Autors Tēma: Kungi & apģērbi  (Lasīts 8073 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Kungi & apģērbi
« Atbilde #15 : 2015. gada 09. novembris, 09:46:05 »
Jā, tas veikals tiešām ir labs, arī kvalitātes ziņā.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2015. gada 09. novembris, 09:54:43 »
Man liekas, ka kungiem jau tāpat ir neliela izvēle, viņiem nav arī tādu iespēju spēlēties ...  ar bikšu garumiem,....

:D :rofl:  Vai mazums veču, kam bikses par īsām :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2015. gada 09. novembris, 10:11:49 »
Vasarā var arī paspēlēties - šorti, dungriņi... :rofl:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #18 : 2015. gada 09. novembris, 18:42:26 »
Mans vīrietis pērk pats. Dažkārt viens, dažkārt kopā ar mani (man tad arī kaut kas tiek) :rofl: . Pa veikaliem viņam patīk, ir azarts meklēt dārgām, labām lietām atlaides.
Man patīk kā viņš ģērbjas un vēl vairāk man patīk, ka man nav jābūt "viņa mammai'.

Par pašu iepirkšanos esmu sapratusi vienu - patīk vai nepatīk iepirkties ir atkarīgs no naudas daudzuma. Nu, vismaz man tā ir.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #19 : 2015. gada 09. novembris, 19:17:38 »
Mans arī pats tiek galā, negaidot līdz pēdējais kurpju pāris noplīsīs, taču baigais iepirkšanās fans nav.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2015. gada 09. novembris, 19:42:08 »
Man šķiet, ka vīriešiem problēmu sagādā tieši "vazāšanās" pa veikaliem, meklēšana. Bet ir viens veikals, uz kurieni viņus var aizvest - http://www.peek-cloppenburg.lv/lv/web_lv Vienīgais ir Riga Plaza, divos stāvos, bet tur tiešām var nopirkt normāla paskata apģērbu pie tam ātri, jo izvēle ir plaša, gan modeļu, gan cenu ziņā (ir gan brendi krutie, gan tautas klase) un nekur tālāk nav jāiet staigāt. Un arī sieviešu apģērbi ir - bez bruļikiem, kruzuļiem utml. Un kas vēl pozitīvi - izmēru amplitūda. Ir gan vidēji, gan lielāki izmēri.

šis patiesi ir vienīgais veikals, kur mans vīrietis spēj pats, bez manis, iepirkties. un veiksmīgi. nu ja neskaita zeķes maximā... :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #21 : 2015. gada 09. novembris, 20:43:48 »
Nu nē, mana labākā puse spēj pats iepirkties. Varu būt daudzu tūkstošu km attālumā un ja viņam būs uznācis tas neizskaidrojamais mirklis, tad nopirks tiešām labas lietas.  Taču to mirkli sagaidīt ... Kurā mēness fāzē tas notiek - nav pat saprašanas ....

Bez tam, tās pāris lietas, ko viņš sev nopircis secondhandā, arī ir lieliskas ...  Tur es sev nekad neko neesmu nopirkusi, bet viņš var atrast ...

Problēma jau ir dabūt līdz tam, lai par sevi padomā ...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #22 : 2015. gada 10. novembris, 08:16:41 »
Šitais viņiem ir kaut kas ģenētisks... visi ir bijuši ģērbjami. Bija tāda teorija, ka sieviete ģenētiski ir vācēja, bet vīrietis- mednieks. Tāpēc sievietei vieglāk ātri izvērtēt dažādas līdzīgas opcijas, bet vīrietis koncentrējas uz vienu konkrētu mērķi, un, ja nu šī konkrētā zvēra mežā nav, tad viņš apjūk. Vismazāk pazemojušais izskaidrojums, kādu esmu dzirdējusi :)

Puikam arī kādreiz bija tas niķis- nonēsāt līdz skrandām un neparko neiet pikrt jaunu. Bet, visu cieņu, kad sāka pats pelnīt, sākumā ņēma mani vai māsu līdzi, bet kaut kā iemācījās; braucot uz ārzemēm pat uzvalku pats iepirka. Tā kā to lietu var apgūt!

