Tak mani neuztrauc, ka kaads mani redzees ar brillem, bet fakts, ka redze pasliktinaas..
Nu tu gan dod(bugs ar kajam gaisa, kura te laikam nekad nebuus ),pilienus pret vecumu sagribejās

. Man driz gribēsies jautat,kur un kaa tu vispar dzīvo, tev tik jocigas domas par daudzko

.
Man redze bija kā ērglim visu dzīvi. Savos 40it man piedzima sīks un tad pēkšņi vienu dienu es sapratu, ka es vairs nevaru izlasīt avīzi, neredzu burtus monitorā, ja nepalielinu utt...Izrakstīja manas pirmās vecuma brilles

,ja arī man bija šoks, bet līdz tam ,ka vajadzetu pilienus gan neaizdomajos

)
es kā dura,kura neko nesaprot no brilleem pasūtīju krutās...pa 70+ ciktur... un protams pec nedēļās, kādā objektā pazaudēju,nebija tak pierasts pie tādām...
tad man pielēca,ka parastās lasaam brilles pa paris lašiem arī labi veic savu funkciju un tās nav žēl zaudēt...
nu neko ..gaaja gadi iztiku ar leetajām lasāmajām... līdz sapratu,ka atkal kkas nav oky....
nesen svaigi izstaigaju acu parbaudi- kruta :rocking: , tagad man vajagot jau 2as briiles

, gan tuvumam,gan taalumam...
eh....
šobrīd realitate tāda,ka lasu/ rakstu ar specialām lasāmajaam(katrai acej tas stiprums atšķirīgs), ikdienaa vazajos un piemeram kartoškus mizoju ar lētajām pa1,-(taas man visās vietās saliktas ,lai nekad netrūkst) un ja gribu redzēt kas notiek ielas galaa vai baznīcu torņos palūrēt, tad man ir specialās tālās... viņu nozīmi gan es īsti neesmu izpratusi,jo man liekas,ka talumā redzu labi tāpat... varbūt delaļas atšķir ...nu, tur kokam lapas saskaitīt un tā....