku cilveki un zinam ,kas ir kas...bet,
sīkais piedzima rīgā..un pirmo x nonāca laukos neatceros kādā vecumā..mož kkados 10.mēn..omg !!!! alergija ... šoks ..jo FVZ uz ko...nekas naf mainījies  a bet bērns ar lielām, ūdeņainām (tadam ka vējbaku) pumpām, katrai apkārt apsārtums uz 2cm...smēreju ar zeljonku,kasās,plēšās, brēc ..aizbraucam majās pāriet...
un šitā paaris reizes... godavaards nepilēca,ka tās var būt blusas...oky..bieži mēs tur nebijām..pēc kkādas 3-4x ejam pie dr... :wtf:
kas tas ir... dakters nopeeta..ejiet pie alergologa...rinda 4.mēn... gaidam rindu...
un tad tieši tā,kā Trix saka..noķēru pie rokas...
izbrīns bija nepajokam ,ka šitā var izpausties... rinda bija sagaidīta, bet diagnozi jau pati biju noteikusi...un gan jau daktere lidzīgi nobubināja par idejotiem visapkārt... :)
šāda reakcija ģimenē tikai sīkajam un tā fakinā blusa viņu atrod un iekož tikai viņam... tagad jau viņš pats smejas,ka ir vissulīgākais tāpēc...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3 : 2015. gada 08. novembris, 00:44:09 »
Nu cilvēkiem tiešām dažāda reakcija var būt - man arī savulaik, kad teicu - šitās pumpas man no blusām, vecākās paaudzes mājnieki neticēja, jo blusu kodumi tādi neizskatoties. Nu viņiem neizskatās, bet man izskatās...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2015. gada 08. novembris, 08:48:07 »
Reakcijas dažādas - tāpat taču arī ar odu kodumiem - vienam nekas, bet citam sarkanas niezošas pumpas. Un mēdz būt arī "sulīgāki" cilvēki, ko asinssūcēji vairāk apstāj, kā citus.

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #5 : 2015. gada 08. novembris, 10:04:29 »
Es arī domāju, ka tā ir katra cilvēka individuāla reakcija. man var kost, cik grib, pat punkts nepaliek, bet māsai tādas šausmas, ka skolā bij jāmelo, ka alerģija. Bija jau arī - tikai no blusām :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2015. gada 08. novembris, 10:56:46 »
Nu ja jau uzražota pat vesela tēma... [Nesapratu gan kāpēc, jo tas bija tieši par iepriekšējo komentāru par ārstu nespēju pazīt blusu kodumus - visas blusas NAV no kataloga.]

Es esmu gana kosta - bērnībā laukos, vēlāk arī pa kādai blusai ienācies. Un VIENMĒR ir mazi, sarkani sakapājumi grupiņās un raksturīgie brūnie punktiņi palagos. Man, vecākiem, vecvecākiem. Visiem vienādi.
Izņemot šāgada blusas. Neba nu es pa dažiem bezblusu gadiem būtu tik ļoti mainījusies.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2015. gada 08. novembris, 11:20:15 »
Lasu un brīnos - jeezz, kur jūs mūsdienās blusas ņemat???

Tā atšķirīgā reakcija uz odu (droši vien arī blusu) kodumiem ir cilvēki kuriem
alerģija uz svešām olbaltumvielām. Tāpēc dažiem niez,daži pat nemana kodumu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #8 : 2015. gada 08. novembris, 11:33:59 »
kur ņemam - atnesam no ielas, ja ne citādi... man ar viena pēkšni bij gultā uzradusies, kaut kaķis ārā neiet vispār... par laimi fiksi noķēru, "aiz rokas", tā teikt :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2015. gada 08. novembris, 12:13:45 »
Es arī blusām garšoju. Nez kāpēc. Kaķim blusu nav, pārējie arī nekasās, bet es pirms nedēļas gan palagus nomainīju, gan gultas matraci iztīrīju, gan pēdējās neostomozāna paliekas izpūtu istabā. Laikam līdzēja, jo jaunu pumpu nav.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2015. gada 08. novembris, 12:14:51 »
"Tajā" tēmā runa par ko citu - par to, ka cilvēki domāšanu no rītiem aizmirst ieslēgt. Vai vispār nav kopā ar planšetnieku nopirkuši.
Ok, cik blusaiņus vai alerģiskus ekzemplārus jūs redzat? Vienu? Divus? Piecus? A te vesela slimnīcas nodaļa, kas diendienā tikai ar to vien nodarbojas - ar pumpām un alerģijām "uz šokolādi".
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2015. gada 08. novembris, 13:50:56 »
Tā ka man ir alerģisks ekzemplārs pieejams permanenti... Jā, blusu kodumi kā paprāvi sarkani pleķi. Vienīgi to izvietojums vieš aizdomas uz blusu.
Bet, neko nedarot un blusu "aiz rokas" nenoķerot, pāriet... bet pēc kodumiem izskatās, ne alerģijas. Kgan tajā nodaļā vrb i uz'ņemtu ja atbilstu bērna vecumam...
Vsp lūgtum piešķirt kvotu izpētīšanai un atpestīsānai no aizdomām, ka tā tomēr bija blusa, ne alerģija!

Un jā, nevienu citu no mājiniekiem neskar/nekož. Un pati pazūd. Ko tad iet prom, ja jau viss garšo? Dzīves ilgums tak arī viņām ir gana liels, lai vnk nomirtu no vecuma, ne?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2015. gada 08. novembris, 13:58:37 »
Nekur pati nepazūd. Tu iznes uz ielas un viņa aiziet pie Emīlijas  :P

Atslēdzies tex

« Atbilde #13 : 2015. gada 08. novembris, 14:06:57 »
Nu tātad, kā atnāca, tā aizgāja?
Ne jau es šamo piedzemdēju, gan jau uz tās pašas ielas šī kkur ieleca...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2015. gada 08. novembris, 14:16:47 »
Interesanti, pret blusām, ja jau tā izrādās ir kur bieža parādība, nav kā
pret odiem, ērcēm kādi pūšamie līdzekļi? Varbūt brīva biznesa niša?  :)