Autors Tēma: vecums dazhaados dziives posmos  (Lasīts 17065 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: vecums dazhaados dziives posmos
« Atbilde #30 : 2015. gada 28. novembris, 20:38:41 »
Vsp jaa, es ne par fizisko... tajaa baraa vissuudiigaak es izskatos, paareejie ir ok...

Un toch neviens negjeerbjas kaa manaa beerniibaa 40 gadiigie un jo iipashi gadiigaas gjeerbaas...
Nu paga, cik senā bērnībā? Vai tā nebija psrs? Un kāds vēl atceras veikalu neesošo "sortimentu" padomijā? Tiem ja utā īsti nebija izvēles to briesmīgo paskatu nevilkt. A tagad var pirkt, ko grib

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #31 : 2015. gada 29. novembris, 09:00:46 »
Gribu teikt pāris vārdus "jaunības kulta"aizstāvībai. Nav forši, kad cilvēku diskriminē vecuma dēļ, vai, teiksim, aktrisēm pieprasa veikt plastiskās operācijas, piekrītu. Bet, lūk, kas ir forši:
1) Tu patiešām vari ģerbties, kā pašam patīk. Punkts.  Ir bēdīgi piemēri- gan veciem, gan jauniem, bet ir arī fantastiski krāšņi un iedvesmojoši. Kāpēc būtu no tā jāatsakās, ja sirds velk?
2) Neviens nav bezgalīgi pārsteigts, ka tev var būt un ir privātā dzīve, un, ak, Dievs, sekss :rat: Atcerieties dienesta romānu? Tur pēc sižeta tai dāmai, kuru Ņemoļajeva tēlo, nav pat 40. Un kā viņu nosoda sabiedrība, ka viņa, pieaugusi sieviete, ģimenes māte, iedrošinās rakstīt vēstules precētam vīrietim! Un kā viņš pats viņu atšuj ar argumentiem: "ko nu vairs, mēs jau veci..."
3) Mācīties var visu mūžu, un atkal- neviens par to diži nebrīnās. Padomju Savienībā, ja kas, klātienē studēt drīkstēja līdz 35 gadiem. Palaidi iespēju garām- pats vainīgs.

Nu, un tagad, vai ir jābrīnās, ka cilvēki, kuri jūtas brīvi, ir apmierināti ar sevi un savu dzīvi, turpina attīstīties, arī labāk izskatās? Vai tad var būt savādāk?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2015. gada 29. novembris, 09:46:50 »
Ja var ticēt statistikai, ka vidējais mūža garums palielinas, tad loģiski, ka
proporcionāli pagarinās arī jaunība.  :party:  :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #33 : 2015. gada 29. novembris, 10:10:43 »
Lidkaķi , piekrītu. Es tikai vienu niansi aprakstīju. Pāris uzvedības/aktivitāšu modeļus, kas izpaužas caur apģērbu un fizisko veidolu. Man nedaudz bioloģijas izglītības, tāpēc zinu, ka krietnu daļu uzvedības, aktivitāšu nosaka bioloģija. Hormoni, trako, spēlējas un iet gulēt...

Bet cilvēks ir arī sociāls kukainis.  Un laime droši vien harmonijā.  Un to nekļūdīgi jūt, kad cilvēks to bezpiedurkņu krekliņu ar dekoltē ir uzstīvējis, lai izrādītos citiem, un kad - lai pašam būtu ērti savās aktivitātēs.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #34 : 2015. gada 29. novembris, 10:32:56 »
“...kad cilvēks to bezpiedurkņu krekliņu ar dekoltē ir uzstīvējis...“

Un kālab gan ne, ja ir skaistas rokas, dekoltē, kājas?, ja nav neestētiski?
Nu kaut vai 50 un 60 gados. Gēnu potenciāls cilvēkiem arī ļoti dažāds, visi vienādi nenoveco.

Atslēdzies tex

« Atbilde #35 : 2015. gada 29. novembris, 12:27:16 »
“...kad cilvēks to bezpiedurkņu krekliņu ar dekoltē ir uzstīvējis...“

Un kālab gan ne, ja ir skaistas rokas, dekoltē, kājas?, ja nav neestētiski?
Nu kaut vai 50 un 60 gados. Gēnu potenciāls cilvēkiem arī ļoti dažāds, visi vienādi nenoveco.

kas vienam šķiet skaists, citam nē. Vai vecs vai ar kādu krunku vai taukumu automātiski ir ne-skaists? Un vai pašam škiet ka tas un tas ir vai nav skaists, vai standarti iezaurēti?
Labāk neteikšu uz kādām niansēm varu pavilkties un ka vismaz mani vismazāk interesē tips -kauli un āda...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2015. gada 29. novembris, 13:26:15 »
Kurš tad runā par kauliem un ādu?  :rofl:
Un kur tad ir teikts ka sievietei 40+jāsāk ģērbties vecišķi ?  :)

