Autors Tēma: Kas jums šodien vakariņās?  (Lasīts 386290 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: Kas jums šodien vakariņās?
« Atbilde #1455 : 2018. gada 14. februāris, 14:13:00 »
un dramatiskais epilogs - smaciņa guļamistabā

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #1456 : 2018. gada 14. februāris, 21:02:30 »
Mums šovakar :tvaicēts puķkāposts un brokolis, žāvēta vista no Saukas un salāti- rimi salātu mix ( provansa lkm), plus loki, seleriju kāti, rutks, saulē kaltēti tomāti + Langedokas Pinot Noir.

Atslēdzies magda

« Atbilde #1457 : 2018. gada 14. februāris, 22:50:38 »
Pamazām apgūsti jauno multivārāmo katlu- šodien uztapināju plovu- labs! Puika palūdza vitamīnu mērci piedevās- krējums+majonēzes+dilles+loki+ķiploks.  Pa vidu visam- iemarinēju kilogramu šampinjonu, esam sapratuši,ka ar mazākiem mēriem mūsmājā nav ko krāmēties. Un vēl- kūpināta laša pavēderes un krējumsiera smēriņu uzmargoju.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #1458 : 2018. gada 15. februāris, 08:25:57 »
Magda, Tu čakla.  :)

Es uz ātro - pasta ar garneļu mērci un tomātu - sīpolu salāti.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1459 : 2018. gada 15. februāris, 09:07:28 »
Par šampinjoniem -vai ne? Es arī nopirku 800g, labi būtu saglabāt pāris dienas ilgāk, lai var garšu pārbaudūt

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #1460 : 2018. gada 15. februāris, 21:10:02 »
Vakariņas mums ir dienas galvenā ēdienreize..šovakar kartupeļu + brokoļu biezenis, mērce un salāti - geltiņu tomātgurķis.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1461 : 2018. gada 15. februāris, 22:10:15 »
Šovakar katram savs - vienam kupāti un lēcas, citam asara fileja ar kraukšķīgu ādu un lēcas + mocarella ar getliņu dzeltenajiem tomātiem.

Vakar bija līdzīgi - vienam liellopa pauti ar lēcām, citam lasis ar kraukšķīgu ādu un marinētu sēņu salātiem (tie gan no RIMI).

Atslēdzies Margo

« Atbilde #1462 : 2018. gada 16. februāris, 20:46:48 »
Šovakar pavilkāmies uz latviešu virtuvi, sen nebiju taisījusi kartupeļu -miežu putraimu biezputru, ar ceptu kūpinātu cauraudzīti un sīpoliem, klāt kefīrs,dēls teica nekādas zaļbarības, tā nu bez salātiem.
Viss ir labs,kas labi beidzās!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1463 : 2018. gada 16. februāris, 20:50:27 »
Nopirku asinsdesu, bet nezinu, vai šodien apēdīšu

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1464 : 2018. gada 17. februāris, 17:08:10 »
Lasis vēl nav "iemazsālijies", tāpēc suši pārceļas uz rītdienu. Šodien būs "vokotie" dārzeņi - puķkāposts, baklažāns, šampinjons, paprika, sīpols, cukinī. Sagrieztus apviļā kartupeļu cietē, iermērc sakultā olā un tad met karstā vokpannā. Vispirms sacep visu atsevišķi. Kad viss izcepies, tad sajauc kopā - mazliet cukura, pēc karamelizēšanās pievieno sojas mērci, samaisa + saldskābā mērce un Bon Apetit!

Atslēdzies reno

« Atbilde #1465 : 2018. gada 17. februāris, 17:13:49 »
Es visu dienu braukāju apkārt un mājās mani sagaidīja gluži laba sakņu zupa no buljona želejas ar baltmaizes grauzdiņu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1466 : 2018. gada 17. februāris, 17:32:31 »
Lasis vēl nav "iemazsālijies", tāpēc suši pārceļas uz rītdienu. Šodien būs "vokotie" dārzeņi - puķkāposts, baklažāns, šampinjons, paprika, sīpols, cukinī. Sagrieztus apviļā kartupeļu cietē, iermērc sakultā olā un tad met karstā vokpannā. Vispirms sacep visu atsevišķi. Kad viss izcepies, tad sajauc kopā - mazliet cukura, pēc karamelizēšanās pievieno sojas mērci, samaisa + saldskābā mērce un Bon Apetit!

Pie tāda ēdiena nemaz neder bon apetit!
Hieroglifos nemāki? ;)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1467 : 2018. gada 17. februāris, 17:38:20 »
Beidz, 2 mēneši Konfūcija centrā bija iespaidīgi, bet ar to nepietiek, lai es te daiļi izteiktos ....  Es padevos un sapratu, ka ķīniešu valodu atstāju vecumdienām, kad būs vairāk laika.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #1468 : 2018. gada 19. februāris, 21:53:22 »
Pašu gatavota pica un salāti un vīns

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1469 : 2018. gada 19. februāris, 22:02:22 »
Beidz, 2 mēneši Konfūcija centrā bija iespaidīgi, bet ar to nepietiek, lai es te daiļi izteiktos ....  Es padevos un sapratu, ka ķīniešu valodu atstāju vecumdienām, kad būs vairāk laika.

胃口好   :taunt: