Ilgi domāju - kā formulēt un ko vispār gribu pateikt...
Nesen tiku informēta (īsti nesaprotu gan kāpēc), ka - lūk tā. Un tagad ģimene ir izjukusi! Spriežot pēc klātpievienotās informācijas un indīgās replikas - bezmaz es esmu vainīga. Jo. Esmu nopārdevusi biļeti uz navsvarīgikurieni, kur vīriec ir aizšļūcis smagi pa kreisi. Jāpiebilst, ka sievieškārtas būtni nepazīstu un neesmu redzējusi, vīrieškārtas pārstāvi (slikto) - esmu redzējusi vienu reizi dzīvē. Vienalga. Vainīga. OK...
varētu par šo visu paraustīt plecus un aizmirst, bet vienalga jau grozās tās domas... nu un ko sievietis ar šo man gribēja pavēstīt, kādu reakciju gaidīja? Kāds bija mērķis? Un vēl - mana pirmā doma bija "viņš pēc tāda neizskatās"... ne jau pēc tāda, kurš nevarētu pārgulēt ar nesievu, ne jau par to... kundze kautkādā veidā pārķērusi/viņai piesūtīta viņa sarakste, kur viņš stāsta par saviem "piedzīvojumiem", nezinu kam... Jā. un izdrukas tika man piesūtītas.
esmu nelielā stopā no šīs, khem, santabarbaras... ko gribu teikt? dāmas... uzmanīgi ar piedzīvojumiem atvaļinājuma laikā... kas zina kam tā otra puse palielīsies un baigi paveiksies, ja dusmīgā sieva, kurai kāds piesūtīs info, neieliks to pa taisno feisbukā...
un tas, ka "viņš pēc tāda, kas kādam varētu stāstīt un lielīties un vēl rakstiski, neizskatās" - ak vai...