Autors Tēma: Dažādi jautri atgadījumi jeb ķibeles ar apģērbu  (Lasīts 8056 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: Dažādi jautri atgadījumi jeb ķibeles ar apģērbu
« Atbilde #30 : 2016. gada 22. janvāris, 13:54:49 »
Gar bērnības dārza malu tecēja upīte/grāvis. Laikam taisnots, malas 45 grādu leņķī apakšā diezgan padziļš ūdens 2-3m plats. Braukājos ar trīsriteni gar grāvja malu. Man varēja būt gadi 3, skaidri zinu, ka ne 4. Pēkšņi krustēvs saka , ko tu te pa malu, pamēģini pa slīpumu, ātrāk ripos! No sākuma samulsu, bet tad nodomāju - braukšu, un pie paša ūdens apstāšos, nav prāta darbs aukstā grāvī ar drēbēm mērcēties.
Liels bija mans izbrīns, kad ritenis pie ūdens malas neapstājās un es pabraucu zem ūdens.

Kā mani izķeksēja no ūdens neatceros. Pēc tam bija skandāls, mana mamma bija dusmīga uz krusttēvu, bet man tas  likās smieklīgs atgadījums. Vēl tagad nezinu, bija smieklīgi jeb nē...
Oi, apģērbs. Apģērbs bija pilnīgi slapjš!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. februāris, 19:58:01 no pitons »

Atslēdzies Betons

« Atbilde #31 : 2016. gada 22. janvāris, 13:57:41 »
Gar bērnības dārza malu tecēja upīte/grāvis. Laikam taisnots, malas 45 grādu leņķī apakšā diezgan padziļš ūdens 2-3m plats. Braukājos ar trīsriteni gar grāvja malu. Man varēja būt gadi 3, skaidri zinu, ka ne 4. Pēkšņi krustēvs saka , ko tu te pa malu, pamēģini pa slīpumu, ātrāk ripos! No sākuma samulsu, bet tad nodomāju - braukšu, un pie paša ūdens apstāšos, nav prāta darbs aukstā grāvī ar drēbēm mērcēties.
Liels bija mans izbrīns, kad ritenis pie ūdens malas neapstājās un es pabraucu zem ūdens.

Kā mani izķeksēja no ūdens neatceros. Pēc tam bija skandāls, mana mamma bija dusmīga uz krusttēvu, bet man tas  likās smieklīgs atgadījums. Vēl tagad nezinu, bija smieklīgi jeb nē...

Tev gaiši matiņi bija bērnībā? :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #32 : 2016. gada 22. janvāris, 14:06:13 »
Apžēliņ, pusei latviešu bērnu gaiši mati bērnībā! Jā, bija gaiši. Kāpēc jautā? Es vienkārši 3 gados nebiju par fiziku dzirdējusi. Uz domu spēku paļāvos!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #33 : 2016. gada 22. janvāris, 15:46:50 »
Moš Betons ir taus onkuls...?

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #34 : 2016. gada 22. janvāris, 15:48:59 »
Zini,tai  tumsā un apmulsumā man likās vienādi.Ja kas-tolaik uz ballēm puišiem bija gan uzvalki,gan šlipses,daudzviet bez uzvalka ballē nemaz iekšā nelaida.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #35 : 2016. gada 22. janvāris, 18:31:51 »
2 jauni cilvēki dzīvoklī izklaidējas. Pēkšņs zvans pie durvīm iztraucē izklaides. Dzīvokļa īpašnieks steigā rauj virsū džinsenes, lai atvērtu durvis, bet.......mī un žē....Atskan sāpju skaņa ne no šīs pasaules - izrādās, ka steigā rāvslēdzī ir ievērta tik maigā ādiņa, paši saprotat, kurā vietā. Rezultātā, dīvainu kunkstienu pavadībā, kas atskan no vannasistabas, dāma pieņem pastnieka reģistrēto sūtījumu. Nu jā, tālākais jau ar "šķērēm un ledu" risinājums.

