Autors Tēma: Ugunsgrēks - vienalga, skatāmies vai tikai lasām anotācijas  (Lasīts 27845 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Ugunsgrēks - vienalga skatamies vai tikai lasam anotācijas
« Atbilde #105 : 2014. gada 20. novembris, 13:35:02 »
Es šajā seriālā visus varu paciest un visu, jo neattiecos pret to pārmēru kritiski, bet mani kaitina Ieva kā tēls un arī kā aktrise. Faktiski tāda "auksta zivs", kas mēģina notēlot emocijas. Bet žēl man viņu nesametas nevienu brīdi.

« Atbilde #106 : 2014. gada 21. novembris, 11:20:42 »
Ooo mai gaad.. taa Ieva ir taada.. nu raada... Zoss!
 Toties Zhenjacka.. kaa vienmeer klasi taada!

Man liekas, ka es tieši šito sēriju nupat noskatījos -- vismaz manas izjūtas ir tādas pašas. No otras puses, ja Ieva un Edijs nebūtu tādi dulburi, tad nekāds seriāls nesanāktu -- viņi ātri dabūtos un viss  :hug2:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #107 : 2014. gada 21. novembris, 21:07:33 »
Kas tas par aktieri, kas Ediju tēlo? No viņa balss vien šermuļi skrien pār kauliem (sēžu aiz palmas un dzirdu tikai skaņu).

Atslēdzies Mango

« Atbilde #108 : 2014. gada 21. novembris, 22:49:22 »
Dīcis. DT.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #109 : 2014. gada 02. decembris, 15:36:16 »
UG skatījos kopš N.cenas, nevienu sēriju neizlaidu...cik tad gadi pagājuši, ak..Bet nu gan jau 2 nedēļas neskatos, pati brīnos, vairs nemaz neinteresē. Brīnos un brīnos. Bet mans prieks par to, ka Fēliksa jaku Labdarības pasākumā izsolē nopirka par 50 eiro, ziedojot naudu bērnu invalīdu vajadzībām. Tas, kas nopirka, līdzīgs Fēliksam gan izskatā, gan prātā, man visu laiku jāsmaida, kad iedomājos viņa lepnumu tajā jakā, ceru, satikšu uz ielas  :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #110 : 2014. gada 03. decembris, 10:00:06 »
Bet kā tad Fēlikss tagad filmēsies, ja jaka nopirkta??? :)  Bet vispār tas ir kolosāli, ka tā jaka ziedota labdarības izsolei!!!

« Atbilde #111 : 2014. gada 03. decembris, 10:32:05 »
Ak vai, vienīgais, kas mani vēl priecē tajā sviestainajā seriālā ir Helenčika Ziemassvētku eglītes tērpi -- ar katru reizi aizvien vairāk spīdumu un pēdējo reizi bija arī  bumbuļi  :rofl:  Vadima motivāciju galīgi neizprotu, Ieva ar savu neizlēmību, protams, sagādās vēl daudz pavērsienu scenārijā attiecībā uz notikumiem mīlas frontē. Pēdējā sērijā, ko redzēju, patika tas teksts par to, kāpēc Gunčam ar Fēliksu vienādi gļuki rādās -- vienu marku dzeram!  :prozit:     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #112 : 2014. gada 03. decembris, 12:02:37 »
Fēliksam taču tagad baltā jaka!

ēvele

• Viesi
« Atbilde #113 : 2014. gada 03. decembris, 22:36:43 »
Vo, vo, hm@, pat es pamanīju, ka Fēliksam cita jaka, ļoti līdzīga, bet stils nemainīgs!

ēvele

• Viesi
« Atbilde #114 : 2014. gada 05. decembris, 14:58:18 »
http://skaties.lv/sovi-seriali/seriali/ugunsgreks/iemilota-seriala-ugunsgreks-sezonas-lielais-noslegums-strauji-tuvojas/

Tagad pašai žēļ, ka tik maz bija palicis līdz beigām, bet neizturēju un pārtraucu skatīties!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #115 : 2014. gada 05. decembris, 16:39:36 »
izlasīju noslēguma aprakstu ak jel, tagad izrādaš, visa izvēle Viestura ziņā - nu, vismaz džekskaut ko izlems, lai arī neesmu leitas kursā, par ko viņam cepiens - pateikt, ka Eģiks cietumā vai nepateikt? Vai tad Ieva nezin, ka viņš ietupināts? 

Atslēdzies Mango

« Atbilde #116 : 2014. gada 05. decembris, 16:42:19 »
Kādā cietumā?
Viņš ir psihdispanserā un Ieva nezin, jo Gatis un Lidija pateica, ka Turcijā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #117 : 2014. gada 05. decembris, 16:46:27 »
ā, soriki, pārlasīju, seciņaju, ka es to pēc noklusēšanas pieņēmu - tekstā teikts " Edijs ir ieslodzīts" , jā, gan cietumā, gan psihenē atbilst vārds "ieslodzīts".

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #118 : 2014. gada 07. decembris, 18:25:59 »
Te visi kritizee, a man patiik. Tiku liidz chuuskas peripetijaam, it kaa taads sviests, bet intriga ta saglabaata, bija jaaseko liidzi, kas ar to chuusku buus. Ceru, ka taa chuuska nebija dziiva, bet izskatiijaas baigi labi. Helenchiks labais, neparasti, ka shai no chuuskas nav bail.
Nu Edjiks man nepatiik ne kaa viirietis, ne vinja teelojums. Triis reizes meegjina beegt, un visu laiku vinju nokjer. Bet pilniigi jau zheel paliek, kaa vinjsh tai psihenee gulj.
Ieva liidz shim riikojusies pilniigi saprotami un logjiski. Shaados gadiijumos parasti abi pieluudzeeji jaatriec prom (ko vinja arii dariija), pashai kaut kur jaanotinas un tad jaatiek skaidriibaa, vai arii dziive pati visu saliek pa plauktiem. Nu Ievai ar to tikshanu prom nesanaak, liidz ar to abi dzheki vinju presingo, kas arii ir saprotami no vinju puses. Nu Edijs ir mehaaniski dabuuts prom, bet jautaajums ar vinju paliek gaisaa, toties Viesturs vinju spiezh pie sienas, kas arii ir logjiski no vinja puses.
Zhenjacha un Felikss besii, taa krieviskaa mentalitaate attieciibaas, vee. Bet Viesturs Rudziitis laikam shaadu sievieti liktu par paraugu, vo, kaa vajag viirietim izdabaat un paklausiit. Mazais Slaviks joprojaam patiik, taads mazs un leciigs.
Nesaprotu taas peripetijas ar veeleeshanaam. Ko taa Mirdza iisti grib?

ēvele

• Viesi
« Atbilde #119 : 2014. gada 07. decembris, 18:39:33 »
Ļoti smuki visu izskaidroji. Šonedēl pat noskatījos 2 sērijas. Smieklīgs liekas tas 3stūris Aivars-Mirdza-Lidija un tā kora būšana. Lidija bija tāda biznesa dāma un salta sirds, bet tagad tādā Mirdzas līmenī, kas notiek?  Daži  tik nepieklājīgi lien Ievas un Viestura attiecībās, Aivars vai datorā ielīda, kad Viesturs gredzenus skatījās.
Mirdza zina, ka viņu neievēlētu, bet Gunāru varbūt un tad viņa varēs diriģēt visu LV politiku kā pelēkais kardināls, varbūt tā?
Sezonas beigas - tas ir tā, ka jaunajā gadā vairs nerādīs? Cik atceros, agrāk sezonas beigas bija vasarā.