Autors Tēma: Kas jums šodien vakariņās?  (Lasīts 388921 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: Kas jums šodien vakariņās?
« Atbilde #3225 : 2021. gada 30. janvāris, 21:39:03 »
Sev vienai taisīt 1 porciju...apbrīnoju.
Jo es gatavoju. Bet 2iem. Vienai ēdienreizei, nekad vairāk. Sev vienai negatavotu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3226 : 2021. gada 30. janvāris, 22:12:57 »
brokastis vienmēr sev vienai

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #3227 : 2021. gada 31. janvāris, 02:15:32 »
Nu, kaut kādā brīdi sāku gatavot arī sev vienai, jo normāli paēst tomēr gribas,

Bet šodien - quesadilla ar vistas fileju un papriku, un zaļie salāti. Promo tāds kartīgs salāts par 60-70 centiem nopērkams.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3228 : 2021. gada 31. janvāris, 15:16:53 »
Tītara gaļai tak ir kaut kāda īpatnēja garša, vai man vecs poļu putns? Cepu kaut kādus gabaliņus, beigās ar visādām stir -fry mērcēm gandrīz pārsālīju. Nepirkšu vairs, jāpaliek pie vistām
Klāt bija it kā biezzupa, patiesībā sablenderēti dārzeņi baraviku buljonā -ķirbis, selerija

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3229 : 2021. gada 31. janvāris, 16:17:59 »
Kaut kāda specifiska piegarša ir, bet man līdz šim nav traucējusi. Šķiet, gan tikai tītara malto gaļu esmu lietojusi. Iespējams atkarīgs arī, kā barots un no vecuma, vai varbūt tēviņam, līdzīgi kā kuilim, cita garša,  :?:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #3230 : 2021. gada 31. janvāris, 16:30:57 »
Es arī līdz šim tikai malto, piejaucot  klāt cūku , liellopu. Gaļu -nekad vairs, nepatika

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3231 : 2021. gada 31. janvāris, 16:37:57 »
Mēs bieži gatavojam tītara fileju, šķinķi. Rūpnieciski gatavotu malto gaļu nekad neesmu pirkusi. Iespējams, nelāga garša, jo samalts kas nekvalitatīvs. Nekādu maltu gaļu nepērku, man aizdomas, ka samalti tiek visādi atgriezumi.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #3232 : 2021. gada 31. janvāris, 17:09:29 »
Traukā - apakśā konservěti tomāti sagriezti, tālăk gaļas gabaliņi, tālāk sīpoli. Viss izsautějas savā sulā cepenè.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3233 : 2021. gada 31. janvāris, 17:26:32 »
Mani piegaršainie bija tieši gabaliņi.Esmu pirkusi tītara aknas, tās ir normālas.OK, mani putni

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3234 : 2021. gada 31. janvāris, 20:35:12 »
McTasty komplekts ar Cola zero

Atslēdzies sanda

« Atbilde #3235 : 2021. gada 31. janvāris, 21:28:59 »
Man tītara gaļa garšo. Esmu gatavojusi filejas šķēles pannā, apceptas un sautētas ar puraviem, baltvīnu arī pievienoju, pirms tam marinēju -mazliet baltvīna etiķis + baltvīns.

Šķiņķis garšo arī auksts vārīts, tik ilgi vārās, ja pievienoju garšvielas tad mazliet rozmarīnu vai Santamarias medījuma garšvielu.

Pēd. laikā šķiņķi maļu tefteļiem, maigāki ja piemaļ sīpolu, piejauc olu un nakti patur ledusskapī, bet steigā nelieku klāt neko, vāru uzreiz.
Pie tītara gaļas man patīk kumato tomāti, arī zupai piegriežu kādu kumato, bet šobrīd ar kumato situācija bēdīga. Zupai der arī sarkanie, bet kumato  patīk labāk.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3236 : 2021. gada 31. janvāris, 22:11:22 »
Kumato ziemā ir vieni no tomātīgākajiem tomātiem
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3237 : 2021. gada 31. janvāris, 23:12:58 »
Kumato tumato

Atslēdzies sanda

« Atbilde #3238 : 2021. gada 31. janvāris, 23:15:34 »
Tuvākajā veikalā šobrīd  kumato nav, rimi labie bija izpirkti, ceru nākamned. uz pievedumiem.
Labus dzeltenos arī vajadzētu, tad varētu vārīt vilkzivs steiku - tad man patīk lieli resni dzeltenie, bet ziema ir ziema.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3239 : 2021. gada 03. februāris, 21:33:36 »
Cepenē ceptas bietes, biezpiens ar lokiem, un... tadāāā - pašmarinēti siļķu rolmopši ar ierullētu marinētu pipargurķīti vidū. Tik sen nebija ēsti, vakar saņēmāmies pagatavot. :)