Autors Tēma: Dažādi jautri atgadījumi jeb ķibeles ar apģērbu  (Lasīts 8067 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Dažādi jautri atgadījumi jeb ķibeles ar apģērbu
« : 2016. gada 19. janvāris, 12:55:51 »
Piemēram:
http://www.tvnet.lv/izklaide/popkultura/550419-pieci_skandalozakie_slavenibu_apgerba_negadijumi

Pašai ir gadījies bērnībā aiziet uz skolu ar svārkiem zem kleitas :)

Reiz viena meitene uz mūzikas skolu bija atnākusi tikai blūzē un zeķubiksēs utt.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 19. janvāris, 13:14:32 no Spārka »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Broņa

Re: Dažādi jautri atgadījumi jeb ķibeles ar apģērbu
« Atbilde #1 : 2016. gada 19. janvāris, 13:35:41 »
Atnākt bez svārkiem ir man ļaunākais murgs. Par laimi nav piepildījies. Bet drēbes uzvelku otrādi regulāri. Citreiz dienas beigās kāds pasaka.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2016. gada 19. janvāris, 13:38:54 »
pēkšņa atklāsme, ka džinsi šekumā ir pārdiluši tā, ka spīd cauri :)
sajaukts termometrā 0* ar -10* un aiziets uz skolu rudens kurtkiņā
agrīnā bērnībā - klucis ielikts biksēs (vēl atceros)
kaujoties noplēsta piedurkne un zila acs

citu īpaši neatceros neko dižu..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2016. gada 19. janvāris, 13:52:40 »
Kleita, pārplēsta aizmugurē no vidukļa līdz apakšai - uzkāros, lienot pār zogu

Neaiztaisīts rāvējslēdzis uz muguras, blūze lauka izlīdusi, un tādā skatā uz skolu

Sveškermenis zekbikses starā

Splīsušas zeķenes redzamā vietā, maiņas zeķu nav

Pēc kritiena garās bikses uz ceļiem lupatās

Saplīsusi siksniņa kurpēm, bez iespējas pastaigāt, bet darbā svarīga diena un uz mājām ar busu jābrauc

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2016. gada 19. janvāris, 14:34:42 »
Dima Bilan koncerts. Es protams pašā priekšā. Aiz manis tādas pašas nenormālās spiedzējas. Grib man izlauzties priekšā, es protams aizrāvusies, nevienu nelaižu. Jūtu kleita tāda vaļīga, aga, viena kaza attaisījusi rāvīti uz muguras. Es neko, aiztaisīju, iedevu pa tauri ar somiņu un turpināju klausīties koncertu.
Skaidrā nebiju un tas bija sen. Varbūt tas bija Sergeja Lazareva koncerts, neatceros.

(Darbības un personas ir izdomātas, visas iespējamās līdzības ar reālo dzīvi ir tīrā sakritība vai nejaušība.)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2016. gada 19. janvāris, 15:10:08 »
Padomju laika brūnajām kokvilnas zeķubiksēm gadījās, ka gumija pārtrūka. Tad nu nācās ar roku turēt, lai nenošļūk pavisam.

