Autors Tēma: LMT Straumes tiešraides  (Lasīts 7559 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: LMT Straumes tiešraides
« Atbilde #15 : 2016. gada 19. janvāris, 08:42:28 »
Pēc mana trača tagad viņi vienmēr pabrīdina, ka arhīvā nebūs.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #16 : 2016. gada 19. janvāris, 09:41:04 »
Atgādini, par ko tu sacēli traci, par kuru izrādi?

Es pēc Šerloka Holmsa zvanījos lattelekomam un trakoju, jo es savā mājas televizorā biju nospiedusi "ierakstīt" un savā mājas teļlukā es varēju skatīties visas man pienākošās 7 dienas šo ierakstu. Tie, kas nebija ieprogrammējuši uz ierakstīšanu - nevarēja arhīvā redzēt. BET!!!  es biju iedomājusies, ka , ielogojoties internetā manslattelecom ar savu paroli un numuru, es varēšu internetā skīties šo ierakstu , ne tikai no sava televizora. Izrādās - nekā:(  tāpat droši vien ir arī Aijai. tāpēc es tagad cenšos ieprogrammēt arī LTV 1. un 2. kanāla raidījumus...

Mango - tu saki, ka interneta televīzijā sestdienas vakarā nevarēja tiešraidi redzēt?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #17 : 2016. gada 19. janvāris, 10:03:35 »
Tracis laikam bija par Fundamentālistu. Es pati īsti neatceros.

Par 6dienu teica Minne, bet imho tās ir ārzemijas problēmas. Es nebiju nekādos sakaros, Aiju neredzēju.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2016. gada 19. janvāris, 10:25:55 »
Es vēlreiz apliecinu, ka Aiju nevarēju redzēt tiešraidē (nu, jā, ārzemēs)
Bet tā kā nedēļu iepriekš Zojku skatījos tiešraidē (un, arī agrāk, kad bijusi izdevība, esmu šo to redzējusi tajās pašās ārzemēs), tad pieņēmu, ka viņiem tur ir kaut kāda vienota pieeja šīm lietām. Bet tagad sanāk, ka vienu izrādi iespējams skatīties, citu - nē.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #19 : 2016. gada 19. janvāris, 10:40:47 »
Es par tiešraidi nevaru apgalvot, bet es DOMĀJU, ka tiešraidē Aiju varēja redzēt, ka nevar redzēt tagad arhīvā...  Jo teksts soctīklos bija šāds "Skaties tiešraidē TV kastē vai internetā! Šoreiz izrādi arhīvā nepiedāvāsim, jo tā vēl dzīvo Dailes kamerzālē"  (tiešraide ārzemēs - tas jau ir cits stāsts...:(  )

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2016. gada 19. janvāris, 10:47:08 »
Reizēm man youtube saka, ka jūsu valstī video nevar parādīt, es domāju, ka tās ir kkādas autortiesības, varbūt Aiju arī rādīja tikai LV, un Minne nevarēja skatīties.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2016. gada 19. janvāris, 10:52:24 »
Aijai tās īpašās zīmītes, ka rādīs tikai LV, nebija..

Atslēdzies Mango

« Atbilde #22 : 2016. gada 19. janvāris, 11:12:14 »
Aijai tās īpašās zīmītes, ka rādīs tikai LV, nebija..

Kas tās par zīmītēm?!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2016. gada 19. janvāris, 11:16:50 »
http://ltv.lsm.lv/lv/

Programmā aiz katra raidījuma ir apzīmējumi

Atslēdzies Mango

« Atbilde #24 : 2016. gada 19. janvāris, 11:27:20 »
Bet paskaidroti nav.
LV karte - rāda tikai LV?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2016. gada 19. janvāris, 11:28:47 »
http://ltv.lsm.lv/lv/programma/

Ir paskaidrojumi - lapas labajā pusē

Atslēdzies Mango

« Atbilde #26 : 2016. gada 19. janvāris, 11:34:17 »
Telefonā nav labās, kreisās puses. : )
Bet es atradu. Paldies.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #27 : 2016. gada 19. janvāris, 12:33:37 »
kādas šausmas, es pat nebiju pamanījusi, kā viņi ir iespringuši, katram raidījumam šitādus ķeburus klāt likdami!

Cik interesanti - veselam baram pārraižu nav klāt trīsstūrītis, tātad - nav pieejami arhīvā bez ieraksta ieprogrammēšanas?
kāpēc TopShop televeikalu es nevaru skatīties arhīvā?? tā ir netaisnība!

Un ko nozī`me zvaigznīte pie šī un citiem :     PK bobslejā. 2.brauciens divniekiem *  - tas malā nav paskaidrots un arī ieraksts arhīvā nav pieejams...:(

Atslēdzies samtene

« Atbilde #28 : 2016. gada 19. janvāris, 14:43:35 »
Es Aiju noskatījos interneta televīzijas arhīvā, manuprāt, to tur varēs redzēt līdz sestdienai.

Kas man pietrūka... gaidīju, ka būs nofilmēts arī gabaliņš pirms izrādes sākuma, kad Nevarauska dzīvojās uz skatuves, kamēr skatītāji sanāk, ūdeņus salēja katliņos, un tā...

Bet vispār, labas izrādes tagad sestdienās rāda, taisni žēl, ja "ārzemnieki" neredz :(

Atslēdzies hm@

« Atbilde #29 : 2016. gada 19. janvāris, 15:33:20 »
Vai noklausījies arī sarunu ar abiem puišiem? Tiešām sāpīgi atzīmēja, ka visi nominējās Spēlmaņu naktī, izņemot Gintu.  Kaut kā muļķīgi, patiesi :)

Bet par to katlu - operators malacis, laikam bija redzējis izrādi jau pirms tam, zināja, ka tas jāfilmē, bieži rādīja to tvaikojošo katlu!