Autors Tēma: Kas jums šodien vakariņās?  (Lasīts 386288 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Aste Risks

Atb: Kas jums šodien vakariņās?
« Atbilde #4200 : 2022. gada 15. novembris, 04:58:08 »
Ar gudrajiem graudiem
Kas tie tādi ?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #4201 : 2022. gada 15. novembris, 08:07:36 »
Kas tie tādi ?

Šie: https://gudriegraudi.lv/ Pērļu grūbas ar piedevām, visas trīs variācijas feinas. Kad pamanu atlaides, tad nopērku.

Atslēdzies reno

« Atbilde #4202 : 2022. gada 15. novembris, 08:19:24 »
vīrs kāpostu tīteņiem uztaisīja variantu -gaļa sajaukta ar rīvētiem kartupeļiem. Nonāca kategorijā "ēst jau var, ja svanetijas sāli labi sakaisa

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4203 : 2022. gada 15. novembris, 08:51:37 »
Šie: https://gudriegraudi.lv/ Pērļu grūbas ar piedevām, visas trīs variācijas feinas. Kad pamanu atlaides, tad nopērku.

Ja nopērk atsevišķi sastāvdaļas un sajauc pats, atlaides nav jāvaktē.  :talking:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #4204 : 2022. gada 15. novembris, 08:59:43 »

Ja nopērk atsevišķi sastāvdaļas un sajauc pats, atlaides nav jāvaktē.  :talking:

Un nopērk atsevišķi lielākus iepakojumus, sagaida miltu kodes un visu izmet laukā :) Nevajag man ne kilogramu, ne puskilogramu lēcu vai linsēklu. No pieredzes zinu, ka neizlietoju.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4205 : 2022. gada 15. novembris, 09:48:18 »
Ja nevajag, tad nevajag. Mēs, gan lēcas, gan grūbas u.c. lietojam arī atsevišķi, tad nav problēma samiksēt. Kad parādījās, tad dažas reizes nopirku, bet tad aizdomājos, kādēļ maksāt tādu cenu, par ko, ja pats var samiksēt katlā berot.  :?:  To cenu tiešām neizprotu...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4206 : 2022. gada 15. novembris, 09:50:01 »
a es, a man būs VĀRĪTS brieža šķiņķis!
būs gan siltais, gan spēcinošs buljons, gan pēc tam auksts uz maizītēm, vot! 

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4207 : 2022. gada 15. novembris, 17:41:00 »
Šodien variācija par uzbeku plovu.
Kāpēc variācija, tāpēc, ka ne man taukastes, ne jēra. Bet arī ar cūku itin labi garšo. Turku zirņus arī nelieku klāt.

Cūkgaļa, sīpoli, burkāni, garšvielas (kumins, kurkums, bārbeļu ogas, sāls, čili, ķiploka galva), rīsi. 

Un salāti - ačik-čučuk - tomāti ar sīpoliem un garšvielām (sāls, pipari vai čili) :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4208 : 2022. gada 15. novembris, 20:50:52 »
Kartupeļu pankūkas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #4209 : 2022. gada 15. novembris, 21:23:30 »
variācija par austrumu zupu, iestiprināta ar kuminu un kinzu

Atslēdzies sanda

« Atbilde #4210 : 2022. gada 15. novembris, 23:36:28 »
a es, a man būs VĀRĪTS brieža šķiņķis!
būs gan siltais, gan spēcinošs buljons, gan pēc tam auksts uz maizītēm, vot! 
Pēc nelielas cīņas ar sevi ieliku patīk. Brieži ir skaisti dzīvnieki, bet ja nu jāregulē populācija...gaļa ir ļoti garda. Speciāli nevienu nešautu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4211 : 2022. gada 15. novembris, 23:55:21 »
Nezinu par konkrēto briedi, bet nu jau viņus speciāli gaļai audzē briežu dārzos...

Atslēdzies sanda

« Atbilde #4212 : 2022. gada 16. novembris, 00:39:07 »
Kartupeļu, pastinaku( mazpulcēnu audzēti ar audzētāja vārdu, tik mīļi :) :yes: ) biezenis...
Šitos pastinakus iepirku tāpēc, ka mazpulcēni nevarētu būt samaitāti ar ķimikāliju pārmērīgu lietošanu.
Pieliku pie dārzeņu buljona (sīpols, kālis, burkāns, kartupelis, pastinaks, mazliet 5 pipari, bez sāls), kurš sākumā bija domāts kā ūdens produktu vārīšanai, otrā dienā ūdenī vārīju to pašu un beigās sanāca tik gards, ka mazliet pasildīju un nodzēru kā tēju.
Dārzeņus apēdu, bet buljons uz mani atstāja visspēcīgāko iespaidu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4213 : 2022. gada 16. novembris, 08:35:05 »
Pēc nelielas cīņas ar sevi ieliku patīk. Brieži ir skaisti dzīvnieki, bet ja nu jāregulē populācija...gaļa ir ļoti garda. Speciāli nevienu nešautu.

paldies :) 
es pats ne, es makšķerēju, man dēls mednieciņš.
Tagad dzinējmedības un katru sestdienu puspainis gaļas. Palīdzu noēst. Un jā - brieži ir skaisti un garšīgi, bet viņi kautkā traucē aļņiem (kuri ir vēl skaistāki un garšīgāki)... :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4214 : 2022. gada 17. novembris, 14:34:19 »
Briestu svētku maltītei. :D Būs irbītes, viltotās :) tik sen nav bijušas un cepenē cepti dārzeņi visādi, burkānus un mazpulku pastinakus ar medu vēl noglazēšu. Par desertu vēl domāju.