Nupat ielikts papildkoncerts 5.maijā, tā ka - iespēja ir. Bet visi pārējie daudzie koncerti ir izpārdoti. Biju svētdien un varu pastāstīt.
Piekrītu vienam kungam, kurš savas domas izteica apmēram šādi : " 1.daļa- konceptuāli/stilistiski lieliska, 2.d.-nejaušāka, bet visam pāri gaviļnieka talants"
jā, tas arī ir tas, kāpēc ļaudis nākuši un nāks uz Paula jubilejas koncertiem - sumināt Maestro, baudīt viņa vecās dziesmas, redzēt, ko jaunu viņš radījis (varbūt ne muzikāli, bet priekšnesuma koncepta ziņā).
Pirmā daļa bija patiešām burvīga, vecās dziesmas, skatuves noformējums to laiku stilā, tērpi vispār gandrīz kopijas:) Mans favorītpriekšnesums - Raimonda Celma ( iegaumējiet šo vārdu, lai nav jāpēta programmiņā, kas tas par puisi, viņš bija arī vīnes stāstos un Eirovīzijā, bet Svina garšā viņam centrālā loma būs) Aidundur-dun-dur, labākais Lapčenoks , kas redzēts.

Otrā daļa mani neaizķēra nu nemaz. Biju domājusi, ka tieši teātra dziesmas man patiks, bet - vai nu tās bija kaut kādas nepareizās, vai kā, bet neuzrunāja. Pat tās, kurām es zināju, no kādas izrādes nākušas, nebija nekādas sasaistes ar to "īsto" teātra izrādi, rezul`tatā - parasta dziesma. Vienīgais, par ko fanoju - tās dejas, kur dejoja puiši , kabarē stilā, ja tā var teikt, nu, vestēs, baltos kreklos..