Pārāk liela daļa samaksāta un kaudze materiālu izplakarēta...lai riktīgi nesamaksātu.
likšana pārtaisīt, pēc paša vārdiem pāršuvošana esot dienas darbs, rezultējās ar dažu metru pāršuvošanu nu jau kādu 18. dienu un tur vēl ir ķēpa, kas laikam ka jātīra man (skat. flīžtēmu), jo nu esot sasirdzis...
Ceru, ka tiešām un ka ārsti strādās kā ar tādu, kas par viņu darbu nav samaksājis (bet gan jau uz ķepas ir, ja slimība vsp nesaucas "cits objekts" - kāda 99% varbūtība).
Tas nav vienīgais nekvalitatīvais darbs tajā visā. Ne tuvu. Pārējā pārtaisīšanas,acīmredzot, ātrāk neies. Negrasos to imbecilu paciest vēl dažus mēnešus.
Pa purnu dot ir krimināls, turklāt es bez papildaprīkojuma esmu mazāka un vieglāka...
Toties vrb beidzot valsts kkam varētu noderēt un ķerties pie nodokļu iekasēšanas kā tai būtu bijis jādara no sākta gala
Turklāt, redzot, pēc rakstītā spriežot nodoklu nemaksātāja, cepienu, izskatās, ka ar vida piesuakšanu tiešām var iebaidīt. Paldies par info. Pat necerēju, ka varētu būt TIK efektīvi - šis virziens izklausās perspektīvi
Par cienīgumu - mani čakarē jau n-to mēnesi pēc estimeita beigām, visu to laiku tik pacūkojas un kļaņčī $. Sorry, neredzu iemeslu pret tādu izturēties ar jelkādām cieņas pazīmēm.