Autors Tēma: visa pasaule vainīga  (Lasīts 9343 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

visa pasaule vainīga
« : 2016. gada 21. janvāris, 10:40:06 »
Ilgi domāju - kā formulēt un ko vispār gribu pateikt...

Nesen tiku informēta (īsti nesaprotu gan kāpēc), ka - lūk tā. Un tagad ģimene ir izjukusi! Spriežot pēc klātpievienotās informācijas un indīgās replikas - bezmaz es esmu vainīga. Jo. Esmu nopārdevusi biļeti uz  navsvarīgikurieni, kur vīriec ir aizšļūcis smagi pa kreisi. Jāpiebilst, ka sievieškārtas būtni nepazīstu un neesmu redzējusi, vīrieškārtas pārstāvi (slikto) - esmu redzējusi vienu reizi dzīvē. Vienalga. Vainīga. OK...

varētu par šo visu paraustīt plecus un aizmirst, bet vienalga jau grozās tās domas... nu un ko sievietis ar šo man gribēja pavēstīt, kādu reakciju gaidīja? Kāds bija mērķis? Un vēl - mana pirmā doma bija "viņš pēc tāda neizskatās"... ne jau pēc tāda, kurš nevarētu pārgulēt ar nesievu, ne jau par to... kundze kautkādā veidā pārķērusi/viņai piesūtīta viņa sarakste, kur viņš stāsta par saviem "piedzīvojumiem", nezinu kam... Jā. un izdrukas tika man piesūtītas.

esmu nelielā stopā no šīs, khem, santabarbaras... ko gribu teikt? dāmas... uzmanīgi ar piedzīvojumiem atvaļinājuma laikā... kas zina kam tā otra puse palielīsies un baigi paveiksies, ja dusmīgā sieva, kurai kāds piesūtīs info, neieliks to pa taisno feisbukā...
un tas, ka "viņš pēc tāda, kas kādam varētu stāstīt un lielīties un vēl rakstiski, neizskatās" - ak vai...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 21. janvāris, 10:57:31 no pitons »

Atslēdzies reno

Re: visa pasaule vainīga
« Atbilde #1 : 2016. gada 21. janvāris, 10:49:27 »
laikmetā ar parasto telefonu viņi dzīvotu ilgi un laimīgi

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2016. gada 21. janvāris, 10:50:59 »
sievietēm nereti kļūst vieglāk, ja viņas savām problēmām atrod trešo vainīgo no malas. Tikai ar laiku viņa sapratīs, ka nevar izjaukt to, kas ir stiprām saitēm vienots.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2016. gada 21. janvāris, 10:52:41 »
To var novērst pirmajām kādam to izstāstot un publicējot visos soctīklos, un ātri izdodot "uz patiesiem notikumiem balstītu" erotisko romānu ne mazāk kā trīs sējumos. Ja gadu gana daudz, derēs arī "Vīrieši manā mūžā" sērijas turpināšana.
Bet, ja esat precētas/attiecībās, ko negribas bojāt utml, tad gan klausiet Emīliju un par izklaidēm ar svešiem kungiem atvaļinājumā aizmirstiet. Nu un arī ārpus atvaļinājuma  :coffee:

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2016. gada 21. janvāris, 11:02:49 »
Jo, ja arī pašas būsiet diskrētas, nevar zināt, vai kungs nepalielīsies

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #5 : 2016. gada 21. janvāris, 11:16:36 »
cilveeki jau parasti visaas savaas nelaimees vaino vai grib vainot kaadu citu (citu sievieti, viirieti, kaiminja suni, netiiro bomzi, dievu) taa vieglaak!
ir ljoti gruuti pienjemt un atziit, ka ... pats jau vien esi kko sadariijis nepareizi.

P.S. jau kuro reizi nodomaaju ... nu ij paldies dievam, ka neesmu FB :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2016. gada 21. janvāris, 11:30:05 »
Tas, ka neesi, nenozīmē, ka kāds par Tevi tur romānu nesacer un ar visu bildi neieliek :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2016. gada 21. janvāris, 11:44:27 »
Afror- a pričom ta tur FB.???
ja kāds muļķis ar plik pakaļu uzsēstas uz saunas krāsns..man taču nevajag priecāties, cik labi,ka man nav saunas... :bird:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2016. gada 21. janvāris, 11:59:53 »
Paši vainīgi. Žēl tikai, ka Emīliju par grēkāzi pataisīja.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #9 : 2016. gada 21. janvāris, 12:17:51 »
Tas, ka neesi, nenozīmē, ka kāds par Tevi tur romānu nesacer un ar visu bildi neieliek :D
vai man par to tagad uztraukties?? ko es nezinu, neredzu, to viegli ignoreet.
un es pienjemu, ka mana personiiba nav tiiiikkkkk incanta, lai ko taadu dariitu

Afror- a pričom ta tur FB.???
ja kāds muļķis ar plik pakaļu uzsēstas uz saunas krāsns..man taču nevajag priecāties, cik labi,ka man nav saunas... :bird:
es sapratu, ka pie Emiilijas taa info caur FB nonaakusi -> esmu nelielā stopā no šīs, khem, santabarbaras... ko gribu teikt? dāmas... uzmanīgi ar piedzīvojumiem atvaļinājuma laikā... kas zina kam tā otra puse palielīsies un baigi paveiksies, ja dusmīgā sieva, kurai kāds piesūtīs info, neieliks to pa taisno feisbukā...
turklaat es tachu neklaigaaju FB slikts, neregjistreejieties, nelietojiet! taa kaa citi par FB fano vai tas vinjiem nepiecieshama dziives sastaavdalja ... lietojiet!!! es sev zem deguna bubinu, ka labi, ka manis tur nav un, ka man nav veelme tur ieliist. nelepojos, bet taa nu tas ir
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2016. gada 21. janvāris, 12:21:02 »
nē, pie manis tā info ir nonākusi pa tiešo e-pastā. bet tikpat labi tāda var tikt izlikta arī publiski - FB, sudzibas.lv un citur...

oi nu tas, ka mani par vainīgu taisa man, protams, ir pie pakava... :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2016. gada 21. janvāris, 13:19:24 »
Īsti gan neizprotu, kā pie nepazīstamiem nonācis Tavs epasts, bet
tikpat labi dāma varētu vainot šoferi, kurš veda lielibnieku.
Bet attiecības no malas neviens izjaukt nevar.
Kas attiecas par kungu plātīšanos ar savām “uzvarām“-ir darītāji un ir pļurkstētāji.
Reti nevīrišķīgi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2016. gada 21. janvāris, 17:27:29 »
Saprotama sievishkja reakcija shoka briidii... caur zhurnaalu, kaa zvaigznes, nevar, tad vsm Emii pa tiesho...

Gribas cereet, ka man liidziigaa situaacijaa jumts tik ljoti neaizbrauktu..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2016. gada 22. janvāris, 10:32:22 »

Gribas cereet, ka man liidziigaa situaacijaa jumts tik ljoti neaizbrauktu..

Tev nokļūšana līdzīgā situācijā nedraud :) Ja O-N-S aiziet pie citas, tā nav uzmešana :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #14 : 2016. gada 22. janvāris, 10:37:07 »
Kas ir ONS?