tātad - manas prognozes
Gada lielās formas izrāde:
Indulis un Ārija Liepājas teātrī, režisors – Sergejs Zemļanskis (Man favorīta nav.
Gada mazās formas izrāde:
Equus Dailes teātrī, režisore – Laura Groza-Ķibere; (otrs variants - Antigonei. Bet tad nebūs iespēja iedot Grozai kā režisorei. tātad - viņi dos Equus) (Mans favorīts - Equus)
Gada režisors:
Laura Groza-Ķibere – Equus Dailes teātrī un 1984 Liepājas teātrī; (man arī Laura)
Gada aktrise:
Maija Doveika – Antigone izrādē Antigone Latvijas Nacionālajā teātrī. (Gunu taupīs nākamgadam - par Spīdolu) (Mana favorīte - Guna)
Gada aktieris: - nenormāli grūtā pozīcija visiem - gan žūrijai, gan skatītājiem. Cik žūrijā ir cilvēku? Pieci. Bet seši nominanti. Tātad katram pa balsij, viens vispār paliek bez. Uzvar tas, kam būs divas...
Gundars Grasbergs – Kreons izrādē Antigone Latvijas Nacionālajā teātrī; (Mans favorīts - Grūbe. Bet arī Žagaram un Subatniekam es gribētu pa nagliņai! )
Gada aktrise otrā plāna lomā:
Lolita Cauka – lomas izrādē Šis bērns, loma izrādē Raiņa sapņi un loma izrādē Šengenas zonas spožums un posts Latvijas Nacionālajā teātrī;
(Mana favorīte - Segliņa)
Gada aktieris otrā plāna lomā:
Juris Bartkevičs – Čezviks izrādē Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu Dailes teātrī. (šī ir tā sauktā Dzelzīša nominācija. Nominācija, kur viņš bija jānominē un jau otro gadu pēc kārtas būtu pelnījis balvu - gan par Izraidītajiem, gan šogad par Billiju. Pozīcija, ko NEVIENS, kas skatās teātri, nav man teicis, nē, Dz nebija pelnījis nominēties šogad.) Iedos Čezvikam, lai kaut kā jel pateiktu, ka Dzeguze bija laba! (Mans favorīts- Andžāns)
Gada debija vai jaunais skatuves mākslinieks:
(mans favorīts - lelles no Vecās Nāves)
Gada kostīmu vai grima mākslinieks:
Kristīne Jurjāne un Sarmīte Balode – tēlu vizuālais risinājums izrādēs Divpadsmit krēsli un Aspazija. Personīgi Jaunajā Rīgas teātrī.
(bet mans viennozīmīgais favorīts - Miglas komanda!!! un 12 krēslu grims ir tikai atblāzma no Miglas veikuma)
)
Gada gaismu un video mākslinieks:
Prognozes nav, mans favorīts ir šis- Māris Kalve – video izrādē Zelta pods Liepājas teātrī un Bāskervilu leģenda Latvijas Nacionālajā teātrī.
Gada mūzikas autors:
Prognozes man nav, bet es gribētu, lai saņem : Edgars Mākens – Antigone Latvijas Nacionālajā teātrī un Nāves deja Valmieras drāmas teātrī