Autors Tēma: Pie kaimiņiem - Krievija  (Lasīts 15808 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Pie kaimiņiem - Krievija
« Atbilde #90 : 2017. gada 14. marts, 16:59:21 »
https://snob.ru/profile/26524/blog/121654

Interesantas bildes -amerikānis fotografējis Krievijā 60. gadu sākumā

Atslēdzies Mao

« Atbilde #91 : 2017. gada 17. marts, 10:31:40 »
Šamie ceļ PVN par 4 %.
Yk, ko?
Nu cenas būs augšā par 10%.
YK, tu ko!
Nu tak, rēķini pats - kāmēr prece nonāk veikalā, tā vidēji 2,5 reizes noloka PVN. Nu vo.
Kašmars.
Nu tak, ļautiņu žēl paliek, veikali jau nesnaudīs vēl ko piespert klāt.
Yk...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #92 : 2017. gada 21. marts, 10:02:37 »
Bijušais POCKOCMOC izpilddirektors Jevdokimovs nolicis karoti iepriekšējās izmeklēšanas izolatorā. Pirms nāves pārvests no VIP kameras ar videonovērošanu uz parastu čoku. Pārgriezis sev ar keramisko nazi artēriju un sadūris savi vairākas reizes.

Skolnieki dumpojās:
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 21. marts, 10:22:24 no Mao »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #93 : 2017. gada 22. marts, 15:37:46 »
Stulbi, bet laikam uz Eirovīziju RU ar tanku netiek, kā solīja. Toties atrada Jūliju Samoilovu - invalīdi, kura saskaņā ar Ukrainas likumiem ir persona non grata. Re kāds gājiens, re cik cēlsirdīga vilta. Nu tak jauki  :saule:
Nelaidīšot J.Samoilovu iekš Ukrainas turpmākos 3 gadus- dziedātājas likumpārkāpumi pret Ukrainu pierādījušies.

Atslēdzies reno

« Atbilde #94 : 2017. gada 22. marts, 16:00:44 »
bet prata taču atrast un iebalsot -tagad varēs kliegt pa visu pasauli

Atslēdzies Mao

« Atbilde #95 : 2017. gada 22. marts, 16:44:02 »
Kā vienmēr, dažam stulbi sanāca. 3 gadi non grata ir nu ļoti mīksts sods roberžpārkāpējam. Tagad sanāk, pat Ukrainas naidnieki īsti kliegt nevar, jo likums jau ir likums, pašu valstīs tak ar robežpārkāpējus tvarsta. Ukri varēja ielaist un iebāzt čokā. Krievijā jau ar būs cilvēki, kas vaicās - a priekš kam šis tejātris? Nav, kas nodzied taisni? Un starptautiskā sabiedrība paklusēs, tā vēlreiz apstiprinot patiesās Ukrainas robežas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #96 : 2017. gada 22. marts, 17:18:32 »
Eirovīzijas laikā jāgaida uzliesmojumi Donbasā un pat varbūt Krimā...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #97 : 2017. gada 23. marts, 11:55:12 »
Krieviju Eirovīzijā 2018 pārstāvēs J.Samoilova. Lūk tā, viņi neapstāsies, NEKAD. Saprati Zigi, viņi NEKAD NEAPSTĀSIES.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #98 : 2017. gada 23. marts, 18:02:59 »
Jautri būtu, ja Eirovīzijā 2017.atkal uzvarētu Ukraina ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #99 : 2017. gada 23. marts, 20:10:20 »
Eirovīzijas orgkomiteja piedāvā Samoilovai piedalīties ar videosakaru starpnicību. A ko? Normāli.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #100 : 2017. gada 26. marts, 08:59:20 »
Kad šķiet, ka nekas vairs nevar pārsteigt saistībā ar Krieviju...
https://tvrain.ru/teleshow/videooftheday/spisok_vragov-430698/

