Katram savs - viens var savus ideālus arī iebāzt un vaidēt, cits godāt un par tiem cīnīties. Vēl cits var staigāt no pakaļas citiem un stāstīt kur ko bāzt.
Un pie tēmas - tas, ka RU tagad melns ir balts, mēs varam iecirst sev degunā, tas jau ezim skaidrs. Lupatas un mīkstmieši var pat samierināties, CILVĒKI gan tam nav radīti. Interesanti, ka ir pasaules malas, kur vadonim ir obligāti jābūt izdzimtenim, un mesidžs būtu - ev, tas tak normāli, ko šūmējaties. Pa manam - ŠIZO, es nevēlos tā degradēties.
Par nograuto rūpniecību - meli. Mums bija aš 2 autobūves rūpnīcas (ZIL vēl tagad stāv mūsu iekārtas), sarkanie uzspieda mums plāna ekonomiku, un kad tā loģiski sagruva, tad kas mums palika - silikātkieģeļi un cukurfabrikas? Progresīvās ražotnes 40tajos izveda, inženierus un miljonārus apšāva - bet pie sliktiem ekonomiskiem rādītājiem vainīga Jaunā Latvija? IDIOTS.
1. Interesanti būtu zināt, par kuriem un kādiem ideāliem ir runa?
2. "Melns" un "balts", cik man zināms, ir relatīvi jēdzieni. Citiem vārdiem sakot, kas vienam melns, tas otram balts, bet vēl trešajam - pelēks. Nelupatas un nemīkstmieši var arī nesamierināties ... Vēsturē tādu ir bijis diezgan daudz, kuri ir gājuši svešās mājās savu kārtību iedibināt. Pēdējie laikam bija NATO/amerikāņi, kuri Afganistānā pa pakaļu dabūja. Gaumes lieta.

Var pieņemt situāciju, kāda tā ir, un var arī "nesamierināties", dabūt sejā un samierināties pēc tam.
2. Par vadoņiem - izdzimteņiem. Manuprāt, lielākā daļa viņu ir tādi, ieskaitot mūsu pensionāru apūjinātāju (kuras interesēs te viens otrs gatavs zināmas organisma vietas pārplēst), gan arī visādi buši, obamas, olandi, trampi un pārējie šajā ziņā gan jau ka apdalīti nav.
3. Par rūpniecību runājot, te vēl iederētos atcerēties darvas tecinātavas un purva rūdas pārstrādi, kuras abas mums krustneši atņēma. Da es esmu 100% pārliecināts, ka mūsu pašu Alfa+VEF pēc pavisam nelielas pārkārtošanās šodien varētu mobilos telefonus štancēt konteineriem. PSRS viss labākais aizgāja armijai, un tas, ka mēs nejutām tehnoloģiju klātbūtni, nenozīmēja to, ka valstij to nebija. Alfa tuvu 100% bija kara rūpniecības uzņēmums, un ko un kā tur darīja, es drusku zinu.