Autors Tēma: Maitas remontnieki  (Lasīts 6757 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Maitas remontnieki
« : 2015. gada 19. novembris, 12:15:15 »
Anyway, es gribētu, lai ārsti to remontnieku ārstē tikpat "kvalitatīvi", kā jams "taisa remontu" ;) Lūk, tas būtu taisnīgi

Atslēdzies ineshuks

Re: Maitas remontnieki
« Atbilde #1 : 2015. gada 19. novembris, 12:15:18 »
Es ticu, ka var "neljauni" gudri d..., kad redzi sevi un dazhus sev apkaart un cik vinji visi aPbizhoti un noaarsteeti... bet ja makjeniit vairaak jaaredz jaa uz taadaam hidraam ameebaam teeree naudu, jo visi tak cilveeki, a uz paliatiivo apruupi 6 ned rinda... gribot negribot sagribeesi hidraam skaabekli piegriezt... taapat kaa karojoshajiem pseidoinvaliidiem...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2015. gada 19. novembris, 12:16:38 »
Anyway, es gribētu, lai ārsti to remontnieku ārstē tikpat "kvalitatīvi", kā jams "taisa remontu" ;) Lūk, tas būtu taisnīgi

Tex

Shitas nje prokatjit ;) kvadraspraat visus jau aarstee kudi sliktaak  nekaa Tava ameeba Tev fliizes liek ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2015. gada 19. novembris, 12:21:19 »
Nuuuuu, tādā garā neviens dzīvs no sl-cas vsp neiiznāktu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2015. gada 19. novembris, 12:24:17 »
Nu pag, pag. Es sāku saprast - taisnīgā škrobe par "privileģēto" nodokļu nemaksāšanu nāk cieši komplektā ar darba kvalitātes vērtējumu, vai ne? A ja būtu izflīzējis, ka prieks skatīties, no sienām šuvotāju noslaucījis un pats aiz sevis vēl grīdu izmazgājis - tad varētu arī nodokļus nemaksāt? :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 19. novembris, 12:25:12 »
Nē, bet tad es droši vien nepapūlētos iepriecēt vidu

Vnk, ja $£%£$ būtu nodokļus samaksājis, ar valsts palīdzību uzvilkt nevarētu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2015. gada 19. novembris, 12:39:40 »
Nē, bet tad es droši vien nepapūlētos iepriecēt vidu

Vnk, ja $£%£$ būtu nodokļus samaksājis, ar valsts palīdzību uzvilkt nevarētu

Tad jūs esat viens otra cienīgi.  :hi:

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2015. gada 19. novembris, 12:51:43 »
Tad jūs esat viens otra cienīgi.  :hi:
un ko Tu ar tādu cūkausi iesāktu?
Tā cienīgi samaksātu un vēl paldies pateiktu?

Pagaidītu vēl kādu gadiņu, vrb tomēr noflīzēs kārtīgi ar 5. piegājienu tos dažus metrus?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2015. gada 19. novembris, 12:59:33 »
Saprastu jebko citu - nesamaksāt, likt pārtaisīt, galu galā - kauč pa purnu sadot, viss cits būtu godīgāk kā "ar valsts palīdzību", kas, manuprāt, ir tāda cūcība, kas daudzkārt pārspļauj viņa nodarījumu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2015. gada 19. novembris, 13:19:25 »
Saprastu jebko citu - nesamaksāt, likt pārtaisīt, galu galā - kauč pa purnu sadot, viss cits būtu godīgāk kā "ar valsts palīdzību", kas, manuprāt, ir tāda cūcība, kas daudzkārt pārspļauj viņa nodarījumu.

gluži manas domas - Tu viņu grasies "sist" ar VID, bet skaties, ka šis Tevi ar VDI, būvvaldi u.c. iestādēm "nesit" :)
Kā jums tur piemēram ar darba līgumiņu, darba aizsardzībiņu un renovācijas projektiņu? :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2015. gada 19. novembris, 13:30:00 »
Pārāk liela daļa samaksāta un kaudze materiālu izplakarēta...lai riktīgi nesamaksātu.
likšana pārtaisīt, pēc paša vārdiem pāršuvošana esot dienas darbs,  rezultējās ar dažu metru pāršuvošanu nu jau kādu 18. dienu un tur vēl ir ķēpa, kas laikam ka jātīra man (skat. flīžtēmu), jo nu esot sasirdzis...
Ceru, ka tiešām un ka ārsti strādās kā ar tādu, kas par viņu darbu nav samaksājis (bet gan jau uz ķepas ir, ja slimība vsp nesaucas "cits objekts" - kāda 99% varbūtība).
Tas nav vienīgais nekvalitatīvais darbs tajā visā. Ne tuvu. Pārējā pārtaisīšanas,acīmredzot, ātrāk neies. Negrasos to imbecilu paciest vēl dažus mēnešus.
Pa purnu dot ir krimināls, turklāt es bez papildaprīkojuma esmu mazāka un vieglāka...

Toties vrb beidzot valsts kkam varētu noderēt un ķerties pie nodokļu iekasēšanas kā tai būtu bijis jādara no sākta gala ;)
Turklāt, redzot, pēc rakstītā spriežot nodoklu nemaksātāja, cepienu, izskatās, ka ar vida piesuakšanu tiešām var iebaidīt. Paldies par info. Pat necerēju, ka varētu būt TIK efektīvi - šis virziens izklausās perspektīvi  :in-love: 

Par cienīgumu - mani čakarē jau n-to mēnesi pēc estimeita beigām, visu to laiku tik pacūkojas un kļaņčī $. Sorry, neredzu iemeslu pret tādu izturēties ar jelkādām cieņas pazīmēm.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 19. novembris, 15:04:24 no pitons »

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2015. gada 19. novembris, 13:30:35 »
gluži manas domas - Tu viņu grasies "sist" ar VID, bet skaties, ka šis Tevi ar VDI, būvvaldi u.c. iestādēm "nesit" :)
Kā jums tur piemēram ar darba līgumiņu, darba aizsardzībiņu un renovācijas projektiņu? :)
Renovācijas projektiņš pilnīgi legāls ;)  Būvatļaujiņa u.t.t. To, ko es pati darīju, tas ir izdarīts kārtīgi ;) :taunt:

Nejauc klientu ar dd. Lūk, nereģistrēta saimn darbība, ir krietni interesantāka ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 19. novembris, 15:04:50 no pitons »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2015. gada 19. novembris, 13:37:01 »
hmm, nodrošinājusies :)

Es nesaprotu, kas gan jūs vēl saista? Naudu taču Tu viņam nedosi, kamēr nebūs pabeidzis... savukārt pabeigt (ar vai bez naudas) viņš i netaisās :)
ĀA zinu - viņš no Tevis ziemsvētku dāvanu gaida! :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2015. gada 19. novembris, 13:40:54 »

Nejauc klientu ar dd.
Lūk, nereģistrēta saimn darbība, ir krietni interesantāka ;)

Tavā gadījumā klients=DD.
Kvītis (tb šā apliecinājumi) par  samaksu ir? ja nav, tad tā nav nekāda saimnieciskā, bet vnk darbība - palīdzēja Tev, bet saslima no kaitīgienm apstākļiem, mitrums un tā... :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2015. gada 19. novembris, 13:42:43 »
hmm, nodrošinājusies :)
Domā, daudzstāvenē var nojaukt dažas sienas, lai neviens policiju neizsauktu? :D
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 19. novembris, 15:05:04 no pitons »