Man ir darba kolēģe, krietni pāri 50, ar tik skaistām kājām kādas man nebija 18gados un
tīri ģenētiski nebūs arī turpmāk. Un staigā svārciņos virs ceļgala, un izskatās lieliski.
Kādēļ neizcelt to skaisto, ko daba devusi tikai tālab, ka kāds uzskata, ka sasniedzot 40gadu
slieksni jāsāk uzskatīt sevi par vecu? Un kādēļ tieši 40 ? Kurš idiņš to noteicis?
Ak, un vispār, “neskati vīru pēc cepures...“   :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #37 : 2015. gada 29. novembris, 13:56:34 »
Jaunības un kārnuma kults taču norāda, ka visām jābūt jaunām un kārnām. Tikai to kārnumu modes industrijā (1930. gados tā tur vēl nebija, tad karš, tad pieauga YSL...) to ievazāja ka tik ne dizaineri geji,kam vrb tiešām labāk uz kārniem zēniem skatīties. Kā tas kulta līmenī tik ilgi noturējies, tik tiešām nesaprotu... Jo nu jau geji var brīvi dajebko ar zēniem un gatavot apģērbus viņiem, ja tā labāk patīk.

Nu padomijā modi diktēja veikalu nabadzīgais saturs. Kas nu bija, to vilka un arī 20gados pēc omes varēja izskatīties.

Nekur jau nav teikts, ka jāģērbjas vecišķi.
Bet ir jau arī ne vecišķi, bet uuber klasiski, nopietni un sterili. Ar tādām pilni biroji. Turklāt arī visās vecuma grupās. Saku, viena otra jaunāka par mani, izskatās tik sastērķelēta un "nopietna" - tipa baiso imidžu saveidojusi, ka no tādas tiešām bail būtu...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 02. decembris, 05:56:40 no pitons »

Atslēdzies tex

« Atbilde #38 : 2015. gada 29. novembris, 14:01:05 »
Zinu kuriozu par vecāka gadagājuma iepazīšanos. Kungs sakarīgs, saimniecisks un ne galīgi noplucis saviem ap 70 gadiem. Sastapis saviesīgā pasākumā kundzīti pie 70. Abi vieni, visādas agrākās attiecības visādi izbeigušās, kko meklē. Kundzīte stērķelēta, saimnieciska, kārtotu, tīrītu, kungs visu ko pielabotu, auto uzturētu u.t.t. - vārdu sakot, labs pāris būtu, Ok sadzīvotu. Bet še tev, -kundzīte uzzinājusi, ka šim vēl kkas arī stāv, pamukusi momentā...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2015. gada 29. novembris, 14:28:51 »
Nu nu, nebija. A kur līdz gībšanai žņaugšanās korsetēs?, 20gs.sākuma Art deko stila dāmas ar plakano krūšu saitēšanu un smēķēšanu, lai būtu gana plānas un bālas?  :)
Viss jau reiz bijis...

Atslēdzies tex

« Atbilde #40 : 2015. gada 29. novembris, 14:33:17 »
Vai tad korsetes nebija agrāk. 20.g.s. jau tā kā vairs nē?
Nu nez, 30tajos modeles bildēs manītas ar formām,kas mūsdienās škistu par daudz... kgan ļoti pat labi izskatījās

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2015. gada 29. novembris, 14:38:22 »
Vot, jo vairāk novirze no tēmas, jo vairāk sāku neizprast kas tad pēc jūsu domām,
jāvalkā 40 g. sievietei?
Vienīgi žaketi + svārkus 2cm zem ceļgala, klasiskā stilā? Birojā ok.
Bet visas jau nestrādā birojos. Un visa dzīve jau nepaiet darbā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #42 : 2015. gada 29. novembris, 14:43:46 »
Vot, jo vairāk novirze no tēmas, jo vairāk sāku neizprast kas tad pēc jūsu domām,
jāvalkā 40 g. sievietei?
Vienīgi žaketi + svārkus 2cm zem ceļgala, klasiskā stilā?

Balts palags un čībiņas. Plus ceļazīme uz kapiem.
Kura vispār atļaujas 40+ gribēt izskatīties:sarcasm:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2015. gada 29. novembris, 14:45:58 »
Es neteicu ka korsetes art deko laikā.
Tāpat kā tagad, ir resni, slaidi, kārni...
Visos laikos ir dažādi, tāds vai citāds kults.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2015. gada 29. novembris, 14:52:55 »
Balts palags un čībiņas. Plus ceļazīme uz kapiem.
Kura vispār atļaujas 40+ gribēt izskatīties:sarcasm:

Man ar tā sāk likties :rofl:
Un tad vairs nav jābrīnās ka 40+ kungiem nekas cits neatliek kā ieviest 20-.