Autors Tēma: Miega līdzekļi  (Lasīts 4358 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Miega līdzekļi
« : 2015. gada 15. decembris, 12:31:54 »
Pēdējo mēnesi slikti guļu, nevaru iemigt, pa starpu bieži mostos, no rīta pamostos agrāk nekā vajadzētu.
Līdzcilvēki iesaka nomierinošos, atslābinošos, iemidzinošos...bet man tā īsti tas nepatīk, vispār kkādas zāles lietoju galējas vajadzības gadījumos. Šiem ir argumenti - bet līdzeklis X ir dabisks, Y - uz zālīšu bāzes. Bet man vienalga nepatīk. Protams, neesmu jau no dzelzs, gadījies kkādus baldriānus vai Passedan iedzert, bet neesmu jutusi nekādu efektu.

Kā ir jums? Vai lietojat kaut ko, ja "neguļas" ? Palīdz?

Atslēdzies Afrora

Re: Miega līdzekļi
« Atbilde #1 : 2015. gada 15. decembris, 12:35:53 »
ar peedeejaa laikaa biezji nevaru aizmigt.
tumsa, miega brilles, bet tik un kaa min.45 turpu shurpu nogrozos :(
vai aptiekaas neskatiijies kaadas miega, nomierinoshaas teejas?? DM veikalaa arii ir ... es taa saprotu, ka tu pa DE kraju dziivojies  :blushing:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #2 : 2015. gada 15. decembris, 12:42:48 »
Tev būtu labi 1) saprast, kas nomāc/mainījies/iespējami slikts gaidāms, ka miegs sagājis dēlī 2) mēģināt ko labot vai pamainīt attieksmi 3) ja nu nekas nelīdz un no tās negulēšanas diena nekāda, tad kādu drapi tomēr ieraut.
Man pašai ir bijušas miega problēmas, bet parasti ar iemeslu. Reizēm palīdz, ja izkāpju no gultas, iedzeru tēju, palasu. Kamēr nogurstu un tad mēģinu iemigt no jauna.
Galīgas krīzes brīžos (tas gan reti) iedzeru 1/2 tabletīti, kura ļauj aizmigt, bet neatstāj sekas pamostoties.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #3 : 2015. gada 15. decembris, 13:28:23 »
Man arī bija iesācies pavisam sūnains miegs. Neko, nolēmu izvairīties no alkohola kādu brīdi. Nu jau aplikācija rāda "Sober for 10 days". Un guļu kā sesks ziemas miegā (pa naktīm) :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #4 : 2015. gada 15. decembris, 14:05:50 »
Kaut kāds stress iespējams. 1)Centies iet gulēt vienā un tai pašā laikā , un celties arī. Dienas režīms vārdu sakot. Iespējami, manuprāt, realizējami. 2)Centies piespiest sevi katru dienu izvilkties svaigā gaisā un vismaz pusstundu pasoļot, rokas vicinot. Jau stipri grūtāk realizējams. 3)Glāze sarkanvīna vai krūze silta piena pirms pašas gulētiešanas. Protams , ja garšo. Piens = jebkāds bērnības dzēriens, kas asociējas ar siltumu, drošību, mājīgumu, omulīgumu.

Izdzer, pasaki paldies par dienu, bet par visiem kreņķiem kā Skārleta "Par to es domāšu rīt!" (Tulkojumā - Es TAGAD atpūtīšos un rīt man būs spēks, visu atšķetināt un risināt !)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #5 : 2015. gada 15. decembris, 14:30:12 »
Jau kādus 10+ gadus naktī bieži mostos - ik pa 2-3 stundām, taču pēc tam aizmigt nav problēmu. Reizēm domāju, varbūt tas no datordarbos sačakarētajiem kakla skriemeļiem, tomēr retu reizi, kad esmu bijusi pamatīgā miega badā, varu nogulēt nakti kā sista.
Vēl variants - eju pārāk vēlu gulēt, t.i. krietni pēc pusnakts, bet tā kā darba režīms ir nesakarīgs un intensificējas dienas otrajā pusē, turklāt vairākas reizes mēnesī var iestiepties naktī, nešķiet prātīgi pārkārtot dienas ritmu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2015. gada 15. decembris, 14:33:09 »
Man labi līdzēja Novopasit. Peejams gan sīrupa, gan tablešu veidā.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2015. gada 15. decembris, 14:33:58 »
Var tak padomu pajautāt arī citā sadaļā... ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2015. gada 15. decembris, 15:04:17 »
Var tak padomu pajautāt arī citā sadaļā... ;)

Nu i kāda jēga, ka pajautās?

Gudri .irst nav malku cirst.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #9 : 2015. gada 15. decembris, 15:12:32 »
Nu i kāda jēga, ka pajautās?

Gudri .irst nav malku cirst.

Tātad jautāt vispār nav jēgas. Arī šeit.
Arī forumam ne.
Vispār nekādai domu apmaiņai nav jēgas.
:))

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #10 : 2015. gada 15. decembris, 15:43:13 »
Jātaisa jauna tēma, lai parunātos par jēgu. :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2015. gada 15. decembris, 15:52:47 »
pašlaik dzeru nervostrongu . Ar tām tējām viss būtu labi, Tereško tiešām labas maisa, bet -izdzer miega tēju, aizmiedz, bet naktī jāceļas uz WC

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2015. gada 15. decembris, 16:17:08 »
pašlaik dzeru nervostrongu . Ar tām tējām viss būtu labi, Tereško tiešām labas maisa, bet -izdzer miega tēju, aizmiedz, bet naktī jāceļas uz WC

Tā ir blakne, ar ko jāsamierinās. :)

Es tāpat labi aizmiegu.  :thumbsup:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #13 : 2015. gada 15. decembris, 16:24:20 »
Stresains darbs, stresaina dzīve...

Sleep Aid (bezrecepšu) gandrīz katru vakaru, aizmiegu ātri. Ja galīgi nervi čupā, tad Somnols (recepšu) pa 1/4 , kamēr "iesitu' ritmā miegu. Pēc tam pātraucu.
Varbūt jau atkarība, varbūt ka nē. Vismaz nav "jāmētājas" pa gultu līdz plkst....un pēc tam uz darbu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2015. gada 15. decembris, 16:35:08 »
Tā ir, mazliet vairāk stresa saskrējies, vairāk domu galvā.

Dzeramo uz nakti neriskēju, jo, kā jau reno minēja, tad skraidīšana naktī garantēta, un ne vienreiz vien.

Tā kā neesmu baigā dzērāja, tad mēģināju pirms miega kādu alko šļuku, kas mani "nogāztu". Negāž.

Un par pārējiem līdzekļiem...nu, jā..laikam manas bažas ir par pierašanu, atkarību. Un jautājums laikam bija par to, vai tie, kas lieto kādus līdzekļus un jūt, ka tie palīdz, nav kļuvuši atkarīgi no pilieniņiem vai tabletītēm? Tas laikam ir tas, no kā man bail.

Bet, iespējams, paies gada nogale, sāksies citas lietas, varbūt aties.