Domāju viens no atslēgas vārdiem ir patreiz valdošais jaunības kults. "Nav pieklājīgi" 40 gados izskatīties kā četrdesmitgadniekam. Krēmu, procedūru, fizkultūras aktivitāšu, veselīga dzīvesstila reklāmas piemēram. Pamatīgs spiediens.
Viena daļa sieviešu izmisīgi tērpjas kā meitenes - mini, bezpiedurkņu kleitas, dekoltē, apžmiegti džinsi un zemes pievilkšanas spēku sajutušiem dibenvaigiem....
Otra daļa apvītušo miesu apslēpj velkot košus, krāsainus, ekstravagantus kankarus, ar saukli "man vienalga , ko citi domā, man tā patīk, es tā jūtos labi" Būtībā arī izmisuma kliedziens "paskatieties , kāda man bagāta dvēsele, redz kāda es drosmīga, interesanta, nu, lūdzu, ievērojiet mani!!!! Es esmu tikpat "vērtīga" kā jaunās sievietes!"
Un trešā daļa vienkārši dzīvo un ne eksponējas, ne slēpjas zem stila un ekstravagances. Un tās trešās arī vislabāk izskatās, kaut gan arī viņām tāpat kā pirmajām divām ir krunkas, krūtis pārvietojušās 5-10 cm zemāk, dibens nav tvirts un varbūt kaut kur ir parādījies pat kāds brūns vecuma pigmenta pleķis!