Kad satiku savu otro vīru, viņš nēsāja RŪTAINU MĀKSLĪGO KAŽOKU un ROZĀ-LILLĀ TAMBORĒTUS CIMDUS! A tautās palaidu jau kā pieklājīgi apģērbtu vīrieti.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2015. gada 10. novembris, 08:26:12 »

Kad satiku savu otro vīru, viņš nēsāja RŪTAINU MĀKSLĪGO KAŽOKU un ROZĀ-LILLĀ TAMBORĒTUS CIMDUS! A tautās palaidu jau kā pieklājīgi apģērbtu vīrieti.

Ja jau Tavu uzmanību izdevās ar to piesaistīt un vēl iepatikties, tad jau laikam nebija TIK slikti... :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2015. gada 10. novembris, 08:35:33 »
Man liekas, ka kungiem jau tāpat ir neliela izvēle, viņiem nav arī tādu iespēju spēlēties ar krāsām, bikšu garumiem, piedurkņu garumiem etc. Tāpēc arī sanāk, ka it kā pērk jaunu, bet nopērk tādu pašu. Cik variāciju tad ir vīriešu uzvalkiem vai krekliem? ...
Tas ir tas, par ko es visvairāk vīriešus apskaužu! Viņiem šai ziņā ir tik daudz vienkāršāk! Vīrietis uzvalkā būs pieklājīgi ģērbies gan uz sievasmātes jubileju, gan lietišķu tikšanos, gan uz balli, gan uz pieņemšanu pie prezidenta. A sievietei - OMG.... :banhead: ...  Ticu, ka ir sievietes, kam tā "spēlēšanās" ar stiliem baudu sagādā, bet man kā zobusāpes, jo rada tikai liekas problēmas. Tā jau tik grūti piemērotu apģērbu sameklēt, un vēl vajag tik daudz dažādu variāciju! Ak jā, un plus vēl apavi... :banhead:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #25 : 2015. gada 10. novembris, 09:15:19 »
Muļķības. Tas tiaki no malas tā izskatās, ka vīriešiem viss vienāds. Bet tad sāc skatīties detaļas - gan plašs karalauks kur izvērsties. Piemēram zila žakete nav tikai zila žakete. Toņi, modeļi, stili. Ikdienas casual žaketes vispār apcakinātas, dažādi audumi, sīkumi (kaut vai pogcaurumi ar kontrastējošu krāsu apšūti.. Respect vīriešu dizaineriem, kas it kā "tikai žaketi" spēj uzdarītnāt tik daudzos veidos, izskatos utml.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2015. gada 10. novembris, 10:12:54 »
Tas viss ir tikai sīkas detaļas. Vienalga, tik lielas apģērbu dažādības vīriešiem nav. Vismaz pilnīgi noteikti nepastāv dilemma - bikses vai kleita, vai brunči. Nu, ja vien nav skots:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #27 : 2015. gada 11. novembris, 00:36:03 »
tā kā parasti- nekā nav, pēc L kunga vārdiem, nosēdinu kabīnē un pienesu klāt , viņam atliek piemērīt un izvēlēties.man jau ar viņu jādzīvo un jāskatās uz viņu , tad nu uzskatu , ka man ir tādas tiesības! :rofl:
Man gandrīz precīzi tas pats! :) Pats arī komfortablāk jūtas, iepērkot sev apģērbu kopā ar mani -paļaujas uz manu gaumi un arī process ātrāks. Nepaslinkoju un pienesu kungam kabīnē apģērbu, šī ir tā reize, ka nekautrējos pakalpot, jo biežāk ir otrādāk.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #28 : 2015. gada 11. novembris, 09:27:08 »
Man gan (reti) ir gadījies, ka saņemu kritiku no savējās par konservatīvismu, bet acīmredzot tas nav tik pamanāmi, lai viņa mestos manā vietā man apģērbu izvēlēties. Da i es pats laikam justos nepilnvērtīgs vai nokļuvis mātes/dēla attiecību modelī, ja tā notiktu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2015. gada 11. novembris, 09:48:36 »
Kādreiz jau ir tā, ka “skats no malas“ ir noderīgs  :)
Īpaši ja izvēle jāizdara starp diviem diezgan lidzigiem un gana padārgiem modeļiem.
Pati arī kādreiz padomu esmu prasījusi, lai no malas paskatās.
Tas jau nav nekas traks. :)