Autors Tēma: Kā es lidoju uz Malaiziju, jeb - kur paliek laiks?  (Lasīts 3449 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Kā es lidoju uz Malaiziju, jeb - kur paliek laiks?
« Atbilde #15 : 2016. gada 18. janvāris, 08:40:50 »
Ne jau notikumos šajā gadījumā slēpjas burvība, bet noskaņā. Pateicoties Emīlijai, es tur mazliet klāt pabiju.  :smile:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2016. gada 18. janvāris, 09:14:21 »
man arī patika, tieši noskaņa. :) pozitīvā noskaņa, jo tur nebija stāsts par "ēdu un gulēju", bet gan par izdzīvošanu :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #17 : 2016. gada 18. janvāris, 09:30:26 »
Kā dienasgrāmata - viss kārtībā, ja tekstu sadalītu vairākās rindkopās :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2016. gada 19. janvāris, 21:45:33 »
Man ļoti patīk ko tādu lasīt, un ir sajūta, ka esmu tur piedalījusies. Vismaz Emīlijas uztveres un pasniegšanas stils tuvs manējam, humors un pašironija.

Emīlij, ĻOTI ceru, ka arī turpmākā ceļojuma laikā rakstīji dienasgrāmatu :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #19 : 2016. gada 20. janvāris, 00:50:44 »
... nācās ēst, dzert un gulēt...
Un viss?! Neko neaizmirsi pieminēt? Bija taču gana laika, lai iestātos "klubiņā" :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2016. gada 20. janvāris, 10:31:14 »
FUJ tiem, kas tādas lietas lidenē dara un pēc tam rokas slauka sēdekļos... maināma ir tikai lupatiņa zem galvas!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2016. gada 20. janvāris, 17:41:21 »
Feins apraksts...

Un Emii veel kliireejaas, ka rakstiit neprotot...

Atslēdzies Emīlija

Kualalumpura
« Atbilde #22 : 2016. gada 29. janvāris, 20:24:21 »
Atlidojām. Un vakars ar jau klāt - vakars, kas mans rīts, jo pavisam nesen modos. Te nu ir - attīstītā Āzija... Moderna lidosta, tikai cilvēksastāvs neierasts - vietējie musulmaņi pārsvarā, un daudz ķīniešveidīgu cilvēciņu. Mēs esam svešinieki - smukās blondīnes un it īpaši gandrīz divmetrīgais G., kuram vienmēr blakus kāds fotografējas. Ai, pierasts jau esot, tā G..

Ja tādi ir musulmaņi - oi, man tādi patīk! Meitenes spilgtos lakatos, acīm zibot, apspīlētos džinsos dibenus grozīdamas, staigàka pazīstamu zīmolu buķikiem... Un te arī Rozija, mūsu sagaidītāja, ved mūsuz busu, kas izsauc neviltotu jautrību - jomajo, tas jau harēma buduārs, ne buss! :)

Pirmā vakara piedzīvojums - vispirms jau, pie autobusa logiem pielipusi, ieraugu slavenos Petronas torņus, un vēlāk - neraugoties uz diennakti ceļā, mums ir jāiet. Jāatrod. Jāredz! Atradām. Bija tā vērts!

"Petronas? Ā, lietuvieši būvējuši?"...

[attachment deleted by admin]
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 30. janvāris, 09:43:10 no pitons »

Atslēdzies Emīlija

Petronas
« Atbilde #23 : 2016. gada 29. janvāris, 20:28:24 »
Te nu ir.Ar visu pilnmēnesi.

[attachment deleted by admin]
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 30. janvāris, 09:44:12 no pitons »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2016. gada 29. janvāris, 23:17:59 »
Pilnīgi kosmiski.

Un seksuāli..hmm

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2016. gada 30. janvāris, 01:34:00 »
Mani tajaa gaisa koridoraa paraliize paarnjemtu... buutu jaasauc glaabeeji, lai danes uz vienu vai otru pusi...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2016. gada 30. janvāris, 13:45:18 »
Mani tajaa gaisa koridoraa paraliize paarnjemtu... buutu jaasauc glaabeeji, lai danes uz vienu vai otru pusi...

Man gan patiktu...  :thumbsup:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #27 : 2016. gada 30. janvāris, 23:19:12 »
Jokaini... Parasti reakcija uz citu stāstiem un bildēm ir visai indiferenta. Bet te ir interesanti. Stāsta ta savējais! Un nav tā nepieciešamība izrādīt pieklājīgu interesi par 906 stulbām bildēm...
Tā bilde autobusā ir kolosāla! Liekās - kas tur, kundze busā... A tur krāsa uz kontrastiem pilnīgi acis sit laukā! Jā, un vēl jau tas fakts, ka musulmaniete, par kuriem pēdējā laikā nekas cits kā - burlaki slepkavnieki melnos lakatos - nav dzirdēts.
Visus sakost!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #28 : 2016. gada 31. janvāris, 19:51:06 »
Minne izņēma vārdus no mutes - torņi absolūti kosmiski. Bailīgi drusku! Augšā nekāroju, bet no lejas labprāt apskatītu. A kas torņos iekšā? Ofisi? Dzīvokļi?