Esmu uz skolu bez svārkiem vienreiz aizgājusi kādā 6. vai 7.klasē. Garderobē atpogāju mēteli, konstatēju, ka svārku nav, atkal aizpogājos un gāju uz mājām apģērbties. :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2016. gada 19. janvāris, 15:10:26 »
Klasika ar garajām zeķēm. Padomju laikos nav brīnums - ne reizi vien pārslīdēja pār zābaku.Bet arī šajos laikos ir nācies līst vārtrūmē saraustīt,kamēr nokļūsti līdz vietai,kur var novilkt vai pārvilkt.
Esmu uzvilkusi katrā kājā citu zābaku, katrā kājā citādu zeķi.
Esmu nostaigājusi darbā ar pusaizvilktu rāvēju sarafāna aizmugurē.
Un,protams, mūžīgais nelietības likums - kad uz mājas drēbēm uzvelc mēteli,lai aizskrietu līdz veikalam,tad satiec sen neredzētu cilvēku,kurš aicina ieiet kafejnīcā vai tml,kur mētelis būtu jānovelk.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2016. gada 19. janvāris, 15:12:52 »
Туьфя ту ешл ыутю  :faint: Nu re, valodu nenomainīju.
Tātad, nemaz ne tik sen:
Kārtīga meitene taču sabiedriskā tualetē uz plika poda nesēdēs. Smuki apklāju malu, nodarīju darāmo , bet pārdomu gaitā radās ideja, ka vajadzētu noliftot uz bodi apakšstāvā. Tā arī izdarīju. Pie bodes durvīm viena paziņa saka man - klau, kas tev tur karājas? Un kaut ko man norauj,  ap muguras  apakšējo galu pēc sajūtas. Pagriežas un pasniedz man ap metru garu papīra stērbeli.  :blushing:
PS Lai līdz bodei tiktu, man bija liels, cilvēku pilns vestibils jāšķērso. Līdz šim brīdim ceru, ka visi bija aizņemti ar savām lietām. :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2016. gada 19. janvāris, 15:21:02 »
90. gadi. Ziema. Pievakarē tikšanās ar priekšnieka biznesa partneriem. Stāvu, gaidu trolejbusu un atklāju, ka zeķubiksei aizmugurē valdziņu pārītis aizrāpojis - svārki bik virs ceļgala, zeķubikses patumšas, redzams labi. Kā par spīti vieta tāda, kur veikalu nav, tikai pārītis kiosku, kur, protams, arī nekā. Biju ar mieru nopirkt kaut vai tās stulbās bezpēdu zeķubikses, kas tolaik visur mētājās, bet pidziņas - arī to nav nekur.

Nu, ka nav tā, būs šitā - uzplēsīšu simetriju un basta, lai domā, ko grib.

Aha! Kas tev deva! Pie rokas nav pilnīgi nekā, ar ko tās sasodītās zeķubikses uzplēst! Kad nevajag, tad plīst pat no paskatīšanās. Pēc izmisīgas somas inventarizācijas un apkārtnes apskates nācās izmantot tiltiņa margu draņķīgo metinājumu, bet tos divus (un ne trīs vai vairāk!) valdziņus es tomēr dabūju pušu. Iedomājos to skatu, kā es tur līkņāju, vienu zābaku novilkusi, lai sadīrātu zeķubikses precīzi uz papēža... Zeķubikses "ar vīli", protams, vakarā izlidoja miskastē.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2016. gada 19. janvāris, 15:25:08 »
vakardienas zeķbikses bikšu starā -klasika
Pēc sab tualetes garie svārki aizmugurē sapinušies, sarāvušies uz augšu -kā tās senās dāmas ar visu svārku un apakšsvārku kaudzi tika galā?!
graciozi pietupjoties bikses pa aizmugures vīli pušu -sūu** padomju diegi -tas bija sen, labi, ka bija džemperis, ko tikpat graciozi ap vidu sasiet, līdz pie adatas un diega tiku

Atslēdzies Mango

« Atbilde #10 : 2016. gada 19. janvāris, 15:47:37 »
Cik labi, ka mūsdienās ir drogas uz katra stūra. Bet saplēstu zeķi par baigo traģēdiju neuzskatu, kam negadās.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2016. gada 19. janvāris, 16:01:45 »
Putns uz-irsa uz cepures, tā arī nostaigāju līdz kamēr pirmais spogulis gadījās...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2016. gada 19. janvāris, 16:02:00 »
Mamma stāstīja, ka jaunībā kleitas malu gadījās eskalatorā ieraut un izplīsa pamatīgs gabals no kleitas. Tad nu draudzene turēja šai klāt to kleitas gabalu, lai nav gluži ar pliku pēcpusi pa ielu jāiet, kamēr tikai līdz kopmītnei.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #13 : 2016. gada 19. janvāris, 16:27:42 »
No manas agrās, nelīdzsvarotās jaunības:
Ziemas laiks. Ballīte lauku klubā. Iedzerts tā pakrietni. Man mugurā flisēti svārki, kuriem pamanos uzliet virsū kokteiļa glāzi. Audums tāds, ka pleķi var traki labi redzēt pat pustumsā. Man risinājums ātri rokā - aizskrienu uz labierīcībām, norauju svārkus, saslapinu, izgriežu un mugurā atpakaļ. Svērki krietni tumšāki (arī slapjāki), bet toties vienmērīgā krāsojumā.  :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2016. gada 19. janvāris, 17:42:40 »
vīriešu klasika -nostaigāt jaunajā kreklā ar kniepadatām un plastmasas ieliekamo apkaklei
Dzirdēts arī par žaketi ar visu pakaramo -grūti esot bijis rokas kustināt