Atslēdzies reno

« Atbilde #36 : 2016. gada 22. janvāris, 21:45:23 »
Isti ķibele tā nebija -bet jautri. Savās jaunajās kļošenēs SPILGTI ORANŽĀS braukšu no Jūrmalas uz Rīgu. Ar vilcienu. Man likās, ka tās bikses sačokurosies man uz auguma, noejot tos metrus pa peronu gar visiem vilciena gaidītāju skatieniem

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #37 : 2016. gada 23. janvāris, 09:54:02 »
Isti ķibele tā nebija -bet jautri. Savās jaunajās kļošenēs SPILGTI ORANŽĀS braukšu no Jūrmalas uz Rīgu. Ar vilcienu. Man likās, ka tās bikses sačokurosies man uz auguma, noejot tos metrus pa peronu gar visiem vilciena gaidītāju skatieniem

Košas krāsas piesaista uzmanību. :D
Kurā gadā tas bija, reno?

Atslēdzies reno

« Atbilde #38 : 2016. gada 23. janvāris, 09:56:39 »
padomju gadā

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #39 : 2016. gada 23. janvāris, 10:03:13 »
padomju gadā

Tad jau nav brīnums, ka skatījās. :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #40 : 2016. gada 23. janvāris, 11:24:56 »
Protams. Pie tam audums bija galīgs štrunts, burzījās.  pēc pirmās mazgāšanas cik atceros pārvērtās lupatā un saīsinājās  par šortiem

Atslēdzies itta

« Atbilde #41 : 2016. gada 23. janvāris, 15:23:16 »
Man kaadreiz bija koši oranzi bikssvaarki, melna bluuze un gana izteiksmiigi auskari ar oranzas nokraasas dzintariem plus iepirkts pieskanjots paliels gredzens, kaa rezultaataa, vaacu valodas odarbiibaas regulaari tiku pie replikaam, protams ar to tas viss nebeidzzas, jo biju spiitiiga un nepakljaavos tam, ka jaabuut peleekajai pelei rezultaataa, gandriiz tiku pie nesekmiigas atziimes atestaataa, bet kaut kaa izdevaas to visu sakaartot... to skolotaaju gan atminos, ka vissliktaako un tendenciozaaku uceni, kaada jebkad bijusi... pieseejaas ne pa teemu un veerteeja nevis zinaasanas, bet simpaatijas un radurakstus...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2016. gada 01. februāris, 17:42:43 »
Jeeez,jums te visiem tā maskēšanās tagadiņ???
Tad Stīna, tad atkal Justīne? Tagad atkal šis???
OPREDEĻiTES, kas Jūs??? Kaut kāds bērnudārzs... vai arī... labāk neteikšu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #43 : 2016. gada 01. februāris, 19:23:32 »
oi, tuk, nāc čatā, tur ir īstā dzīve un santa barbara....tad visu sapratīsi.

Atslēdzies Profesore

« Atbilde #44 : 2016. gada 01. februāris, 19:41:06 »
Uz pleca uzkakājis putns man jau ir klasika, kā tāda vārnu bāba dažreiz jūtos.

1. Universitāte, lekcija, šausmīgi karsta pavasara pēcpusdiena, mūs līdz vakaram marinē siltā auditorijā. Pēkšņi pamanu, ka kursa biedrs tā jocīgi skatās uz mani, pie tam, tieši uz krutīm. Sākumā padomāju, kāds nekauņa, pēc tam pati uzmanīgāk paskatījos. Ak, jel, blūzei vidējās podziņas atpogājušās un pavīd tāds spilgs, rozā krūšturis. Ģīmis man pēc tam laikam bija vēl spilgtāks.

2. Vēl skolas laikā. Draudzene starpbrīdī saka: "Tev uz pakaļas kaut kāds sarkans pleķis, aizej pie spoguļa paskaties". Izrādījās, biksēm caurums izplīsis, bet sarkanais pleķis ir apakšā redzāmās apenes. Nācās iet mājās pārģērbties.

3. Ziema. Steigā jau lasos ārā no mājām, viss gatavs, bet pirkstaiņus atrast nevaru. Izpsihojos un izgāju ārā plikām rokām, pie sevis šķendēdamās. Kā vēlāk izrādījās, šamie bija iebāzti cepurē. Cepure galvā un viens pirksts no cepurs smuki ārā rēgojas, tieši uz pieres  :rofl:  Gan jau skats pa rubli bija.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. februāris, 19:56:37 no pitons »