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #101 : 2017. gada 26. marts, 09:24:17 »
Vēl arvien nespējat un nespējat saprast, ka RUS neder ASV ražotie lineāli? RUS bija, ir un vienmēr pie varas būs CARS. Зарубите это себе на носу. Tas mēs te locāmies pakaļ jebkuriem vējiem - tad attīstīto sociālismu būvējam, jo no Maskavas tā lika, tad savu rūpniecību likvidējam, jo Brisele tā paģēr, tad 2% no IKP - aizsardzībai, jo Vašingtonā tā uzskata par pareizu ...
Krieviem (vēlreiz saku) - pie varas vienmēr būs cars, un iebāziet savu demokrātiju, tiesiskumu un pārējos rietumu sasniegumus tur, kur saule neiespīd ...
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #102 : 2017. gada 26. marts, 09:42:52 »
to rūpniecību tiešām vienkāršāk bija likvidēt, jo subsidēt tās energoneefektīvās un novecojušās rūpnīcas būtu baiss slogs visiem iedzīvotājiem. Jaunas uzcelt ir daudz efektīvāk. Un Latvijai ir daudz ražotāju, ar ko lepoties pasaulē.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #103 : 2017. gada 26. marts, 10:05:36 »
Katram savs - viens var savus ideālus arī iebāzt un vaidēt, cits godāt un par tiem cīnīties. Vēl cits var staigāt no pakaļas citiem un stāstīt kur ko bāzt.
Un pie tēmas - tas, ka RU tagad melns ir balts, mēs varam iecirst sev degunā, tas jau ezim skaidrs. Lupatas un mīkstmieši var pat samierināties, CILVĒKI gan tam nav radīti. Interesanti, ka ir pasaules malas, kur vadonim ir obligāti jābūt izdzimtenim, un mesidžs būtu - ev, tas tak normāli, ko šūmējaties. Pa manam - ŠIZO, es nevēlos tā degradēties.

Par nograuto rūpniecību - meli. Mums bija aš 2 autobūves rūpnīcas (ZIL vēl tagad stāv mūsu iekārtas), sarkanie uzspieda mums plāna ekonomiku, un kad tā loģiski sagruva, tad kas mums palika - silikātkieģeļi un cukurfabrikas? Progresīvās ražotnes 40tajos izveda, inženierus un miljonārus apšāva - bet pie sliktiem ekonomiskiem rādītājiem vainīga Jaunā Latvija? IDIOTS.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #104 : 2017. gada 26. marts, 10:28:07 »
Katram savs - viens var savus ideālus arī iebāzt un vaidēt, cits godāt un par tiem cīnīties. Vēl cits var staigāt no pakaļas citiem un stāstīt kur ko bāzt.
Un pie tēmas - tas, ka RU tagad melns ir balts, mēs varam iecirst sev degunā, tas jau ezim skaidrs. Lupatas un mīkstmieši var pat samierināties, CILVĒKI gan tam nav radīti. Interesanti, ka ir pasaules malas, kur vadonim ir obligāti jābūt izdzimtenim, un mesidžs būtu - ev, tas tak normāli, ko šūmējaties. Pa manam - ŠIZO, es nevēlos tā degradēties.

Par nograuto rūpniecību - meli. Mums bija aš 2 autobūves rūpnīcas (ZIL vēl tagad stāv mūsu iekārtas), sarkanie uzspieda mums plāna ekonomiku, un kad tā loģiski sagruva, tad kas mums palika - silikātkieģeļi un cukurfabrikas? Progresīvās ražotnes 40tajos izveda, inženierus un miljonārus apšāva - bet pie sliktiem ekonomiskiem rādītājiem vainīga Jaunā Latvija? IDIOTS.

1. Interesanti būtu zināt, par kuriem un kādiem ideāliem ir runa?
2. "Melns" un "balts", cik man zināms, ir relatīvi jēdzieni. Citiem vārdiem sakot, kas vienam melns, tas otram balts, bet vēl trešajam - pelēks. Nelupatas un nemīkstmieši var arī nesamierināties ... Vēsturē tādu ir bijis diezgan daudz, kuri ir gājuši svešās mājās savu kārtību iedibināt. Pēdējie laikam bija NATO/amerikāņi, kuri Afganistānā pa pakaļu dabūja. Gaumes lieta. :) Var pieņemt situāciju, kāda tā ir, un var arī "nesamierināties", dabūt sejā un samierināties pēc tam.
2. Par vadoņiem - izdzimteņiem. Manuprāt, lielākā daļa viņu ir tādi, ieskaitot mūsu pensionāru apūjinātāju (kuras interesēs te viens otrs gatavs zināmas organisma vietas pārplēst), gan arī visādi buši, obamas, olandi, trampi un pārējie šajā ziņā gan jau ka apdalīti nav.
3. Par rūpniecību runājot, te vēl iederētos atcerēties darvas tecinātavas un purva rūdas pārstrādi, kuras abas mums krustneši atņēma. Da es esmu 100% pārliecināts, ka mūsu pašu Alfa+VEF pēc pavisam nelielas pārkārtošanās šodien varētu mobilos telefonus štancēt konteineriem. PSRS viss labākais aizgāja armijai, un tas, ka mēs nejutām tehnoloģiju klātbūtni, nenozīmēja to, ka valstij to nebija. Alfa tuvu 100% bija kara rūpniecības uzņēmums, un ko un kā tur darīja, es drusku zinu.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?